Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

6

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Yay dolunayına özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

Yay dolunayı bize neler getiriyor?

Dolunay zamanları birşeyleri net görmek ve değişime niyet etmek için iyidir. Bu dolunay ile birlikte fazla endişe ettiğim, kendimi yorduğum, abarttığım, öfkelendiğim, içimde biriktirdiğim ve kendime dert ettiğim konularda daha rahat olmaya niyet ediyorum.

Hayatta zamanımızın limitli olduğunun farkındayım, buradaki yolumda inişler, çıkışlar ve sorunlar olması normal ben bunları birşeyler öğrenmek için fırsat olarak tanımlıyorum. Sınavlarımın kolaylaşmasına niyet ediyorum. Yaşananlar içindeki mesajlar anlaşılınca ortadan kalkar ve hafifler.

Geçmişe dönüp baktığımda üzüldüğüm birçok şeyin gerçek olmadığını ve boşuna üzüldüğümü biliyorum, bu yüzden de bugünümü mahvetmek yerine kendi kendime hayatımı iyi bir hale getirmeyi amaçlıyorum. İyi düşünüyorum, iyi besleniyorum, iyi söylüyorum, iyilerle beraber olmayı seçiyorum. Hayat yaptığımız seçimlerin sonuçlarında oluşur, seçimlerimi kendim yapıyorum ki hayatımın sorumluluğu bende olsun.

Hayatımda istediğim şeyleri yapmak için harekete geçmeye niyet ediyorum, ben aciz değilim, kendi gücümü biliyorum ve ancak kendi gücüme güveniyorum. ben istersem herşeyin mümkün olacağını biliyorum, hayatımda yenilenmeye niyet ediyorum, bunun içinde eskiyi bırakmam gerektiğini biliyorum. Eski düşünceleri, beni limitli gösteren inanışları, beni üzen, yıpratan kişileri, işleri, yerleri bırakmaya ve yenilenmeye niyet ediyorum. Bundan sonra hayatımda ancak pozitif düşünceler ve niyetler olacak.

Kendimi seviyorum, hayatı seviyorum, yaşamayı seviyorum. Bilgilenmeye ve önüme gelen yeni bilgileri kullanmaya niyet ediyorum. İyi söylüyorum ve iyi şeyler oluyor, olmasına da izin veriyorum… Dolunayın şifası ve sevgisi benimle olsun, bu gece uyurken düşüncelerim, zihnim ve bedenim şifalansın… ve öyle de oldu! #yay dolunayı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir