Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

23

Haziran 2020

0

YORUMLAR

Koç burcu Temmuz ayı Yorumu 2020

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

images 5

#Koç burcunu #Temmuz ayında neler bekliyor?

Bu ay hayatının dönüm noktası olabilir, kararlı ol, acele etme ve kontrolde kal! #koç burcu

Temmuz ayında Koç burcunun aile, ev, gayrimenkul konularını anlatan alanında olan güneş tutulmasının etkisinde başlıyoruz. Aklımızda planlar ve yapılacaklar ama geri giden gezegenler bizleri ilerlemekte zorluyor. Bu ay düze dönmüş Venüs bizi rahatlatırken, geri hareketine ay ortasına kadar devam edecek Merkür ise biraz zorluyor olacak.

5 Temmuz sabah saatlerinde Oğlak burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu tutulma sizin hayatınız açısından oldukça önemli etkiler yapacak. Son 2 yıldır hayatınızda oturtmaya çalıştığınız maddiyat – maneviyat dengesini, iş – ev arasındaki dengeyi gündemde getirecek bu tutulma. Biraz gergin etkiler içerebilir, bir iş bitimi veya sonuçlanması söz konusu olabilir. Hayatınızla ilgili son derece önemli kararlar alabilirsiniz, bu yer değiştirme, ev değişimi, aileden ayrı bir yaşam, evlenmek ve boşanmak gibi konular olabilir. Yine iş hayatınızla ilgili de bir karar süreci olabilecek özellikle yükselen Koçlar için geçerlidir. Zaten Mars’ın burcunuzda uzunca bir süre ilerleyecek olması hayatınıza bol aksiyon getirecek. Etkilerini detaylı anlatmıştım bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz.

6 Temmuzda geri harekette olan Satürn Oğlak burcuna geri dönecek bu da kariyer, iş ve evlilik konularında son bir ayarlama gerekliliğini anlatacak! Aralık ortasına kadar bu alanda kalacak olan Satürn sonrasında #Kova burcuna geçiş yapacak. Etkilerini detaylı okumak isterseniz önceden yayınladığım yazımdan ulaşabilirsiniz.

9-16 Temmuz arasında Koç burcundaki Mars ile Kiron kavuşum yapacak, dikkatli olmak gereken günlerdeyiz. Merkürle de sert açısı tartışmalar ve kopmalara açık yapıyor bizi! Bu aslında damarımıza basıldığı için veya sadece birşeyleri birilerine ispatlamak için mücadele vermek anlamına da gelir! Bugünlerde dikkatli olmak, risk almamak, kazalara ve yanlış anlaşmalara dikkat etmek iyi olacaktır, bu kavuşum sizin burcunuzda olduğundan özellikle acele etmemeye, ani kararlar ve tehlikeli hareketlere dikkat! 14 Temmuz gününe özellikle dikkat, şiddet olayları, gerginlik, patlamalar olabilir!

12 Temmuzda Merkür düz harekete geçmek üzere duruyor, Yengeç burcundaki bu hareket iletişim sorunlarını ortadan kaldıracak. Artık eskiye dönmeyi bırakıp ilerlemek üzere harekete geçeceğiz ve işlerimizde daha rahat ilerleyeceğiz. Sizin aile, gayrimenkul ve evinizle ilgili konuları anlatan alanda geri giden Merkür artık hem iletişimi kolaylaştıracak hem de sevdiklerinizle iletişim daha kolay olacak.

20 Temmuzda 28 derece Yengeç burcunda bir yeni ay daha meydana geliyor! Bu tutulma değil sadece yeni ay ve sonunda başlangıçlar için daha iyi bir dönem… (Bu yeni ayı anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz https://youtu.be/WTZ6ztDXldc )Bu yeni ay sırasındaki Satürn karşıtlığı dikkat çekici… Birşeyleri kurmak için bazı zorlukların üstesinden gelmek gerekliliğini ve dirayetli olma gerekliliğini anlatıyor! Aileniz, eviniz, alım – satım konularında kesinlikle daha rahat ilerleyeceğiniz bir zaman dilimi olacak.

22 Temmuz sabahında Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor! Ayı daha dışa dönük ve kendimize güvenli bitiriyoruz… Aslan burcu zamanı daha çok keyfe, kendimize, tatile ve güzel aktivitelere zaman ayırırız. Koç burcunun aşk, çocuklar, keyif ve hobisel işler alanınızı hareketlendirecek bu etki size de iyi gelecek. Ne de olsa gökyüzünde ateş enerjisi artacak ve sizin de keyfiniz yerine gelecek. Umarım beklediğiniz güzel gelişmeler ardı ardına geldiği bir ay olur, sevgiyle…

Temmuz ayı genelinde neler var’ı anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/3osxEr83EYs

Bireysel seanslar ve doğum haritası analizi ile ilgili detaylı bilgi ve randevu almak için bana guliz@gulizkinaastroloji.com’dan ulaşabilirsiniz…

Astrolog M. Güliz KINA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir