Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

20

Temmuz 2020

0

YORUMLAR

Yengeç yeni ayına özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

New Moon

Yengeç yeni ayı bu akşam gerçekleşti, yine güzel bir niyet yapalım!

Kendime oluşturduğum acı deneyimlerimden ve öğrenmişliklerimden kaynaklanan kabuklarımı kırmaya, güvenli alanımdan çıkıp hayatımı yaşamaya niyet ediyorum.

Güvende kalmak için veya korkularımdan kaynaklanan, ben yapamam, yaparsam ne olur gibi endişelerimden bu yeni ayın enerjisi ile arınmaya niyet ediyorum. Ben yaşanmışlıkları tecrübe olarak alırım, kendimi güçlendirdiğini bilirim ve bunlarla önyargılar oluşturmadan daha deneyimli olarak ilerlerim.

İlerlemek, yenilenmek ve gelişmek güvenlidir, eskilerden kopmak yeniye yer açmak için gereklidir. Kendimi korumak adına kendi etrafıma koyduğum sınırları yeni ve daha iyi tecrübeler için kaldırıyorum. Endişelenmek ve geçmişte yaşamak yerine bugünde kalmaya, elimde olanları takdir edip gönlümden geçen isteklerim yolunda adımlar atmaya niyet ediyorum.

ben güvendeyim, ben güvendeyim, ben güvendeyim. Herşey yolunda ve daha da iyi olacak. Yeni ayla daha mutlu, daha cesaretli, daha yeni yollara adım atmaya, hayatıma bolluk ve bereketi çekmeye niyet ediyorum. Gece gönlünüzden geçen niyetleri pozitif bir dille yaparak yatabilirsiniz. İsterseniz benim dilek meditasyonumu dinleyerekte güzel niyetlerinize odaklanabilirsiniz linki burada…https://youtu.be/jmXdOHyBnG4

yengeç yeni ayının etkilerini okumadı iseniz yazımın genel & burçlara özel yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir