Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

22

Temmuz 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 2 1

Astrolojik olarak Perşembe gününde neler var?

Perşembe gününe merhaba! Güne Ay #Başak burcunda başlıyoruz, gün genelinde çalışma ve üretme odaklı olacağız. Başak burcu etkisi ile detaylara daha önem vereceğiz. Düzenleme, derleme, toparlama ve temizlik konuları da ön planda olacak.

Başak burcu hasat etmekle ve sonuçlandırmakla alakalı olduğundan elimizdeki işleri bitirmek ve toparlamak için iyi etkiler var! Dikkat etmek gereken ise fazla birşeylere takılıp kafanızda büyütmemek olacak. Ayrıca eleştirel olarak birilerini üzmemeye de dikkat!

Akşam üzeri saatlerinde aktif olacak bir etki sürpriz gelişmelerde ve beklenmedik durum ve haberlere açık yapıyor bizi. Bu haberler ve gelişmeler finansal konularla ilgili de olabilir.

Güneş’in Aslan burcunda geçmesi ve Mars’ın Koç burcundaki ilerleyişi bizi hızlı gelişmelere açık yapıyor, aklınızda yapmak istediğiniz şeyler varsa planlamalarını ve altyapısını yapmak için güzel bir gündeyiz. Umarım güzel haberler yolunuza gelir.

Ağustos ayının astrolojik etkilerini yazılı olarakta yayınladım bu linkten yazıma ulaşabilirsiniz. Benden dinlemek isterseniz de videoma buradan ulaşabilirsiniz…. https://youtu.be/XyohjjYv7Ss

Sevgiyle

Astrolog M. Güliz KINA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir