Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

11

Ağustos 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

merkür güneş

Astrolojik olarak Çarşamba gününde neler var?

Çarşamba gününe merhaba! Güne #Ay #Boğa burcunda başlıyoruz, yine sakinlik, dinginlik ihtiyacında olduğumuz bir gündeyiz. Gün genelinde yeme – içme, keyif ve finans konuları ön planda olacak. Biraz iştahımız açık olabilir bugünlerde ama yemek insanın keyfini yerine getirir değil mi?

Gergin etkiler devam ediyor, Mars ile Plüton arasındaki gergin etki devam ettiğinden bugünde gergin gelişmelere ve hislere açığız. Diğer günlere göre dozu biraz daha azalsa da içsel gerginlik bugünde çok ön planda olacak.

Kendi içinde zıtlıklar içeren bir gün ihtiyacımız huzur ama birşeylerin de değişmesi gerektiğinden içsel olarak bazı gelişmelere hazırlanıyoruz. Bugün akşam üzeri 16.00 civarında ayın #İkizler burcuna geçmesi ile birlikte iletişim artıyor ve zihnimiz daha aktif oluyor. Bu saatlerde zihnimizi durdurmak ve sakinleştirmek biraz zor olabilir bize sürekli yeni düşünceler getirebilir.

Güzel bir gün olmasını diliyorum ve bugünleri pozitif olarak kullanmak isteyenler için güzel bir meditasyon linki veriyorum. Güzel değişimler yaşamak için bir dilek ve şans meditasyonu gelsin… sevgiyle Meditasyon için tıklayınız… https://youtu.be/jmXdOHyBnG4

burçlar hakkında bilgi almak için bu yazımdan detaylara ulaşabilirsiniz..

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir