Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

23

Ağustos 2020

0

YORUMLAR

Bu haftanın astrolojik etkileri neler?

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 4 2

Haftanın astrolojik etkilerinde neler var?

Yeni haftaya merhaba! 24 – 30 Ağustos haftasına yeni ay etkisinde başlıyoruz. Aslan burcundaki yeni ay etkisi ile hayatlarımız hızlı birşeyler yapmak ve üretmek üzere hızla çalışıyoruz. (okumayanlar yeni ay yazıma ve burçlara etkilerine buradan ulaşabilirler)

Güneş yenice Başak burcuna geçti ve hepimiz için hasat vakti başladı! Başak burçlarının doğum günleri kutlu olsun! Bu haftada başlangıçlar için güzel etkiler var, adım atmak, işlerinizi ve girişimlerinizi hayata geçirmek için uğraşmak iyi olacaktır.

Hafta genelinde aktif olacak bir etki daha Mars ile Satürn arasındaki gergin etkileşim olacak, 29 Ağustosa kadar devam edecek bu etkileşim girişimlerimizde ne kadar kararlı olduğumuzu sınamak için bizi biraz zorlayabilir. Engellerin üzerinden aştığımızda güzel kapılar açılacaktır.

24-25 Ağustosta Venüs ile Jüpiter karşıtlık yapacak bu etki yeme, içmede, sevmede ve duygularımızı göstermede abartmaya açık olabileceğimizi gösteriyor. Yine bazı konularda çok hassas davranıp abartılı tepkiler verebiliriz dikkat!

Haftanın günlerine bakarsak; pazartesi gününde Akrep burcu etkisi ile daha meraklı, sessiz, derinden hareket eder olacağız. Kişileri ve durumları araştırmak, ses çıkarmadan içten yapılan planlar söz konusu olacak. Şifa ve yenilenme konuları da gündemde, ufaklı büyüklü krizli durumlarda söz konusu olabilir. Akrep burcu etkisi Salı günü saat 15.00 sularına kadar devam edecek! #haftanın astrolojik etkileri

Salı günü başlayacak Yay burcu etkisi perşembe akşamına kadar devam edecek! Daha hareketli, pozitif ve girişken olacağız bu günlerde. Birşeyler yapmak için harekete geçmek, seyahatler ve internetle ilgili konular ön planda olacak.

Haftanın en ciddi ve çalışma odaklı günleri ise Cuma ve Cumartesi günleri olacak, Oğlak burcu etkisi ile hepimiz çalışma, üretme modunda olacağız ve daha dirayetli davranabileceğiz. Hayatın sorumluluklaır bugünlerde ön planda olacak. Bu kadar hareketli bir haftanın sonunda pazar gününde ise daha rahat, sohbetli bir gün bizi bekliyor olacak.

Güzel bir haftadayız, Eylül ayına girer girmez Mars gerilemesi etkisine gireceğimizden bu haftayı iyi değerlendirin ve önemli işlerinizi bu hafta hallediverin. Dolunay doğru giderken birçok konunun gidişatının belli olacağız bir hafta olacağız! Güzel bir hafta olsun… Eylül ayında neler var diyenler videoma bu linkten ulaşabilirler… https://youtu.be/0hWJSavxwoM

#haftanın astrolojik etkileri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir