Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

24

Ağustos 2020

2

YORUMLAR

Eylül ayında neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

eylul 2

Eylül ayı astrolojik etkileri!

Eylül ayına Aslan burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz! Önemli aylardan biri olacak bu ay çünkü Mars geri gitmeye başlayacak ve ilerlemesi biraz zor bir ay olacak!

Eylül ayı çalışma ve hasat etme zamanı!

2 Eylülde Balık burcunda hassas ve duygusal bir dolunay yaşayacağız! Sağlık konuları gündemde olacak, duygusallık ile mantık arasında kalabileceğimiz bu dolunay ektiklerimizi biçeceğimiz bir dönem olacak! Dolunay sırasında Güneş ile Uranüs arasındaki olumlu açı maddiyat konularında sonuçlar alma ve gelişmeler elde etme anlamında olacak!

Beklenmedik gelişmeler, ettiğimiz duaların karşılığını aldığımız süirpriz bir dolunay dönemi olabilecek. Dolunaylar ortaya çıkış dönemlerini anlatır, tam olaak önceden yaptığımız girişimlerin ve ettiğimiz niyetlerin sonuçlaırnı göreceğiz.

Gezegen yer değişimleri, bizlere de değişim enerjisi yüksek bir ayı anlatıyor!

5 Eylül akşamında Merkür Başak burcundan çıkıp Terazi burcuna geçiş yapacak, ilişkiler, denge uyum ve adalet konuları ön planda olacak. Artık zihnimiz daha çok ilişkilere, hayatımızda denge ve uyumu yakalamaya odaklanacak. Adalet ve aşk konuları ön plana gelirken bu konulara çok mantıkla yaklaşabiliriz.

Venüs 6 Eylül sabahında Yengeç burcundan Aslan burcuna ilerleyecek, ilişkiler ve para konularında durumlar ısınıyor ve hareketleniyor! Aslan bucundaki Venüs hem daha iddialı hem de kendini gösterme derdinde olacak, bu yüzden de hem parasal konularda girişken ve yönetken olacağız hem de ilişkilerde kendimizi daha ön plana koyabileceğiz.

Mars Koç burcunun son derecelerinde ilerlemekte iken 10 Eylül’de geri hareketine başlayacak ve bu hareket 13 Kasım tarihine kadar devam edecek! (etkilerini anlattığım yazımdan hem genel etkilerini hem de burcunuza göre etki alanını okuyabilirsiniz)

17 Eylülde Başak burcunda Satürn kontaklı bir yeni ay gerçekleşecek, hayatınızda sağlam adımlar atmak ve birşeyler kurmak isteği yoğun olacak fakat geri giden Mars konuların hep eskiden olacağını anlatıyor! Bu dnemde eski işler gündemimize gelebilir, eskiden yapmak istediğimiz şeyler, gitmek istediğimiz yollar önümüzde açılabilir. Yepyeni şeylere girerken ekstra dikkat etmek gerekir ama eskiden gelen projeler, işler, müşteriler konuları için iyi bir dönem olacak. En kuvvetli etkilenenler Koç ve Akrepler olurken bu etkiden hepimiz oldukça yoğun etkileneceğiz ve eski konular, işler ve ilişkiler gündemimize gelebilecek.

23- 27 Eylül arasında biraz sert etkiler devrede olacak, geri giden Mars ile Satürn teması yüzünden. Bugünlerde ekstra dikkatli olmak gerekecek, işlerizi zorlamamak önemli olacakken, bazı engelleri aşmak açısından da güzel günler olabilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim…

Eylül ayını anlattığım bu videomu da izlemek isterseniz diye linkini bırakıyorum! https://youtu.be/0hWJSavxwoM

2 Yorumlar

  1. Deniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir