Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

9

Eylül 2020

0

YORUMLAR

Mars Koç Burcunda geri gidiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

MARS

Mars Koç gerilemesi 10 Eylül’de başlıyor!

Mars Koç etkisi neler getirecek?

28 Haziran sabah saatlerinden itibaren Mars #Koç burcunda hareket ediyor ve bu hareket taaki 7 Ocak 2021 tarihine kadar sürecek! Bunun sebebi ise Mars’ın #Koç burcunda 10 Eylül’den başlayarak 15 Kasıma kadar sürecek geri hareketi! (mars koç)

Bir gezegenin geri hareketi o gezegenin konularında bri yavaşlama, geriye dönüp değerlendirme yapma ve eski konuların üzerinden geçme verir.

Geri hareket boyunca yeni girişimlere dikkat etmek lazım!

Bu dönemde deli cesareti ile iş yapmak hemen karar alıp önünü, sonunu düşünmeden işler yapmaya dikkat etmek gerekecek. Hızlı karar almayın, alsanız da hemen uygulamaya geçmeyin bekleyin.

Mars gerilemesi ne için mücadele ediyorsun? Ne yöne gidiyorsun bir bak demektir. Daha çok eski işleri, eski müşterileri hatta haritada bulunduğu duruma göre eski sevgilileri gündeme getirebilecek bir durum yaratacak bu gerileme. Bu dönemlerde yeni işlere başlamamak, özellikle iş kurmak ve girişimler yapmak konularında dikkatli olmak önerilir. (eğer çok önemli işler yapacaksanız bireysel haritanıza bakılması gerekir) #mars koç

Burçları neler bekliyor? Yükseleninize göre de okuyun!

Koç: Hayatınızın her alanına yayılacak bir etki, hayat yavaşlayacak o yüzden biraz sinirlenebilirsiniz ama yavaşlığın tadını çıkarın, durumları zorlamayın.

Boğa: Kapalı kapılar ardında konuşmalar, planlamalar ve uzun vadeli projelerin alt yapı çalışmaları için iyi. Dikkat etmek gereken arkanızdan iş çeviren birilerinin olması…

İkizler: Hayalleriniz yolunda harekete geçiyorsunuz, eski hayallerin tekrar gündeme gelmesi, eski arkadaşlar ve sosyal çevre ile ilgili konular söz konusu!

Yengeç: Kariyer alanınızda bir yavaşlama ve eski konuların gündeme gelmesi söz konusu. Yine evlilikle ilgili eski konular veya eski eşlerle ilgili konularda gündemde olabilir.

Aslan: Eğitimler, seyahatler ve yabancılarla yapılan işler alanda dikkatli olmak lazım, yeni girişim yapmayıni eski işler ve eski müşteriler söz konusu olursa ilerleyin.

Başak: Parasal konular miraslar, bankalarla ilgili konular ve yatırımlar biraz yavaşlayacak ve bazı eski konular gündeme tekrar gelecek.

Terazi: Tam karşıt alanınız, ikili ilişkiler konularında dikkat eski bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Evlilik planlıyorsanız iyi düşünün..

Akrep: İş, çalışma, evin düzeni ve sağlık konuları gündemde ve tabiiki bu konularda bazı eski durumlar tekrar gündeme gelebilir.

Yay: Aşk, hobi gibi yapılan işler ve çocuklarla ilgili konular aktif bu konularda bir yeniden düzenleme yapmak ve eski konuların tekrar gündeminize gelmesi söz konusu…

Oğlak: Ev, aile, alım – satım, gayrimenkul konularında ekstra dikkat edin, kaçırdım sandığınız bir fırsat tekrar gündeme gelebilir.

Kova: İletişim, sözleşmeler, seyahatler ve eğitimler konularında yavaşlama ve eski konuların gündeme gelmesi söz konusu. Yeni anlaşma ve sözleşmelere dikkat!

Balık: Parasal konularda yavaşlama ve eski konuların gündeme gelmesi söz konusu.

2020 yılı yorumlarını okumadıysanız yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz

Mars Koç geçişinin etkilerini birde benden izlemek isterseniz videomun linkine buradan ulaşabilirsiniz… https://youtu.be/NiZoUilXQn8

#mars koç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir