Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

23

Eylül 2020

0

YORUMLAR

Merkür Akrep Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

merkur akrep burcunda

Merkür Akrep Geçişi neler getiriyor?

Merkür 27 Eylül sabah saatlerinde Akrep burcuna geçiş yapacak, Terazi burcunda iken daha iletişime açık, dengeyi bulmayan çalışan Merkür bakalım Akrep burcunda nasıl bir hale bürünecek?

İletişimin gezegeni Merkür aynı zamanda zihnimizi ve düşüncelerimizi anlatır, bulunduğu burca göre de nasıl iletişim kurduğumuzu ve kendimizi ifade şeklimizi anlatır. Şimdi Akrep burcuna geçiyor ve iletişimimiz daha bir kapalı olmaya başlayacak, yani biraz daha kendimizi ifade etmekten kaçınacağız ama anlaşılmayı bekleyeceğiz. Daha tutkulu ve derin düşünceler içerisinde olabilir ve bazen kendimize şaşırabiliriz.

Dikkat etmemiz gereken şey fazla tutkunun ayarının kaçması ve takıntılı düşüncelere dalmamız olacaktır. İyi yanı ise zihnimizin yanısıra hislerimizi de devreye sokarak olayların analizini daha iyi yapabilmemiz olur. Yine dikkat etmemiz gereken önemli bir durum ise sözlerimiz olacak, ağzımızın ayarını kaçırıp kırgınlıklar yaşayabiliriz, dilimiz akrep gibi sokmasın birilerini, biraz daha temkinli konuşmaya dikkat edin. Daha çok duygularınızı ifade etmeye çalışın ve söylenenlere takılıp kendinize takıntılar yapmayın. #merkür akrep

Bilinçaltında kalmış yaralar, üstünü kapatmaya çalıştığımız canımızı acıtan düşünce ve davranışlar bu dönemde gündemde olacak. Bu geçiş aslında uzun bir süre olacak sebebi de Merkür’ün Akrep burcunda 14 Ekimde başlayarak geri hareket yapacak olması. Aslında tam bir şifalanma süreci olmaya aday bir durum ama önce yaralı alanları çıkartıp kanatması da söz konusu o yüzden bu süreç olayların üstünü kapatıp, halının altına süpürmeye eğilimli olanlar için hayli zorlayıcı olabilir. Bu süreci en hafif yaşayacak olanlar ise doğum haritalarında Merkür’ü akrepte bulunanlar ama yine onlar içinde gerileme dikkat etmeleri gereken alanları göstereceğinden önemli olacak…

Merkür gerilemesi 3 Kasımda son bulacak, 28 Ekimde Merkür Terazi brucuna gerileyecek 3 Kasımda düze dönüp 11 Kasımda tekrar Akrep burcuna geçecek ve buradan çıkışı da 1 Aralığı bulacak. Yani bu uzuuuun bir dönem olacak. Merkür zihni anlattığı için, Akrep burcu da hem kararlı hem de takıntılı olmaya aday olduğu için bu dönemi faydamıza kullanırsak kafamıza taktığımızı yapabiliriz. Eğer takıntıya, fazla geçmişe odaklanmaya başlarsak ise derinlere inip kaybolmaktan kendimizi kurtarmamız gerekir. Bu dönemi geçmiş şifası, bilinçaltı şifası gibi aktiviteler için kullanabilir ve kendinizde harika bir yenilenme süreci başlatabilirsiniz. En dikkat etmesi gereken burçlar ise Başak ve İkizler olacak, takıntılı durumlardan uzak durmaya çalışın. Sevgiyle kalın, sevgide kalın!

Merkür Akrep geçişinin burçlara etkileri:

Koç & Yükselen Koç burcu: Merkür Akrep geçişi sizin ortak para alanınızı etkileyecek. Bankalarla ilgili paralar ve ailede parasal konular yüzünden yaşanabilecek krizli durumlar olabilir. Bu aralar zihniniz nasıl daha fazla para kazanırım konusuna takılı olabilir. Yine ortak iş yaptığınız kişilerle olan durumlara da bu dönemde dikkat edin.

Boğa & Yükselen Boğa: İkili ilişkiler, evlilikle ilgili konular ve ortak yapılan işlerde beraber çalıştığınız kişilerle iletişim bu dönemde ön planda ve önemli olacak. Kafayı birilerine takabilirsiniz ve bazı hareketleri yüzünden o kişilerle bazı tartışmalı durumlar olabilir dikkat edin. Evliliğiniz veya uzun vadeli ilişkinizde çözülmesi gereken bazı durumlar varsa bu dönemde konuşurken dikkatli olun. Patlama yaşamaya açık bir dönemdesiniz bazı konulara karşı sabrınız kalmayabilir.

İkizler & Yükselen İkizler: Bu dönemde iş yerinizde ve iş arkadaşlarınızla iletişiminize çok dikkat edin. Birilerinin arkasından söylediğiniz bazı şeyler duyulabilir ve sıkıntılara neden olabilir. İş ortamında bazı krizli durumları çözmeniz gerekebilir. Yine evinizle ilgili konularda bu dönemde gündeminizde. Bu konularda bazı eski konular, konuşmalar ve durumlarda gündeme gelebilir. İş ortamında daha dikkatli konuşun ve daha stratejik olun.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu geçiş sizin haritanızın aşk ve çocuklarla ilgili alanını etkileyecek. Zihniniz çocuklarınız ile ilgili bazı konularda olabilir, takıntı ve evham yapmamaya dikkat! Yine bazı eski aşk meseleleri bu dönemde gündeme gelebilir. Aşk konuları krizli gelişmelere açık, konuşmalarınıza ise dikkat etmeniz iyi olacaktır bu dönemde.

Aslan & Yükselen Aslan: Aileniz, eviniz ve hanenizde bazı durumlar bu dönemde ilginizi isteyebilir. Eski konuları tekrar gündeme getirip huzuru kaçırmayın geçmişi kapatmak bu dönemde önemli olacak. Atalarınızdan, dedelerden ve köklerden gelen bazı konularda gündemde olabilir. Kök şifası için harika bir dönem, bu dönemlerde yaşadığınız bazı sorunlar köklerde yatıyor olabilir ve bunu farkedebilirsiniz. Yine gayrimenkul alım – satım konularına özellikle Merkür geri giderken dikkat edin, yanlış yatırımlar ve zararlı durumlar oluşabilir.

Başak & Yükselen Başak: Bu geçiş sizin haritanızın iletişim alanını etkileyecek, bu dönemde krizli iletişim durumlarını yönetmeniz ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz iyi olacaktır. Uzun zamandır beklediğiniz bir sözleşme veya iş ile ilgili bazı durumlar gündeminize gelebilir. Bazı kişilerin söylediği şeylere takılmanız, konuları abartmanız ve hiç yoktan krizler yaratmanız söz konusu dikkat! Bu hareket Merkür sizin burç yöneticiniz olduğundan en çok sizi zorlayabilir, aile içinde, bazı akrabalarla veya kardeşlerinizle de bazı anlaşmazlıklar ve krizli durumlar oluşabilir. Takıntılarınızda artış ve obsesif durumlar oluşmaması için daha rahat olmaya çalışın.

Terazi & Yükselen Terazi: Bu ayın ön planda olan burcu olarak odağınızın parasal konularda olacağını gösteriyor bu geçiş. Nasıl daha çok para kazanırım, ne gibi işler yapabilirim bu dönemin konuları arasında olacak. Sadece fazla hırstan kaçının ve insanlarla sahip olduğunuz şeylerle ilgili yarışa girmeyin. Teraziler daha uyumlu olmaya yatkındırlar ve ortayı bulmaya çalışırlar ama bu geçiş onları beklemedikleri kadar rekabetçi yapabilir.

Akrep & Yükselen Akrep: Bu hareket burcunuzda olacağından en yüksek etkilenenlerden birisi siz olacaksınız ama size bu etki daha pozitif yansıyabilir. Haber beklediğiniz birçok konudan bu dönemde haberler alabilirsiniz, aklınıza değişik fikirler ve projeler gelebilir. Sadece takıntılı olup, hırs yaptığınız durumlara dikkat edin, olumlu kalın.

Yay & Yükselen Yay: Yay burçları için dikkatli olmaları gereken bir dönem, işlerini bu dönemde açık etmeden önce daha kendi içlerinde tutmaları önemli. Bazı işler için hazırlık dönemi olarak kullanabilirler bu geçişi. Merkür geri hareketine başladığında ise bunu tam bir şifalanma dönemi olarak kullanabilirsiniz. Bu dönemde bilinçaltınız çok hareketli ve açık olacak o yüzden şifa çalışmaları hayatınızda büyük açılımlar yapabilir. Bazı kişiler arkanızdan konuşmalar yapabilirler ve bu durum bilginize bir süre gelmeyebilir.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Oğlak burçları için Merkür Akrep geçişi özellikle sosyal ortamları anlamında etkin olacak. Üye oldukları dernekler ve kulüplerle ilgili konular bu dönemde gündeme gelebilir. Yine sosyal çevrelerinde bir iletişim yoğunluğu ve aktif bir dönem oluşabilir. Sadece bu dönemde kim neyi neden söylüyor kim dost, kim değil dikkat edin. Bazı eski arkadaşlar ve arkadaşlıklar bu dönemde gündeme gelebilir.

Kova & Yükselen Kova: Kariyeriniz ile ilgili konular bu geçiş boyunca çok aktif olacak. Sizin kafanızında iş konularında olacağı ve birileri ile yarışa girebileceğiniz bir dönem. Hırslı bir dönemdesiniz sadece işin ayarını kaçırmamaya dikkat edin! Yine geri gidecek Merkür iş konularında eski tecrübeleri gündeme getirebilir, olumsuz yaşadığınız bazı konular bu alanda kendinizi ne kadar geliştirdiğinizi görmek için geri gelebilecek. Eski konuların açılabileceği ama bir o kadarda şifaya açık bu dönemde eski konuları şifalandırıp önünüzde güzel kapılar açılmasını sağlayabilirsiniz.

Balık & Yükselen Balık: Hukuksal konular, yurtdışı, yabancılar ve yüksek eğitim konuları bu dönemde gündeminize gelecek. Kaçtı sandığınız bir fırsat bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Almak istediğiniz ama yapamadığınız bir eğitime de başlayabilirsiniz. Hukuksal konularda ise haksız olmadığınıza ve adaletli olduğunuza inanarak ve bilerek ilerleyin.

Merkür gerilemesini anlatan videomu buradan izleyebilirsiniz… https://youtu.be/0rlMQvXAeSI #merkür akrep

Gezegen gerilemeleri ne anlatır yazımı buradan okuyabilirsiniz…

#merkür akrep

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir