Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

28

Eylül 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 9

Astrolojik olarak Salı gününde neler var?

Salı gününe Ay # Balık burcunda başlıyoruz, duygusal, hassas ve hayallerimize odaklı bir güne başlıyoruz. Sabah saatlerinde Uranüs etkileşimi ile beklenmeyen habeler ve güzel gelişmeler yaşanabilir.

Hayal ettiğiniz şeyler pat diye önünüze gelebilir bugün, ufak sürprizler ve hayatın sihrine inanmak için güzel bir gün. Kalbinizde sevgi ve iyilik varsa onu bulursunuz, iyi düşünürseniz iyi olur, bugünde bu yaklaşım için güzel bir gün olacak. Kalbimizde, içimizde oluşan yaraları, ön yargıları, acı deneyimlerden çıkardığımız sonuçları ve kendimizi kapattığımız alanları fark etmek ve değiştirmeye niyet etmek için güzel bir gün.

Bugün akışta kalmak çok önemli, elinizden geleni yaptıysanız gerisini akışa ve hayata bırakmak yapılacak en güzel şey olacak. Durumları zorlamayın, önünüze gelen mesaj ve yönlendirmelere dikkat edin.

Dolunaya doğru giderken büyük farkındalık ve şifa içeren günlerdeyiz. Bugünde yolunuza önemli bilgiler ve gelişmeler gelebilir, olan herşey hayır, farkında olun ve hayatın içindeki güzellikleri fark edin. Mucizelere inananlar bu yazının altına evet yazsınlar ve umarım dilekleri mucizevi şekillerde gerçekleşsin, sevgiyle kalın…

Koç Burcundaki Yaralı dolunayın etkilerini anlattığım yazımı okumayanlar buradan ulaşabilirler…

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir