Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

4

Ekim 2020

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 3

Haftalık burç yorumları ve genel etkileri!

İyi haftalar! Dolunay etkisinde, ayın küçülmekte olduğu bir haftaya başlıyoruz, gidişatımız Terazi burcundaki yeni aya doğru!

Haftanın ilk gününde maddiyat ve finans konuları ön planda olacak. Salı – Perşembe akşamı arasında İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olurken bazı konularda kararsız kalmak ve karar vermeye çalışırken araştırmalar yapmak söz konusu olacak.

Perşembe günü bir yandan hayatımızda değişmesi ve dönüşmesi gereken konular için zorlanırken bir yandan da kadersel etkiler devrede olacak, önünüze gelen mesajlara, bilgilere ve olaylara dikkat edin!

Cuma ve Cumartesi gününde daha duygusal ve hassas olacağız, ailemiz, geçmişimiz, çoculuğumuz ve çocuklarımızla ilgili konular devrede olacak bugünlerde. Geçmişle ilgili konular çok aktif olabilir.

Pazar gününde Aslan burcu etkisi ile, hareketliyiz ve modumuz yüksek olacak, eğlence ve görünüşümüze dikkat etmek isteyeceğimiz bir gün ile haftayı bitiriyoruz. Haftalık burç yorumlarına bakalım;

Koç burcu: tempoyu yavaş tutmalısın acele etsende işler istediğin hızda ilerleyemeyecek, parasal konular bu hafta gündeminde ve ön planda olacak. İletişimin ön plana çıktığı bir haftadasın, doğru iletişim kurmaya özen göster!

Boğa Burcu: Kendine dönük başladığın bu haftada aklın yine parasal konularda, birşeyleri somutlaştırma isteği yoğun olsa da yine de beklenmedik gelişmelere açık olacaksın. Önemli bir sözleşme ve seyahat gündemde olabilir.

İkizler Burcu: Haftaya yavaş tempoda başlıyorsun ama sonrasında hayatın son derece hızlanıyor. Yapmak istediklerine zaman ayırmak, kendinle ve görünüşünle ilgili konularla ilgilenmek için iyi bir hafta olacak.

Yengeç Burcu: Hayaller, sosyal çevre ve arkadaşlarınla ilgili konuların ön olanda olduğu haftada bazı beklenmedik gelişmeler ve sürprizli haberlerde olacak özellikle arkadaşlarınla ilgili konularda. Hafta içinde biraz içe çekilip yalnız kalmak ve tempoyu düşürmek istesende, perşembe akşamından sonra enerjin yükselecek ve kendine vakit ayırmak isteyeceksin, saç, görünüşünle ilgili konular ön planda olacak haftasonunda!

Aslan Burcu: Kariyerin ve işinle ilgili önemli konular ve haberler gelebilir bu hafta. Destek aldığın kişilere dikkat et, değişken durumlar söz konusu olabilir, herkesin söylediği de doğru olmayabilir. Haftasonunda dinlenmek ve sevdiklerine vakit ayırmak isteyebilirsin. Haftanın en güzel günü pazar günü olacak..

Başak Burcu: Aklında hayaller, uzaklar, uzakta kalanlar olacak hafta başında, ne düşündüğüne dikkat et gerçek olabilir, kimseyi kınama ve büyük konuşma! İş, kendini ön plana koymak önemli olacak hafta ortasında, haftasonuna doğru ise sosyallik çok ön plana çıkacak!

Terazi Burcu: Zorlandığın ama bir o kadarda senin için önemli bir dolunay sonrası ilişkilerde ve kendi içinde dengeyi bulmaya çalıştığın bir hafta olacak! Parasal konular, yabancı şirketler, eğitim konuları ön planda olurken. Bulunduğun ortam ve durumlardan uzaklaşmak isteyebilirsin. Ailenle ve sevdiklerinle ilgili konularda haftasonunda ön planda olacak.

Akrep Burcu: Zihnin çok yoğun ve birçok şeyi aynı anda düşünmeye çalışıyorsun, iletişimi yoğun bu haftanın ilk gününde ilşkilerde dengeye ve inatlaşmamaya dikkat! Salı gününden sonra ortak para, bankalar ve beraber iş yaptığın kişilerle parasal konular ön planda olacak. Haftasonunda bulunduğn ortamdan biraz uzaklaşmak isteyebilirsin.

Yay Burcu: Haftaya çalışma, düzenleme ve toparlama işleri ön planda olarak başlayacaksın ve yine parasal konular ön planda olacak. Para konularında bazı sürprizli ve beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Hafta ortasında her tür ikili ilişki ön planda olacak ve sana özek mesajlar yoluna gelebilecek, ne yapmalıyım sorularının yanıtlarının gelmeye başladığı bir hafta olacak. Haftasonunda hem sevdiklerinle beraber olmak hem de ortak para konuları devrede olacak…

Oğlak Burcu: Hayatınla ilgili düzenlemeler yapmak için iyi bir dönem ve haftadasın sevgili Oğlak. Bu haftada çocuklarla ilgili konular, yaratıcı projeler ve işinle ilgili konular ön planda olurken aile içi gerginliklere dikkat etmeni tavsiye ederim. Cuma gününden sonra herşey biraz daha sakinleşecek ve dengeye gelmeye başlayacak…

Kova Burcu: Haftaya ev konuları ve evin düzeni ile ilgili konular ön planda başlıyorsun. Haftanın ilerleyen günlerinde sahne sanatları, yaratıcı projeler ve kendi yapmak istediğin işlerle ilgili konular ön plana geliyor. Yaratıcı zekası yüksek Kovaların aklında farklı iş planları olabilir. Haftasonuna doğru ise sevdikleriniz ve yine evinizin düzeni ile ilgili konular ön plana çıkıyor.

Balık Burcu: İletişim ön planda olacak bu hafta fakat haftanın ilk gününde biraz inat etmeye yönelik olabilirsiniz. İlerleyen günlerde hem eviniz ile ilgili konular hem de hayatınızla ilgili temel atmak ve sağlamlaştırmak istediğiniz konular ön planda olacak. Cuma günü ve sonrasında çocuklar, eğlence ve yaratıcı yetenekleriniz ön plana gelecek!

#haftalık burç yorumları

Ekim Ayı Burç Yorumları okumayanlar için bu linkte!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir