Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

15

Ekim 2020

0

YORUMLAR

Terazi Burcunda Yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji

New Moon

Terazi burcunda yeni ay bize neler getiriyor?

Geçmişimizle hesaplaşma vakti!

Terazi burcunda yeni ay 16 Ekim Cuma günü akşam saat 22:31’de 23 derece Terazi burcunda gerçekleşecek. Yeni ay sırasında Yengeç burcu yükselecek, yeni ay derecesine Plüton ile Satürn sert bir açı yapacak, bakalım bunların anlamı ne? #terazi burcunda yeni ay

Terazi burcu en hümanist, ortayı bulmaya çalışan, adalet algısı kuvvetli olan ve biz demeyi bilen burçtur. Bazen de o kadar fazla sen derki, fazla vericilik dolayısı ile kendini ikinci plana attığı çok olur, dengeli bir burçtur ama ara ara dengeyi yeniden sağlaması gerekir.

Huzur, uyum, ilişkiler, ahenk, adalet, Terazi burcu konuları arasındadır ama bugünlerde bu huzuru, uyumu ve dengeyi bulmakta zorlanıyoruz. Kendi içinde huzuru olmayanın dış dünyada huzuru olmazmış işte tam da bu sebepten geri giden Mars ve Merkür, bize kendine dön, kendine bak ve dengeye gel diyor.

Mars Terazi’nin karşıt alanı – yani sen alanı – olan ikili ilişkiler alanının yöneticisi ve geri gitmekte, bu da işlemeyen birşeyler varsa gerekli bilgi ve çözümü geri giderek bulman gerekli diyor. Burada ilişkilerde ayarı kaçan durumlara bakmalı, ayarı kaçıran karşı taraf mı yoksa alanını belirlemen, sınır çizmeyen siz mi? Eğer her yükü üzerinize alıp, kurtarıcı olmaya kalkarsanız ezilen, zarar gören siz olursunuz, herkesin sorumluluk alanları onlarda kalmalı, hayat herkesin yükünü yüklenerek ilerlemez.

Çocukları için, eşi için, ailesi için kendini paralayan insanlar vardır, herkes ondan birşey ister o da saçını süpürge edip yapar, halbuki çocuklar, eş veya anne bunları yapabilir aslında, sadece o kişilerin hayatını kolaylaştırdığı için onlarda izin vermiştir. Sonra bir gün gelir bu yük ağır gelir, herkesin arkasını ben topluyorum diye söylenir, yük altında kalır, daralır, işte bunun asıl sebebi yıllarca o işleri yapmaya alıştırmış olan kişidir yani kendiniz…

Bugünler yolunda gitmeyen sebeplerin altındaki dengesi kaçmış durumları bulmak için birer hazine, çözüm sizde yatıyor ama bunu bize aynalayacak olanlar ise karşımızdaki kişiler yani eşimiz, sevgilimiz, annemiz, kardeşimiz, çocuğumuz… İşte bugünlerde hangi sebeplerden daraldı iseniz orada dengesiz bir alan vardır.

Terazi burcu herkese adalet ister ve dağıtır ama bazen kendine adaletli davranmayı unutur. Kırmayayım, üzmeyeyim hadi yapıvereyim derken bakarki birşeyler iyi gitmiyor. Adalet istiyorsanız adaletli olun, huzur istiyorsanız huzuru içinizde bulun, sevgi istiyorsanız sevgiyi içinizde büyütün, değer görmek istiyorsanız da önce kendinize değer verin.

Yeni ay derecesine sert açı yapan Plüton ve Satürn birşeyler değişecek, bunun için eğer birşeylerin yıkılması fgerekiyorsa yıkılacak, kökten değişimler başlayacak diyor. En büyük değişim insanın zihninde başlamalı. Ayırmak, yaftalamak, etiketlemek yerine, birleştirici olun, sevgi dolu olun.

Güvende olma ihtiyacımız da bu yeni ayda gündemde ne de olsa Yengeç burcu yükseliyor, duygusal güvencede olma, sevilme ve kabul edilme konuları ön planda olacak. Eğer sadece düzenim bozulmasın, bana sevgi kırınrıları veriyor veya burada güvendeyim diye birşeyleri erteliyor veya bırakamıyor iseniz cesaret edin ve adım atmaya hazırlanın (kasım ortasından sonra en doğru zaman olacak) çünkü eğer siz yapmazsanız evren bunu sizin için yapacak ve bu size daha zor gelecek…

Terazi burcu zamanı her zaman adalet konularını gündeme getirir ve ilahi adalet tecelli eder tabii herkes için o yüzden ilahi adalet bunu görsün, şunu bulsun demeden önce kendi adaletinize bakın zira eğer o adaletin dengesi bozuksa sizin için adaletin tecelli etmesi zor olacaktır. Eskiler, geçmişiniz, geçmişte yaptığınız doğrular ve yanlışlar bu yeni ay sonrasında önünüze çok çıkabilir. Bu bir yeni ay olsa da konular çok eskiden olacak o yüzden de önünüze gelen konuların eskilerle bir alakası olabilir. Terazi burcunun en önemli konusu ilişkiler olduğundan eski ilişkiler veya ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir, ilişkinizde dengeler yerinden şaşabilir.

Eğer keyfiniz yerinde, huzurlu ve mutlu iseniz de gezegenler düze döndüğünde hayatınızda neleri değiştirmek, daha dengeli kullanmak istersiniz bir ona bakın, daha çok sevmek, daha çok gezmek, daha pozitif olmak gibi hedefler koyun kendinize… Burçlara etkisi gelecek, umarım güzel gelişmeler getirir yeni ay hayatınıza. sevgiyle

Merkür gerilemesinin etkilerini buradan okuyabilirsiniz.

Terazi burcundaki yeni ay bana neler getiriyor, beni engelleyenler nelerdir veya önümüzdeki yıl bana neler getirecek derseniz de danışmanlık için bana gkina07@gmail.com’dan ulaşabilirsiniz..

#terazi burcunda yeni ay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir