Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

4

Kasım 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 2

Astrolojik olarak Perşembe gününde neler var?

Yeni güne merhaba! Güne #Ay #Yengeç burcunda başlıyoruz, daha duygusal, hassas ve geçmişin aklımızda olduğu bir gündeyiz. Gün genelinde çocuklarla ilgili konular, ailemiz ve bazı duygusal konular ön planda olacak.

Gün içinde Ay ile #Venüs arasındaki gergin etkileşim sevdiklerinizle bazı konularda ters düşmeyi verebilir. Kalp kırmamaya dikkat etmek lazım. İkili ilişkilerde de bugün konuşmalara dikkat etmek, eski bazı konuları getirip tartışmalara girmekten kaçınmak önemli olacak.

Merkür bugün düz harketine başladı ve yavaş yavaş hızlanacak fakat aktif olan merkür – Satürn gergin etkileşimi bizi zihinsel alanda biraz engellemekte. Düşüncelerimizi düzgün ifade edememek, negatif düşüncelere ve bazı streslere kendimizi kaptırmak mümkün bugün. Gelecek kaygıları ve bazı korkular da gündemde olabilir.

Gün içinde sevdiklerinizle vakit geçirmek, çocuklarımıza zaman ayırmak ve onlarla bir masa etrafında toplanmak size iyi gelebilir. Yengeç burcu anılarla da alakalıdır, eski notlar, fotoğraflar, arkadaşlar ve anılar gündemde gelebilri, bol bol eskilerden konuşabilirsiniz.. Güzel bir gün olsun… 2021 Yılında neler var merak ediyorsanız yazım yayında link burada…

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir