Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

8

Kasım 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 3 2

Astrolojik olarak Pazartesi gününde neler var?

Yeni haftaya merhaba! Haftaya hızlı ve iddialı bir başlangıç yapıyoruz, pazartesi gününde Ay #Aslan burcunda olacak. Enerjimiz yüksek ve iddialı olacağız ama bu durum birileri ile ters düşmelere sebep olabilir çünkü gün içerisinde sevginin ve ilişkilerin gezegeni Venüs ile hızlı ve öfkeli Mars arasında karştılık aktif olacak. İddialı konuşmalar, ben bilirim demeler, kendinizi yukarı çıkarırken başkalarını küçük görmelerin sonu zarar yazabilir, o yüzden yanlış anlaşılmayın ve orta yolu bulmaya çalışın.

Kadın – erkek ilişkileri özellikle alevlenmelere ve kestirip atmalara açık sakin kalmaya çalışın. Aslan burcu etkisi ile bugün kendimizi göstermek, ön plana koymak isteyebiliriz. Yine saç bakımı, güzel giyinip kendimizi dışarılara atmak mümkündür… İş alanında da kendinizi ve yaptıklarınızı göstermek isteyebilirsiniz sadece egolu olmaktan uzak durun.

Akşam üzeri 16.00 sularında Ayın #Başak burcuna geçmesi ile birlikte daha detaycı, eleştirel olacağız, derleme – toparlama, düzenleme konuları ön plana çıkacak… Zihnimiz daha aktif olacak, temizlik, planlamalar ve bütçe konuları ön planda olarak günü bitiriyoruz. Önemli gelişmelere açık bir haftadayız, haftasonunda Mars düze dönecek ve bir de yeni ay yaşayacağız, etkilerini anlattığım haftalık yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Haftalık burç bazında yorumları okumak için de buradan yazıma ulaşabilirsiniz…

2021 yılında hangi burca şans hangi alanda gülecek yazıma buradan ulaşabilirsiniz…

Aslan burcu Kasım ayı yorumunu izlemek isterseniz link: https://youtu.be/vXfZeJnZ9k4 diğer burçlarda kanalımda mevcut

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir