Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

18

Kasım 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 2

Astrolojik olarak perşembe gününde neler var?

Perşembe gününe merhaba! Güne Ay #Oğlak burcunda başlıyoruz ve Plüton kavuşumu etkisinde başlıyoruz, biraz sert bir başlangıç. Biraz modunuz düşük ve canınız sıkkın olabilirsiniz sabah saatlerinde. Akşam üzerinde de Ay #Satürn kavuşumu aktif olacak ve bu da biraz zorlayıcı etkiler içeriyor. Yani bugün duygusal konularda dikkatli olmak lazım, iç sıkıcı durumlar olursa biraz sabretmek lazım.

Oğlak burcu söz konusu olduğunda çalışmak ve üretmek gündemde olur, bugün bizlerde yoğun bir tempoda, çalışmak ve birşeyler üretmek modunda olacağız. Birşeyleri aşmak ve üstesinden gelmekte günün içerisinde olacak. Bazı kısıtlamalar, anlatamadığınız veya anlayamadığınız iç sıkıntıları olabilir. Aslında bugün büyük değişim ve dönüşüm etkisi de devrede, hayatınızda nelerin değişmesi gerektiğini bugün anlayabilirsiniz.

Sürekli bir değişimden bahsediyoruz, neden değişim, değişmek zorundamıyız diyebilirsiniz, o zaman derimki dönüp 2 sene öncesine veya 4 sene öncesine bakın, aynı mısınız? Bu senenin başı ile sonunda bile aynı değiliz, hayatlarımız ve bizler büyük oranda değişiyoruz. İşte bu yüzden de insanlığın değiştiği, bilincin yükseldiği dönemlerde değişimleriniz gönüllü olsun ki kendimizden daha iyi bir verisiyonumuzu yaratalım. Bugünde konular böyle, cidiyetli, sorumlulukların ön planda olduğu bir gündeyiz, umayımgüzel işler yolunuza gelir ve her ne olursa olsun güzel bir gün olur… Sevgiyle..

2021 yılında neler var derseniz genel etkileri anlattığım yazıma buradan ulaşabilirsiniz. 2021 yılını ay ay bilmek istiyorum ve yıllık raporumu doğum haritamdan almak istiyorum derseniz bana gkina07@gmail.com’dan ulaşabilirsiniz..

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir