Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

5

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Koç burcu 2021 Yılı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Koc burcu 2021 yili yorumu

KOÇ & Yükselen KOÇ Burcu 2021 Yılı Yorumu!

Yer değişimi, sözleşmeler ve parasal konular ön planda olacak. Hayalleriniz yolunda adımlar atabileceksiniz bu yıl!

2020 yılının ikinci yarısı Koçlar için son derece önemli oldu nedeni de burç yöneticiniz Mars’ın burcunuzda ilerlemesi idi, bu etki 7 Ocak 2021’e kadar devam edecek ve sonra bir süre sizi para konularında birşeyler yapmak için harekete geçirecek.

2020 yılına Yay – İkizler tutulmaları etkisinde başlıyoruz ve bu tutulmalar 2021 yılında da devam edecek. 14 Aralık 2020’de yaşayacağımız tutulma ile birlikte yaşadığınız yer veya şehir- semt değişikliği yapabilirsiniz. Yine kardeşler ve yakın akrabalar ile ilgili bazı konularda gündeminizde olabilir. Bir eğitime başlamak veya eğitimini aldığınız bazı konuları hayata geçirmek söz konusu olabilir.

Mayıs ayı yılın önemli aylarından birisi olacak;

11 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşayacağımız yeni ay, parasal konularla ilgili gelişmeleri yine gündeminize getirecek. Bu dönemde beklenmedik destekler alabilir ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar, kararlar ve bazı iş girişimleri aktif olacak bu yeni ayla… Ekim sonunda gündeme gelen konuların benzeri konular veya alakalı konular gündemde olabilecek.

Yay – İkizler tutulmaların ikinci perdesi Mayıs – Haziran aylarında olacak. 26 Mayıs’ta son derece kadersel etkiler içeren bir dolunay – ay tutulması yaşayacağız bu sefer #Yay burcunda. Bu dolunay bir seyahati, yükseköğrenim konularını, hukuksal konuları veya yabancılarla yapılan işler, yurtdışı bağlantılı işler konularını gündeme getirebilir.

Haziran ayında tutulma serimizin ikincisi bu sefer İkizler burcunda bir yeni ay / güneş tutulması olarak gelecek. 10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sırasında tutulmaya eşlik eden ve geri giden Merkür’ü de göz alırsak eski bazı konuların yeniden değerlendirilmesi gerekebilecek, bu da sizin için kardeşler, akrabalar, sözleşmeler, işin iletişimi, eğitimler ve kısa seyahatler alanında olacak. Bazı eski işlerin ve girişimlerin tekrar değerlendirilmesi gerekebilir.

2021 yılı özellikle yükselen Koçlar için hayalleri yolunda adımlar atmaları için önemli bir yıl olacak. 2021 yılında hem hayalleriniz uğrunda hareket etmek için zorlanacaksınız ama bir yandan da Jüpiter desteği ile önünüze çeşitli fırsatlar çıkacak.

2021 yılının bir değişim alanı da sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız olacak, bu yıl arkadaş çevrenizde bir değişim bazı kişilerin hayatınızdan ayrılması ve yeni kişilerin sosyal çevrenize dahil olması mümkün.

Jüpiter 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçiş yapacak, yöneticisi olan alana geçen Jüpiter burada parlayacak tabiiki inançlar, din ve spiritüel konularda yoğun bir gelişme başlayacak. Sizin için ise yoğun bir bilinçsel değişim süreci olacak, bilinçaltınızdaki korkular temizlenecek ve hayata yeni ve daha spiritüel bir bakış açısı geliştirebileceksiniz.

Jüpiter 21 Haziran’da Balık burcunda geri hareketine başlayacak ve 29 Temmuz’da Kova burcuna geri dönecek bu da hayalleriniz yolunda tam olarak ne istediğinizi sorguladıktan sonra harekete geçme zamanını anlatacak. Burada yıl sonunda kadar ilerleyecek Jüpiter 29 Aralık 2021’de tekrar çok sevdiği Balık burcuna dönecek ve sizin için bir sürelik içsel bir değişim yaratacağı sürece devam edecek…

15 Eylül – 30 Ekim arasında Mars’ın Terazi burcundan geçişi sizin tam karşıt alanınızda olacağından ve burç yöneticiniz rahat etmediği bir alanda olacağından her türlü ikili ilişkiler açısından biraz dengesiz ve tutarsız bir dönem olabilir. Önemli girişimler, konuşmalar bu dönemde yapılması iyi olacaktır. Bu dönemde ilişkilerde dengeyi tuturmakta zorlanabilirsiniz.  

Tutulma serisinde Yay – İkizler tutulmalarından sonra Boğa – Akrep serisine geçeceğiz ilki ise, 19 Kasım 2021’de Boğa burcunda yaşayacağımız dolunay ve ay tutulması olacak ve sizin para hanenizi etkileyecek.  Parasal konularda 2021’in ikinci yarısından itibaren önemli değişimler ve gelişmeler sizi bekliyor olacak. Yeni bir iş, aileden gelecek bir para ve para konularına artan odak gündemde olacak yılın sonunda. Bu bir dolunay olduğundan para konuları ile ilgili bazı kararlar, dava sonuçları, miras konuları veya beklenen paraların gelmesi veya ödenmesi söz konusu olabilir.

4 Aralık’ta Yay burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olacak Güneş tutulması ise sizin için yine uzaklar, seyahatler, yabancılarla yapılan işler, eğitimler ve hukuksal konuları gündeme getirecek ve bu alanlarda yeni başlangıçları tekrar tetikleyecek. Bu başlangıçlar bir yer – şehir değişimi de olabilir, ülke değişimi de veya hayata bakışınızda olacak büyük bir değişimde…

Mayıs ayı ve Ekim ayı sizin için son derece önemli aylar olacak, ikisinde de büyük değişim, evle ilgili konularda gelişmeler ve özellikle Ekim ayında parasal konularla ilgili bir mücadele ve girişimler ön planda olacak. 2021 yılı değişimlerin yılı olacak ve hem hayata bakış açınız hem de yerleşimle ilgili birçok konuda değişim yaşayabileceksiniz. Umarım güzel değişimler yaşarsanız… **2021 yılı Koç Burcu yorumunuzu izlemek isterseniz videoma buradan ulaşabilirsiniz... Aralık 2021 Koç burcu yorumunu izlemek için tıklayınız…

Aralık ayı yorumlarını okumak isterseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz

2021 yılı genelinde neler var derseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

2021 yılının numerolojik anlamını anlattığım yazımı buradan okuyabilirsiniz...

#koç burcu 2021 yılı yorumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir