Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

15

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Astro Şifa Nedir?

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 5 1

Astro şifa ne demektir? Astroloji haritaları aracılığı ile nasıl şifalanırsınız?

Astroloji haritaları doğduğunuz tarih, yer ve doğum dakikası ile çıkar ve parmak iziniz gibi size özel haritalardır. İçerisinde sizinle ilgili birçok bilgi bulunur ve sizi sizden iyi anlatan haritalardır. İçinde aileden gelen etkiler, kişiliğinizin detayları, buraya çalışmaya geldiğiniz konular, kader yolunuz, karmik bağlarınız, bu bağların kimlerden geldiği ve hangi alanlara yansıdığı gibi birçok bilgi bulunur.

Klasik astrolojide çok fazla olmaya bu bilgilere ben zaman içinde aldığımız enerji eğitimleri, beyin gücü, kişisel gelişim alanında aldığım eğitimlerle geldim. Böylece haritalardan sizi etkileyen alanları ve bunları nasıl aşabileceğinizi okuyarak çözüme odaklı bir yaklaşım sunuyorum.

Tabiiki her zaman bireysel yaklaşımın önemi büyüktür, kişiler zorlu denilen bir haritayı farkındalıkla ve azimle aşabilecekken, bazıları da bu bilgileri alıp hiçbirşey yapmamayı seçebilirler. Haritalar buraya öğrenmeye ve aşmaya geldiğiniz konuları anlatır ama aşıp aşmamak her bireyin kendi kararıdır. O yüzden de bizler sadece yolda rehberlik yaparız, yolu siz bu bilgiler ışığında yürürsünüz.

Kişinin hayatına fazla müdahale etmek, kehanetlerle kişiyi korkutmak ancak kişinin potansiyelini kapatır, o yüzden de ben danışmanlıklarımda kişiye bilgileri ve dönemleri mümkün olunca pozitif bir biçimde anlatıyorum. Ne de olsa iyi düşünmek ve iyi yaklaşım sonuçları değiştirebilir. Evet bu hayata gelirken seçtiğiniz bir yol var ve bazı dönemeçlerde var bunları fark etmek ve yolunuzu, hızınızı ona göre ayarlamak size büyük fayda sağlayacaktır.

Şifa nasıl oluyor diyenlere; öncelikle ben her danışmanlıkta şifaya niyet ediyorum ama aynı zamanda kişiye özel olumlamalar, yapması gereken meditasyonlar ve çalışmalar öneriyorum. İşte şifa kapıları böyle açılıyor, kendisi şifa çalışmaları yapan kişiler içinde Reiki veya benzeri enerjilerle bu alanlara veya gezegenlere çalışmalar yapmalarını istiyorum. Astroloji haritaları sizinle ilgili çok özel, aydınlatıcı bilgiler içerir ve şifa alanlarını görüp üzerinde çalışır ve farkında olursanız önünüzde güzel yollar açılır…

Astroloji nediri anlattığım videomdan daha detaylı izleyebilirsiniz...

Danışmanlık ve bilgi almak için gkina07@gmail.com

#Astro Şifa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir