Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

18

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 9

Astrolojik olarak Cumartesi gününde neler var?

Cumartesi gününe merhaba! Güne Ay #Kova burcunda başlıyoruz, iletişim, haberleşme, internet konuları ön planda olacak bugün. Günün ilk yarısında daha mantık, bilgi ve paylaşım odaklı olacakken saat 15:30 sualrında Ayın #Balık burcuna geçmesi ile birlikte daha duygusal olacağız.

Aynı zamanda bugün önemli bir geçiş daha var ki o da şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter’in 1 yıllık Kova seyahatinin başlangıcı olacak. Aslında bu seyahat tek başına olmayacak çünkü 2 gün önce Kova burcuna geçen Satürn ile beraber hareket edecekler ve büyük değişimleri başlatacaklar. (etkilerini bu yazımda anlattım)

Yalnız kalmak, meditasyon ibadet için güzel saatler olacak akşam saatleri. Hem balık burcu etkisi ile hem de Merkür’ün Güneş’in kalbinde olması dediğimiz etki aktif olacağından cumartesi akşamı özel bir akşam olacak.

Dualar, niyetler için ve kalbimizi sevgiye açmak için son derece güzel bir akşam olacak. Ay ile Uranüs arasındaki temasta sanki bugün aklımıza gelen, hissettiğimiz şeylerin bize rehberlik yapabileceğini anlatıyor, o yüzden de bugün içinize gelen hislere, mutlaka yapmalıyım dediğiniz şeylere odaklanın. Siz ne istediğinizi söyleyin nereden geleceğini düşünmeyin, evren – sistem her derseniz bir yolunu bulur. Güzel bir gün olsun, güzel, kalpten gelen dualarınız kabul olsun…

2021 Yılı burç yorumları tüm burçlar bir arada bu yazımda!

Şans, bolluk ve dilek meditasyonunu bu gece mutlaka yapın!

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir