Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

20

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 4 1

Astrolojik olarak Pazartesi gününde neler var?

Yeni haftaya merhaba! Güne Ay #Balık burcunda başlıyoruz ve tarihi bir gündeyiz. Bugün önce Merkür Oğlak burcuna geçiyor sonra da Güneş Oğlak burcuna geçiyor ve kış gündönümü başlıyor. Bunun yanısıra 20 yıllık bir dönemi başlatacak olan Jüpiter – Satürn kavuşumu gerçekleşecek. (etkilerini buradan okuyabilirsiniz)

Bugün sabah saatlerinde Ay – Neptün kavuşumu aktif olacak, o yüzden rüyalarınız yoğun olabilir, sabah saatlerinde de biraz uykulu olmak mümkün. Gün genelinde hayallere dalıp gitmek, biraz dalgın olmak mümkün. Alerjiler tetiklenebilir bugün, bünyelerde hassasiyette mümkün, yedik içtiklerinize dikkat edin.

Gün dönümü, en kısa gün, en uzun gece, karanlığın dip noktasındayız ama bilirsiniz dip yaptıktan sonra gidilecek tek yön yukarı çıkmaktır. Jüpiter – Satürn kavuşumu 20 yıllık bir döngüyü açıyor ve bizlere yeni bakış açıları, yaklaşımlar ve değişim fırsatı da getiriyor. Sizde bugün güzel niyetlerinizi yapın, güzel bir gün ve hafta dilerim. Haftalık burç yorumları okumayanlar için burada… Sevgiyle..

bolluk, bereket ve şans meditasyonunu yapmak isterseniz link burada...

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir