Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

29

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Koç Burcu Ocak Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

images 5

Koç Burcu Ocak Ayı Yorumu Geldi, Ocak ayında Koçları neler bekliyor?

Koç & Yükselen Koç Burcu: Koç burcu yorumu izlemek için tıklayınız

Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen Koçlar için ise, ailenizle ilgili konular, anne – babanız, evinizin fiziki durumu ile ilgili konular ön planda olacak.  Bir taşınma, ev eşyası alımı veya aile içindeki bir mesele ön plana çıkabilir bu dolunayla. Bu dolunayın etkisi ayın ilk 15 gününde aktif olacak.

Mars uzunca bir süredir burcunuzda ilerlemekte idi ve hayatınızı son derece hareketlendirdi. 7 Ocakta Mars Boğa burcuna geçiş yapacak, şimdi daha temkinli olma, uzun vadeli planlar yapma ve maddi konular için harekete geçme zamanı. Sizin para, finans ve işin parası konularınızı etkileyeceğinden Ocak ayı boyunca bu konularda bir mücadele ve yoğun girişimler söz konusu olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin sosyal çevre ve hayaller alanınızı etkileyecek bu durum, arkadaş çevreniz ile beraber bazı projelere ve yardım konularına odaklanmak verebilir.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak, sizin de kariyer alanınızda olacak bu hareket size güzel gelişmeler getirmeye aday olacak.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Uzun vadeli bir işe, ilişkiye başlamak, hayatınızda birşeyleri kurmaya niyet etmek için güzel bir yeni ay olacak. Özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda önemli bir başlangıca imza atabilirsiniz.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin içinde hem sosyal bir dönem olacak, hem de arkadaşlarınız ile güzel projeler yapabileceğiniz bir dönem…

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Sizin için kariyeriniz ile ilgili konularda önemli bir görüşme ve destek alabileceğiniz günler olacak.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin için hobi gibi, proje bazında yapılan işlerle ilgili gelişmeler, aşk konuları ile ilgili bazı kararlar söz konusu olabilecek.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size eski arkadaşları ve eski iş konularını getirebilecek. Güzel bir ay olmasını dilerim… 

2021 yılı ile ilgili yazılarım; 2021 yılında hangi burca şans hangi alanda?

2021 yılı genelinde neler var? 2021 Yılı Burç Yorumları bu linkte!

2021 yılı gezegen gerilemesi tarihleri için tıklayınız

Ocak ayında neler var derseniz link burada

#Koç burcu Ocak ayı yorumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir