Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

5

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Burçlara göre dekorasyon önerileri!

Yazar , Kategori Astroloji

burclara gore dekorasyon onerileri 2

Burçlara göre dekorasyon önerilerinde renk, tarz ve elementinize göre öneriler mevcut!

Burcunuzun Dekorasyon İpuçları

Koç Burcu (Mart 21 – Nisan 19): Ateş elementi, öncü. Sabırsız, maceracı ve cesaretli…

Macera sever Koçların enerjisi yüksektir, bulundukları ortamda parlamayı severler, kolay öfkelenirler. Ateş elementi Koç burcunun rengi; tutkunun sembolü kızıl kırmızıdır. Fakat eğer kişinin haritasında Koç burcunda gezegen yoğunluğu varsa veya harekette olma ihtiyacı yüksekse bu rengin yeşil tonlarla dengelenmesi gerekir. Evlerinde yalnız kalmaktan hoşlanan entelektüel ve yaratıcı Koç burçları için rahatlık ve geniş mekanlar her şeyden önemlidir.

Minimalist ve fonksiyonel mobilyaları tercih etseler de her zaman hareketi ve macerayı seven Koç burcu insanları, yaşadıkları mekanların dekorasyonlarını seyahatlerinde aldıkları ilginç ve çarpıcı objelerle tamamlamayı tercih ederler. Dekorasyonda eski ile yeninin uyumlu birlikteliğini evlerine yansıtmakta ustadırlar.

Boğa Burcu (Nisan 20 – Mayıs 20): Toprak elementi, sabit. Kaliteye ve detaylara önem verir, keyfine düşkündür, değişimi sevmez.

Boğa burçları keyiflerine ve rahatlıklarına düşkündür, bu sebeple evlerinde mutlaka keyif köşeleri olmalıdır. Kalite ve sağlamlığa önem veren Boğa burçlarının ideal dekorasyon stili büyük ve rahat koltukları olan çağdaş ve sofistike ahşap mobilyalardır. Yaşam alanlarını ipek kadife yastıklar, kaliteli yün halılar, değerli tablolar ve taze çiçeklerle zenginleştirmeyi tercih ederler. Boğa burcunun dekorasyonda renk tercihi doğal ve dinlendirici koyu yeşil, bej ve mavi tonlarıdır.

İkizler Burcu (Mayıs 21 – Haziran 20): Hava elementi, değişken. İletişimin burcudur ve bilgiyi sever.

Tasarım ve yaratıcılık konusunda yetenekli İkizler insanı iletişimle alakalıdır, öğrenmeyi ve paylaşmayı sever. Hareketli, enerjik ve değişken karakterli ikizler insanı farklı ruh hallerine göre yaşam alanının dekorasyonunda da sürekli değişimi sever. Aradığı şeylere kolayca ulaşmayı seven ve pratikliğe önem veren İkizler, dekorasyonda kalabalık görüntüden hoşlanmaz. Taşınması kolay, modern çizgilere sahip, sadeliği ön planda olan mobilyaları tercih eder.

Hava elementi olan bu burcun renkleri; sarı, turuncu ve açık yeşil tonlarıdır. Hava elementi yoğun bir haritanız varsa zihniniz de yoğun olur, eğer dinlenmekte zorlanıyorsanız bu elementi dengeye getirmek için toprak renklerini kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu (Haziran 21 – Temmuz 22): Su elementi, öncü. Hassas, duygusal, değişken ve ailesine düşkündür.

Ayın yönettiği Yengeç burcu duyguların ve empatinin burcudur, bu yüzden de düşünüldüğünü hissetmek ona iyi gelecektir. Evcimen ve güçlü sezgilere sahip Yengeç burcu için evleri; kendilerini ve sevdiklerini güvende hissettikleri yerdir ve evde özellikle de mutfakta vakit geçirmeyi severler.

Evlerine en çok değer veren burçlardan biri olan Yengeçler için; rahat kanepelerinin üzerinde kullandıkları yumuşacık doğal dokulu yastıklar, yaşanmışlık duygusunu pekiştiren vintage aksesuarlar ve aile fotoğrafları vazgeçilmezdir. Yengeç burcu insanının dekorasyonda severek kullandığı renkler; uçuk renkler, yeşil, mavi, bej ve toz pembe olacaktır.

Aslan Burcu (Temmuz 23 – Ağustos 22): Ateş elementi, sabit. İddialı ve yöneten burçtur.

Aslan burcu en iddialı burçlardandır, yönetim kabiliyeti yüksektir, dikkat çekmeyi sever. Girişkendir, lükse ve şıklığa meraklıdır. Evi için masraftan kaçınmayan, kendini ortaya koymayı ve parlamayı seven Aslan burcu insanının dekorasyondaki rengi parlak turkuaz, koyu kırmızı, kum kahverengi ve özelikle altın rengi tonlarıdır. Fakat haritanızda ateş elementi yüksekliği varsa altın rengini daha sakin tonlarla eşleyebilirsiniz. İhtişamı ve gösterişli mobilyalarla maksimalist dekorasyon stilini tercih eden Aslan burcu insanı, rafine zevklerini markalı ürünlerle tamamlar ve bunun için para harcamaktan çekinmez. Dekorasyonda aynalar, Rönesans dönemi tabloları, Bone China porselen takımlar ve deri koltuklardan hoşlanır.

Başak Burcu (Ağustos 23 – Eylül 22): Toprak elementi, değişken nitelik. Çalışma ve üretme odaklıdır.

Başak burçları en çalışkan ve mükemmeliyetçi burçlar arasındadır. Neşelidirler, girdikleri ortamda fark edilirler. Hesap, kitap ve analiz işlerinde iyidirler. Başak burcu insanı açık havada olmayı, doğayla iç içe olmayı sever. Yaşadıkları mekanlarda en mutlu oldukları alanlar bahçe ve teraslarıdır. Sadeliği ve fonksiyonelliği tercih eden Başak burçları için ideal dekorasyon stilleri Zen ya da Modern İskandinav tarzı’dır.

Hijyen ve düzen düşkünü Başak burcu insanının sade ve şık evinde; doğanın temsilcisi açık renk ahşap dokular, canlı yeşil bitkiler ve doğal ve değerli objeler göze çarpar. Başak burçlarının renk tercihi; beyaz, yeşili, uçuk gri, indigo ve koyu menekşe rengidir.

Terazi Burcu (Eylül 23 – Ekim 22): Hava elementi, öncü nitelikte. İlişkilerin, dengenin ve adaletin burcudur.

Sembolündeki Terazi’den anladığımız üzere Teraziler adalete, denge ve uyuma çok önem verirler. Yönetici gezegenleri Venüs’ün etkisinde; sanata ve tasarıma düşkünlükleri, estetik birikimleri ve rafine zevkleri ile dekorasyon konusunda doğal bir yeteneğe sahiptirler.

Orijinal tasarımlı aydınlatma elemanları, desen ve renk kontrastı olan dekorasyon detayları ile yaşam alanlarını nasıl güzelleştireceklerini bilirler. Minimalist ve pastel tonlarda mobilyalarla canlı renklere sahip tabloları ve renkli bakır objeleri bir arada ustaca kullanabilen Terazi burcunun renkleri pembe ve gök mavisi ve ametist rengidir.

Akrep Burcu (Ekim 23 – Kasım 21): Su elementi, sabit nitelikte. Cesaret, değişim ve risk alma denince akla Akrep burcu gelir.

Akrep burcu iddialı burçlardandır, hedefledikleri konuları mutlaka gerçekleştirirler. Cesaretlidirler fakat sessiz, sakin ve derinden ilerlerler. Tahmin edeceğiniz üzere bu burcun dekorasyondaki rengi siyah, gri ve kan kırmızısıdır. Esrarengiz Akrep burcu insanı için yaşam alanının aydınlık, temiz ve düzenli olması en az dekorasyonu kadar önemlidir.

Siyah, beyaz ve kırmızının gizemli uyumu, geometrik şekilli objeler, zıt renklere sahip dekoratif aksesuarlar ile dekorasyonlarına canlılık katarlar. Eğer Akrep burcunda yoğun gezegen olan bir haritanız varsa mutlaka ev dekorasyonunda mavi ve toprak renkleri ile dengeleme yapın.

Yay Burcu (Kasım 22 – Aralık 21): Ateş elementi, değişken nitelik. Seyahat etmenin, maceranın ve yeni şeyler öğrenmenin burcudur.

En iyimser ve gezgin burç olan Yaylar, seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi, farklı kültürlere ait yeni şeyler öğrenmeyi severler ve bu özelliklerini yaşam alanlarına da yansıtırlar. Eklektik aksesuarlarla modern tasarımları kombinleyerek yaşam alanlarında modern eklektik ve boho modern tarzı dozunda kullanmayı başarırlar.

Büyük, rahat puflar ve yer minderleri, seyahatlerinde aldıkları objeleri ve kitaplarını sergileyecekleri duvardan duvara kitaplıklar ve renkli halılar Yay burcu insanının yaşam alanında öne çıkan aksesuarlardır. Dekorasyonda renkleri; Mavi, bej ve bronz renklerdir. Ateş elementi olan Yayların haritasında yoğun ateş elementi etkisi var ise mavi tonları özellikle onlara iyi gelecek ve enerjilerini dengeleyecektir.

Oğlak Burcu (Aralık 22 – Ocak 19): Toprak elementi, öncü nitelik. Sorumluluk sahibi, planlı, ciddi ve kuralcı burçtur.

Oğlaklar iyi ki varlar, çünkü çalışmak ve üretmek konusunda sınırları yoktur, kendilerini çalışırken yorarlar ve dünyayı unuturlar. Yaşam alanlarında büyük bir kitaplık ve sağlam bir çalışma masası olan bir çalışma odası bulunması Oğlaklar için önemli bir detaydır. Dekorasyonda Oğlak burcunun renkleri; kahverengi ve toprak renkleridir ama bu renkler biraz zorlayıcı olacağından ara ara turuncu renkler, canlı çiçekler, parlak renkli sanatsal objeler ve tablolarla yaşam alanlarına canlılık kazandırabilirler.

Modernlikten ve minimalizmden pek haz etmeyen Oğlak burçları, gelenekselcidirler. Yaşadıkları mekânda hobilerini gerçekleştirecek bir alan mutlaka yaratırlar. Yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi ev dekorasyonunda da en iyisine sahip olma istekleri kendini gösterir. Tercihlerini antika saatler, deri kanepeler ve ahşap büfeler gibi değerli ve geleneksel mobilya ve aksesuarlardan yana kullanırlar.

Kova Burcu (Ocak 20 – Şubat 18): Hava elementi, sabit nitelik. En entelektüel burçtur ve yenilikçi bakış açısı yoğundur.

Kova burcu insanları olaylara farklı bakmak için yaratılmıştır sanki. Yenilikçi bakış açısı, toplumsal duyarlılığı ve teknolojiye olan merakı Kovaların girdikleri ortamda fark edilmelerini sağlar. Bu arada Kovalar için özgür ruhta diyebiliriz çünkü kısıtlanmayı hiç sevmezler. Modern ve teknoloji meraklısı Kova burcu insanı için yaşam alanlarının modern izler taşıması ve teknolojik donanıma sahip olması çok önemlidir.

Aksesuar seçimlerinde fütüristik formda heykeller ve aydınlatma elemanları, sürrealist tablolar, cam ve çelik ile tasarlanmış objeler gibi ilgi çekici detaylar göze çarpar. Kova burcunun dekorasyondaki rengi, metalik gri tonlarının yanı sıra canlı parlak renklerdir. Çivit mavi ve turkuaz rengi de Kova burcu insanının renkleri arasındadır.  Eğer haritanızda hava elementi yoğun ise toprak rengi ve yeşil tonları ile dengeleyebilirsiniz.

Balık burcu (Şubat 19 – Mart 20): Su elementi, değişken nitelik. Duygusal, romantik, hayal kurma yeteneği yüksek

En yaratıcı; resim, şiir gibi konularda sanatsal yetenekleri yüksek olan burçtur. Hassas, sakin ve kırılgan bir yapısı vardır ve çok merhametlidir. Balık burcu insanı yaşam alanını tasarlarken; huzurlu ve mutlu hissedebileceği sade ve rahat mobilyaları tercih eder.

Aksesuar seçimlerinde ise hayal gücünün zenginliğini ve sanatsal zevklerini yansıtan kokulu mumlara, doğal dokusu ile ipek yastıklara, romantik fotoğraflara ve tablolara yer verir. Dekorasyonda cam göbeği mavi, lila, deniz yeşili ve mor renkler Balık burçlarının ilham ve yaratıcılık yönünü destekler. Bazen karar vermekte ve bir yol çizmekte zorlanan Balıklar, tasarımda kırmızı renkleri veya objeleri kullanarak dengeleme yapabilirler…

Burçlar hakkında detaylı bilgi almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Dekorasyon önerileri, harika tasarım ürünler için Bohomist sayfasını ziyaret edebilirsiniz...

#Burçlara göre dekorasyon önerileri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir