Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

12

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

Oglak burcunda yeni ay

Astrolojik olarak Çarşamba gününde neler var?

Çarşamba gününe merhaba! Güne Ay #Oğlak burcunda ve Oğlak burcunda sabah saat 08.00 sularında yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Oğlak burcundaki yeni aya eşlik eden Plüton ile oldukça kuvvetli, etkili bir yeni ay haline geliyor. (etkilerini buradan okuyabilirsiniz)

Bu yeni ay ile birlikte hepimizin hayatının bir alanında bir yıkılma ve yenilenme enerjisi geliyor olacak. Bu düşüncesel anlamda olabilir, birşeylerin, bir dönemin bitişi ve yeni başlangıçlara adım atmak olabilir. Bugün önünüze gelen konulara ekstra dikkat edin, hayatınızda bir değişiklik yapmanız gereken alanlar size gösteriliyor olacak.

Devlet kurumları ile ilgili işler, önemli işlere adım atmak için güzel bir yeni ay olacak. Önemli kişilerden destek alarak işlere girişmek için de güzel bir dönem. Bugünde çalışma, üretme ve birşeyleri yapılandırmak için sabırla çalışma modu günün içinde olacak… Umarım güzel bir yeni ay dönemi olur..

Ocak ayı genelinde neler var derseniz link burada...

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir