Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

17

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 6

Astrolojik olarak Pazartesi gününde neler var?

Yeni haftaya merhaba! Güne #Ay #Koç burcunda başlıyoruz, hızlı ve hareketli bir gün ve hafta olacak. Gün genelinde gergin etkiler vdevrede olacak, kırıcı sözler söylememeye, gerilmemeye ve tartışmalara girmemeye dikkat etmek gereken bir günde olacağız.

Aceleci olmamak, hemen karar vermemek önemli olacak bugün, öfke ile kalkıp zarar ile oturabiliriz. Mars ile Uranüs’ün kavuşmaya yaklaşması hem öfke patlamalarına hem de toplumsal bazda gergin etkilere bizi açıyor olacak. Bir yandan Jüpiter’in de bu ikiliye teması birşeyleri abartmamaya özen göstermek gerekir.

Bugün aslında eksik olduğumuz veya hissettiğimiz yanları bulmak ve fark etmek içinde iyi etkiler var, eğer birşeyleri fazlaca üstünüze alınır ve tepkisel yaklaşırsanız orada şifalanması gereken birşey var demektir. Çocukluktan gelen konular bazen fark etmesek bile hayatımızdaki en büyük engeller olurlar ve bunları bulmak aslında çözmenin de yarısı olur, özellikle tekrar eden konular varsa bunların altında mutlaka fark etmeniz gereken birşey vardır, bunları da en güzel astroloji haritlarından görebiliriz. Bu hafta hem gergin hem de açılım etkisi yüksek, umarım farkındalıkla ve sakinlikle geçirirseniz bu haftayı. Hafta genelinde burç bazında neler var derseniz haftalık burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz..

Merkür gerilemesi ay sonunda aktif olacak etkileri genel & burçlara neler olacak derseniz link buradaŞubat ayında neler var derseniz videom için tıklayınız…

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir