Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

19

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Güneş Kova Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

kova burcu

Kova Burcu dönemi başlıyor!

Yaşadığımız dönemler burçların da doğasına uygun oluyor, Oğlak burcu zamanında günler kısaldı, kışın soğuklarını deneyimledik, daha dirayetli, sabırlı olmaya yöneldik şimdi ise Kova burcu zamanı geliyor, daha iletişimi yoğun, teknoloji ve yeni fikirlere, bakış açılarına odaklanacağımız zaman dilimi geliyor.

Kova burcu geniş bakış açılı, olaylara farklı açılardan yaklaşabilen, teknolojiyi daha iyi kullanan bir burçtur ama bir yandan da sabit olduğu ve değişmekte inat ettiği bir alan mutlaka vardır bu dönemde kendimizi fark etmek ve yeni bilgilere kendimizi açmak iyi olacaktır. Hayata ve kendinize karşı yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Zaten ay sonunda geri hareket etmeye başlayacak Merkür Kova burcunda bu hareketini yapacağından hepimize geri dönüp hayatımıza, kendimize ve inanışlarımıza bakmak için bir fırsat verecek. Etkilerini burada bulabilirsiniz… Şimdi Kova burcunun özelliklerine bir bakalım mı?

KOVA BURCU: 20 Ocak – 18 Şubat

Hava Elementi –  Gezegeni Satürn

Satürn’ün diğer çocuğu olan Kova burcu Oğlak burcu kadar hayatı ciddiye alan bir yapıda değildir. Daha fazla akışta kalabilen, bilgiye önem veren ve olaylara geniş bakış açısı ile bakabilen bir burçtur.

Orijinal ve farklı bakış açısına sahiptir Kovalar, sınırlanmayı ve kalıplara konulmayı sevmezler, fikirleri için savaşır ve farklı bakış açılarına açıktır. Kendisinin yanı sıra toplumsal konulara da ilgilidir. Maceracı ruha sahiptir Kovalar ve yeni şeyler keşfetmeyi severler…  Bazen fazla kibirli ve asi olabilirler, beklenmedik hareketleri olabilir. Fazla marjinal davranışlarda sergileyebilirler…

Yeniliklere açık olmakla birlikte fikirlerinde sabit olma durumu da vardır, dikkat etmeleri gereken bu sabit oldukları, değişime direndikleri ve fark etmedikleri alanlar olacaktır. Arkadaşça bir burçtur fakat ilişkilerde de aynı şekilde davranabilir, duygusal bağ kurmakta sorun çekebilir o yüzden arkadaşlıkla başlayan ilişkiler onun için daha iyidir. Sıradışı davranışlar ve ilişkiler yaşayabilir. İlişkilerinde hem entelektüel uyum hem de dünyayı beraber keşfetmek onun için önemlidir. Özgürlüğüne düşkün Kovalar için hayatta özgür düşünce ve davranışlarını gösterecek ortamlarda olmak önemlidir. Farklı bakış açıları ve teknolojiye olan merakları onları ayırt eden en önemli özelliklerdir.

Şubat ayında neler var derseniz buradan ulaşabilirsiniz...

** Her burcun doğum günü döneminde olduğu Kova burçları içinde doğum günleri döneminde alacakları danışmanlıklar 100 TL indirimli olacaktır.

Burçlar hakkında detaylı bilgi almak isterseniz burçlar sayfama buradan ulaşabilirsiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir