Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

24

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 2 6

Astrolojik olarak Pazartesi gününde neler var?

Yeni güne merhaba! Güne Ay #İkizler burcunda ve kuzey ay düğümü etkisinde başlıyoruz. Bilginin, iletişimin ön plana çıktığı bir gündeyiz, haberleşme yoğun olacak bugün, beklediğiniz haberler gelebilir.

Bu hafta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağımız için beklediğimiz haberlerin geleceği hızlı bir hafta ve günde olacağız. Önünüze gelen bilgilere ve size söylenenlere özellikle dikkat edin bugün, mesaj içerikli bir gün olabilir özellikle nasıl yapsam diye kararsız kaldığınız konular varsa onların cevapları gelebilir.

Ay ile Merkür arasındaki olumlu iletişim kendimizi iyi ifade edebileceğimiz bir günü gösteriyor. Önemli konuşmalar ve görüşmeler için kullanabilirsiniz bugünü. Hızlı bir haftaya giriyoruz istediğimiz sonuçları da alabileceğimiz bir hafta olacak (genel & burçlara özel haftalık yorumlar burada) Güzel bir hafta olsun… Aslan dolunayının genel & burçlara etkilerini bu linkte bulabilirsiniz..

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir