Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

21

Şubat 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 3 1

Astrolojik olarak Pazartesi gününde neler var?

Yeni haftaya merhaba! Pazartesi gününe Ay #Yengeç burcunda başlıyoruz, gün genelinde daha duygusal ve empatik devrede olacak. Haftaya ve işlere adapte olmakta zorlanabiliriz pazartesi gününde, ayrıca ailemizle ilgili konular da ön planda başlayabiliriz.

İyi olan bu hafta yenice düze dönmüş Merkür’ün etkisinde olmamız, iletişim git gide düzelecek ve beklediğimiz haberler bu hafta gelebilecek.

Pazartesi gününde de daha duygusal etkiler devrede olacak, aklımızda eskiler, bitenler, gidenler olabilir. Yine çocuklarımızla ilgili konular ve ailemizle ilgili bazı durumlar zihnimizi kurcalayabilir.

Sanah saatlerinde Ay ile Güneş arasındaki olumlu etkileşim kendimizi ifade etmek için iyi etkiler getiriyor. Öğleden sonra ise hem çocuklarımız, hem çocukluğumuz ile ilgili anılar ve bazı durumlar yoğun olarak gündeme gelebilir. Hafta geneli hareketli etkiler içerecek ama Pazartesi ve salı günleri biraz daha yavaş etkiler getirebilir, hafta genelinde neler var derseniz yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Güzel bir gün olmasını dilerim!

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir