Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

3

Mart 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 5

Astrolojik olarak Perşembe gününde neler var?

Yeni güne merhaba! Güne Ay #Akrep burcunda başlıyoruz ve yine hislerimizin kuvvetli olduğu, iç sesimizle iletişimde olabileceğimiz bir gündeyiz. Bugün sabah saatlerinde hareketin, girişimlerin ve aksiyonun gezegeni Mars, İkizler burcuna geçiyor ve hepimizin hayatlarına daha çok aktivite getiriyor. (Mars İkizler geçişinin süresini ve etkilerini buradan okuyabilirsiniz)

Gün genelinde daha içe dönük olacağız, düşüncelerimiz, geçmiş hesaplaşmalarımız yoğun olacak fakat bugün önemli bir etkide devrede olacağından ne düşündüğümüze ve söylediğimize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Düşünceleri, iletişimimizi ve zihni anlatan Merkür, Kova burcundaki hareketinde bolluk, bereket, bilgelik ve şans gezegeni Jüpiter ile kavuşacak…. Bugün söylediklerinize, niyetlerinize ve isteklerinize çok dikkat edin, dilek kapıları açık anında kabul olabilir..

Bugün gerçekten başkalarının hakkına girmemeye, iyi sözler söylemeye, bana gelmez ki gibi sözlerden uzak durmaya dikkat edin. Hem kendiniz için hem de başkaları için güzel niyetlerde bulunun. En güzel kalp sadece kendini değil çevresini de düşünen ve o kişilerin dualarının da kabul olması için dua edebilendir.

Geçmiş kızgınlıkları, öfkeleri, gidenleri ve bitenleri bırakın, sebebi de onları düşünürken bugünü mahvedersiniz ve yarın var mı bilmiyoruz bile… Ne demişler; Hayat bir gündür oda bugündür, sizde bugünü en güzel şekilde yaşamaya bakın. Şifa kapıları çok açık bir gün, düşüncelerinizin, kalbinizin, niyetlerinizin hatta bedeninizin bile şifalanmasına niyet edebilirsiniz… Sevgiyle…

Mart ayı burç yorumları okumayanlar için burada...

Mart ayı genelinde neler var derseniz link burada...

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir