Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

28

Mart 2021

0

YORUMLAR

Terazi Dolunayına özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

Yoga Jelka Amstelveen Volle maan meditatie 1

Terazi dolunayına özel bir niyetle uyuyalım!

Bu akşam Terazi dolunayı gerçekleşti, bu dolunayla birlikte kendime değer vermediğim, kendimi eksik hissettiğim ve ilişkilerde kendimde farketmediğim alanları görmeye ve şifalandırmaya niyet ediyorum. Hayatımın her alanına denge, huzur ve barışın gelmesine niyet ediyorum.

Kendimi seviyorum, ilişkilerde dengede olmaya ve fazla vericilikten vazgeçmeye niyet ediyorum. Kendime, içime, evime ve hayatıma huzuru çekiyorum. Dengeyi kaçırdığım tüm alanların sevgi ve zerafetle dengelenmesine niyet ediyorum.

hayatta dengesiz ve adaletszi davrandığım konular varsa bu konulara bilerek veya bilmeyerek davet ettiğim tüm kişilerden özür diliyorum. Aramda karmik bağ olan tüm ilişkilerimle kapanış yapmaya ve onlardan özgürleşmeye niyet ediyorum. Ben sevilmeye değerim, huzurlu, dengede ve ilişkilerimde mutlu bir hayatı hak ediyorum. Niyetlerim saf olmasına, ilişkilerimin huzur ve dengede olmasına niyet ediyorum.

İlişki içinde olan ama ilişkisinde sorun olanlar; ilişkimde denge ve huzuru bulmaya ve ilişkinin içinde kalarak daha şifalı ve güzel bir döneme başlamaya niyet ediyorum diyebilirler.

İlişki isteyenler ise; hayatımda dengede, huzurda ve sevgide olacağım benimle ve yolumla uyumlu kişinin kolaylıkla ve en doğru zamanda hayatıma girmesine, sevgi, anlayış dolu bir ilişkiyi dengede kalarak yaşamaya niyet ediyorum…

Dolunayın şifası size kolaylıkla ve güzellikle aksın ve ilişkilerinizde huzur, sevgi ve kolaylık olsun!

#terazi dolunayına özel bir niyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir