Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

24

Nisan 2021

0

YORUMLAR

Akrep Burcunda Dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji

Venus Akrep burcunda

Akrep Burcunda Dolunay neler getiriyor? Burçlara etkileri neler?

27 Nisan sabah saat 06.32’de Akrep Burcunun 7 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay sırasında Boğa burcu yükselecek ve bir süredir yakın olan Güneş ile Uranüs Boğa burcunda kavuşum halinde olacak. Tam bir uyanış, farkındalık ve şifa vaktini anlatıyor bu dolunay!

Boğa – Akrep aksı sabit bir akstır, değişime çok açık olmayan tarafları vardır. Boğa maddiyat, dünyevilik demekken Akrep ise maneviyat, hırslar ve krizlerle alakalıdır. Akrep derinde olanla, bilinçaltı ile, karanlıklarla ve gizlenen, saklanan, krizli ve sansasyonel konularla da alakalıdır.

Akrep burcu genel olarak hırslarımızla, maneviyatla, tutku ile, değişim ve dönüşümle alakalıdır. Oldukça derin bir burçtur ve kötü kullanımında “kazanım için her yol mübah” diyebilir. Hırslarına kapılıp, gözü hiçbir şeyi görmeyen insanları, ölümüne bazı işlere girmeyi ve krizleri anlatır. Bir tarafta sabitlik ve düzen isteyen Boğa burcu var ama diğer tarafta da kriz, değişim, dönüşüm isteyen Akrep burcu! Şimdi genel olarak böyle bakarsak tablo sanırım anlaşılıyor zaten.

Türkiye’nin burcu Akrep olduğundan ayrı bir önem taşıyor bu dolunay, ak – kara ortaya dökülecek, yapılanların sonuçlarının görüleceği bir dönem başlıyor. Hem bireysel bazda hem de ülkemiz için önemli bir dolunay olacak. Değerlerimizden vazgeçmememizin, Anadolu kültürüne sarılmanın, birlik, beraberlik, anlayış ve doğruluğun önemli olacağı bir sürece giriyoruz. Bir tarafta güvende olmak, düzenimizi korumak isteği, bir taraftan birşeyleri düzeltmek için risk almak ve atılmak gerekliliği yaman bir çelişki yaratabilir. Korkularımız tetiklenebilir çünkü Akrep burcu bilinçaltı ve onunla bağdaşmış korkularla alakalıdır, karanlık tarafımızla ilgili bazı konular gündeme gelebilir ve yüzleşmeler yaşayabiliriz.

Bu dönemde mutlu olmadığınız ama sabit gelir geliyor birde bildiğim yer diye ses çıkarmadığınız ve bu sebeple kaybetmekten korktuğunuz işinizi kaybedebilir veya risk almak durumunda kalabilirsiniz. İyi şeyler risk alanlara gelir, kaybetseler bile denemenin mutluluğunu yaşarlar ki buna yaşamak ve deneyim kazanmak denir. Bu dönemde riskler almak durumunda kalabilirsiniz, hırslarınıza kapılıp yanlış işlere girebilirsiniz, yanlış kişilerle taraf olup kendinize uzun dönemli bir karmik bağ yaratabilirsiniz lütfen dikkat!

Bu bir dolunayda olduğundan ortaya çıkışlar, ilişkilerde ve finansal konularda krizler yaşanabilir hem ülke hem de kişisel bazda (en doğru yorum bireysel haritanızdadır sizin için oldukça pozitif etkiler de olabilir) Şifa potansiyeli çok yüksek bu dolunaya şifa, farkındalık ve danışmanlıklarınızı denk getirirseniz büyük açılımlar ve farkındalıklar yaşayabilirsiniz çünkü yılın en uyandırırıc ve uyanmayanlar için sarsızı dolunayı olacak…

Doğruluk, dürüstlük, naziklik, adalet, anlayış, merhamet size asla kötülük getirmez ve burada yazıldığından da çok önemli değerlerdir bunlar, lütfen doğruluktan şaşmayın. Düşünün ki bugün yaşadığınız birçok olay atalarınızın doğru yapmadığı işlere bile dayanıyor, siz çocuklarınıza ve gelecekteki nesillere ne bıraktığınıza dikkat edin! Uzun uzun yazdım ama önemli bir dolunay gerçekten o yüzden detaylı anlatmaya çalışıyorum! Bu dönemde neler yapalım?

*Diyete başlayabilirsiniz

* Detoks yapıp, et, yağlı, turşu gibi şeylerden biraz uzak durabilirsiniz, daha çok sebze – meyve yiyebilirsiniz.

* Hayatınızda değişmesini istediğiniz şeylerde pozitif olumlamalar yapabilirsiniz.

* İnsanlara yardım edip, güzel yaklaşım sergileyip iyiliğin ve pozitif enerjinin timsali olup zincir bir güzellik hareketi başlatabilirsiniz ki size döner dolaşır geri gelir! * Önünüze  gelen fırsatlardan korkup kaçmak yerine risk alarak yeni şeyler deneyebilirsiniz. * Yalancı ve enerjisi kötü kişilerden uzaklaşabilirsiniz ve enerjinizi arındırabilirsiniz.

* Bol bol hem kendiniz hem de ülkemiz için şifa, meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. – Dediğim gibi Akrep burcu derin bir güçtür, çok yapıcı da olabilir çok yıkıcı da, lütfen yıkıcı enerjiyi kullanmayın! Kalbinizi ve kendinizi iyiliğe odaklayın, kendinizle dürüst bir hesaplaşma yapın. Bu dönemde aktif olabilecek rüyalarınızı takip edin, hayatınızda kriz şeklinde ortaya çıkan durumlara iyi bakın, sorunda, çözümde o alanda olacaktır. Geçmişle hesaplaşma yapmak, bağları koparmak, özgürleşmek ve affetmek, yeniye, iyiye dönmek ve ilerlemek istediğiniz konularda adımlar atmak önemli olacak bu dönemde. Sevgiyle kalın ve birbirinizi sevin!

Akrep dolunayının burçlara etkileri! Yükseleninize göre de okuyunuz!

Koç & Yükselen Koçlar: Bu dolunay size parasal konularda gelişmeler getirecek, bir anda elinize birçok yerden para gelebilir, evinizin bolluğu ve bereketi artabilir. Eğer iş konularında problemler yaşadıysanız daha iyi gelir getirecek bir işten haber alabilirsiniz bu dönemde. Yine parasal konular ile ilgili yapacağınız girişimler sizin hayatınızda önemli olacak, yine sadece para kazanmak için değil ama tutkulu bir işi yaparak keyifle para kazanmak için de bazı fırsatlar bu dönemde karşınıza çıkabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Akrep dolunayından en çok etkilenen burçlardan birisi sizsiniz, hayatınız açısından önemli gelişmeler yaşayacağınız bir dolunay olacak. İkili ilişkiler alanında yeni bir dönemin başlaması söz konusu, bu bir evlilik kararı olabilir, yine yeni bir ilişkinin başlangıcı ya da evliliğinizle ilgili yeni bazı ortaya çıkışlar sonucu kararlar alarak yeni bir yol çizilmesi de. Boğalar için büyük değişim zamanlarındayız, o yüzden bu dolunay sizin için büyük bir farkındalık ve değişimlerin başlangıcı için atılan tetikler olabilir. Ana konunuz ilişkiler, bu alanda baz şeyleri farketmek ve çözüme doğru gitmek söz konusu.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu dolunay sizin günlük rutininizde bazı şeyleri farketmenize sebep olacak, belki bir rutin şeklinde gittiğiniz ama sıkıldığınız iş veya ilişki ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yine sağlığınız ile ilgili konularda ilgilenmeniz gereken durumlar varsa bu dolunay ve sonrasındaki dönem sizin için en güzel şifa dönemi olacaktır. Yine iş hayatınızda bir yer, pozisyon ya da ekip değişikliği söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Yengeçler için bu dolunay yine aşk, çocuklar ve hobiler konularını gündeme getirecek. Yine çocuklarınız ile ilgili konularda alacağınız bazı haberler ve farkedeceğiniz bazı durumlar yeni düzenlemeler gerektirebilir. Tutkulu olacağınız, severek yapacağınız bir hobi bulmak için ise iyi bir dönem, bu hobi size terapi gibi gelebilir ve belki de ileride bunu iş olarak yapabilirsiniz! Dolunaylar farkındalık zamanlarıdır, özellikle aşk ve hayatta neyi severek yapabileceğiniz konusunda birçok şeyi farkedebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Aileniz, eviniz ve gayrimenkul konuları ile ilgili gelişmeler bu dönemde gündeme gelebilir. Yeni bir yerleşim, ev alımı ya da satımı konusu söz konusu olabilir. Bu durumlardan güzel paralar da kazanabilirsiniz, önemli olan doğru zamanda doğru riskleri almak olacak. Bu döenmde bir ev taşınması ya da evinizde memnun olmadığınız alanların değişimi içinde ideal bir zaman olabilir. Aileniz ile ilgili yaşayacağınız farkındalıklar ve bazı fazla hırslı olduğunuz alanları farkedebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar: Bu dolunay ile birlikte çok istediğiniz bir işin sonucunu alabilirsiniz, yine her tür eğitim ve seyahatler konuları da gündeminizde olacak. Yapmak istediğiniz iş birçok kısa seyahat yapmanızı gerektirebilir yine bu günlerde adım atacağınız işler sizin tutku ile yapacağınız ve hayatınıza yenilikler getiren şeyler olabilir. kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili bazı konular bu dönemde gündeme gelebilir ve sizin onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönem başakların neyi hırs yaptıklarına bakmaları için iyi bir dönem. Özellikle kontrat imzalamak ile ilgili konular gündeme gelebilir bu dolunayda.

Terazi & Yükselen Terazi: Parasal konularda gelişmeler Terazi burçları için bu dolunay ile birlikte gündeme gelecek… Paraya tutku ile bağlı olmak ve belki de parayla aramızdaki ilişkiyi gözden geçirmek için iyi bir dönem. Parasal konulardaki eski konuların da gündeme gelmesi söz konusu, yeni bir iş dönemi ya da ekstra para gelebilecek işler bu dönemde söz konusu olabilir. Ortak işler ve eşin – ailenin parası ile ilgili konular bu dönemde gündemde olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Burcunuzda olacak bu dolunaydan en yüksek etkilenen sizlersiniz. Hayatınızdaki birçok konuda gelişmeler yaşamanız ve haberler almanız söz konusu, bunlar içinde bazı krizli durumlarda olabilir. Sizin için hayatınızda Kasım ayında yaptığınız başlangıçların sonucunu görebileceğiniz günler olabilir. Yeni bir iş, hatta yaptığınız işten çok farklı bir iş söz konusu olabilir yine yeni bir ilişki, yaşam yeri ya da hayata yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz bu dönemde. Hayata bakış açınız ile ilgili ciddi değişimler yaşayacağınız güzel bir şifalanma dönemine başlıyorsunuz, geçmişe bakmayı ve geçmişten gelen acıları bırakmayı seçtiğiniz takdirde güzel ilerlemeler kaydedebilirsiniz…

Yay ve Yükselen Yaylar: Yaylar için bu dolunay aslında bir nevi iç dünyalarında onları engelleyen şeyleri bırakma ve yeni adımlar atmaya hazırlanma zamanı olacak. Her tür şifalanma süreci bu dolunay ile birlikte başlayacak, bilinçaltınızda yatan korkular, geçmişte yaşadığınız sorunların bugüne yansıması, bedeninizde şifalanması gereken alanlar ve bu alanlarda atacağınız adımlar da bu dolunayın gündemi olacak. Yine sezgilerinizin kuvvetli olacağı ve içsel başlangıçlara ve kendinizle ilgili kararlara zaman ayırabileceğiniz bir dönem olacak. Yaylar için bu dolunay biraz daha rüyaların aktif olması, hem bedenen hem de fiziksel olarak şifalanmaları gereken alanları farketmeleri için güzel bir fırsat olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Oğlak burçları için bu dolunay özellikle sosyal çevreleri ile ilgili konularda ve kulüpler, derneklerle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilecekleri bir dönem olacak. Hep hayal edip bir türlü yapamadığınız şeylere üzerinden yıllar geçmiş olsa da girişebilirsiniz. Yine bir kulüp ya da dernekte yardım etmek ve farklı bir şeyler yapmakta hem hayatınıza yeni insanlar getirebilir hem de bu dünyaya geri bir şeyler verdiğiniz için sizi iyi hissettirebilir. Bu dönemde hayal ettiğinize şeylere ulaşmak için gitmeniz gereken yol size gösterilebilir.

Kova ve Yükselen Kovalar: Kovaların kariyer konularında gelişmeler ön planda olacak bu dolunay ile birlikte, iş alanında kendinizi göstermek, bir şeylere sarılmak için iyi bir dönem olacak. Yine bir ilişkinin gidişatı bu dönemde belli olabilir, bir ciddileşme veya kangren olmuş bir ilişkinin bitmesi bu dönemde söz konusu. Kariyerinizde kimsenin ayağına basmamaya veya haksızlık yapmamaya dikkat unutmayın karmanın kapıları açık. Bu dönemde birşeyler biterse üzülmeyin daha iyisi gelecektir. Zamanını tamamlamış ilişkiler ve işler geride kalacak bu dönemde.

Balık ve Yükselen Balıklar: Bu dolunay size yeni ufuklar ve bakış açıları açabilir, okuyacağınız bir kitap, sohbet edeceğiniz bir kişi bakış açınızda yepyeni kapılar açabilir… Yine yurtdışı ile yapılan işlerde veya seyahatlerde gelişmeler ve sonuç alınması da söz konusu. Eğitim ile ilgili konular ve hukuksal konularda da girişimler ve adımlar sizin için iyi sonuçlanabilir. Bugünlerde hayatın anlamını sorgulayabilir ve bazı araştırmalar yapabilirsiniz, belki bu dolunay sizi ileri götürmeyen konularda durmak, düşünmek, eskileri bırakmak ve yeni adımlar atmak için bir fırsattır.

**Mayıs ayında neler var derseniz link burada…

#Akrep Burcunda dolunay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir