Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

20

Mayıs 2021

0

YORUMLAR

İkizler Burcu Zamanı Başlıyor!

Yazar , Kategori Astroloji

ikizler haftalik yorumlari 26 kasim rXu9 cover

İkizler Burcu zamanı başlıyor…

Güneş bugün akşam saatlerinde İkizler burcuna geçiyor, İkizler burçlarının doğum günlerini kutlarım. İletişimi, ticareti, yazışmaları ve zihnimizi temsil eden Merkür yöneticiliğindeki İkizler burcu konuşmakla, bilgi paylaşmakla ve yeni bilgilerle alakalıdır. İkizler burcu zamanı da bize daha çok iletişim kurma, öğrenme, paylaşma ve öğretme zamanını getirecek! Sadece bu yıl bu geçişin hemen sonrasında 30 Mayısta etkisi aktif olacak Merkür gerilemesi yaşayacak olması eski bilgileri, geçmişi, eskiden getirdiğimiz öğretileri sorgulama dönemini anlatacak, o yüzden de ilerlemek biraz zor olabilecek.

İkizler zamanının hem ikizler ve yay burçları hem de tüm burçlar için önemli olmasının bir diğer nedeni de arka arkaya yaşayacağımız tutulmaların etkisi olacak. (tutulmalar ne anlatır derseniz burada bilgi bulabilirsiniz) Önce Yay burcunda bir dolunay ve tutulma yaşayacağız sonra 10 Haziranda İkizler burcunda bir tutulma, konular yepyeni olmayacak ne yazık ki eskilerden gelecek sorularda, çözümlerde…. Yay tutulmasının etkilerini okumayanlar yazımı bu linkte bulabilirler...

Şimdi İkizler burcunun özelliklerine biraz bakalım. (Her yıl güneşin bir burca geçişi farklı günlerde olur, yaklaşık olarak 20’si veya 21’inde yer değişim olduğundan aşağıda genel tabiri olan 21 Mayıs yer alıyor ama bu yıl 20 Mayıs akşamında Güneş İkizler burcuna geçiyor)

İKİZLER BURCU: 21 Mayıs – 20 Haziran

Hava Elementi – Gezegeni Merkür

Dışa dönük, konuşkan, bilgiyi seven, mantıklı, entelektüel, çok yönlü ve neşeli bir burçtur. Bazen fazla değişken olabilir, çok yönlülük dolayısı ile konsantre olmakta sıkıntı çekebilir ve tutarsız davranabilir. Konuşmayı sever İkizler, çünkü farklı insanlarla konuştukça farklı şeyler öğrenir ve öğrendiği bilgiyi paylaşmayı da sever. Monotonluğu sevmez o yüzden bir ortamda fazla kaldıysa hele de o ortam ona bir şey öğretmiyorsa oradan uzaklaşır. Her ortama kolaylıkla uyum sağlar, neşeli ve konuşkan özelliği dolayısı ile çabuk kaynaşır ve birileri ile tanışabilir. Bir ilişkide onun için konuşmak, bilgi ve bilgiyi paylaşmak önemlidir. Karşısındaki kişinin entelektüel zekâsı ile ilgilenir tabii sosyalliği ile de. İlişkilerden çabuk sıkılabilir ve bir ilişkiyi bitirdiğinde hemen bir diğerine geçebilir. Çift kısmetlidir, o yüzden hayatında her şey çifter çifter gelebilir. İlişkilerde biraz yüzeysel kalabilir, düşünceleri dışında duygularını da ifade etmeyi öğrenmelidir.

#ikizler burcu zamanı başlıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir