Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

10

Haziran 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astrolloji 5

Astrolojik olarak Cuma gününde neler var?

Cuma gününe merhaba! Güne İkizler burcu etkisinde başlıyoruz ve zihnimiz yoğun olacak ama öğlene doğru Ay’ın Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte daha duygusal, hassas, geçmiş ve çocukluğumuz aklımızda olacak. Yeme içmeye odaklanmak, aklımızın sevdiklerimizde olması mümkün, aileniz ve sevdiklerinizi aramak ve konuşmak isteyebilirsiniz.

Tutulmanın etkilerini yoğun olarak hissetmeye devam edeceğiz ama fiziksel etkileri anlamında daha rahatlayabiliriz. İçsel etkiler, akıl karışıklıkları ve kararsızlıklar ise Merkür düz harekete dönene kadar devam edecek (merkür gerilemesi etkileri için tıklayınız). Bugün etkisi başlayan ve birkaç gün devam edecek güzel bir etki ise Venüs ve Uranüs arasında olacak hem ilişkiler, aşk hem de parasal konularda sürprizli etkiler olacak. Beklenmedik, sürprizli ilişki başlangıcı veya parasal konularda gelişmeler söz konusu olabilecek.

Bugün yaşanacak bir diğer etki ise Mars’ın burç değiştirecek olması, gün içerisinde biraz gerginlik ve huzursuzluk verebilecek bu etki, bazı kopuşlara ve gerginliklere sebep olsa da saat 17.00 sularından sonra daha iyi etkiler devrede olacak. (Mars Aslan hareketini ve etkilerini buradan okuyabilirsiniz)

Gün Venüs günü, sevgi, paylaşım, yardımlaşma günü, bugün Venüs’ün de keyfi yerinde ve sürprizler yapmaya açık ama dikkat etmek gereken bazı kadersel etkiler devreye girebilir ve bazı ilişkilerde sonlanmalar yaşanabilir Yani gün içerisinde kaygan etkiler olsa da bu haritalara bağlı olacak. Gün genelinde sevdiklerimizle buluşmak, tatlı sohbetler yapmak ve gün genelinde güzel niyetlerimize ve dileklerimize odaklanmak için iyi etkiler var. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim… sevgiyle kalın..

Günün Mesajı: Güzel şeyler bir anda gelir, bir anda değişir herşey, bir anda hayat size sürprizlerini sunabilir. O yüzden umudu kaybetmemek lazım… Dileğiniz oldu bile 😉

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir