Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

23

Haziran 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

dolunay

Astrolojik olarak Perşembe gününde neler var?

Perşembe gününde merhaba! Güne Ay Yay burcunda hızlı & hareketli başlıyoruz, neşemiz yerinde olacak ama hızlı gelişmelere de açığız çünkü birincisi Merkür yavaşcada olsa düz hareketine geçti, ikincisi akşama Oğlak burcunda bir dolunay var o yüzden ortaya çıkışlar ve hızlı gelişmeler mümkün.

Saat 16:00 sularında Ay’ın Oğlak burcuna geçişi ile hareketimiz yavaşlıyor, düşüncelere dalıyoruz, biraz daha ciddi konular gündemimize geliyor. Maddiyat konuları, hayatımızda somutlaştırmak ve kurmak istediğimiz konular ön planda olacak. Dolunayın etkilerini buradan okuyabilirsiniz... Biraz daha modunuz düşebilir ve birşeyler sanki hiç olmayacakmış gibi hissedebilirsiniz ama unutmayın en güzel gelişmeler en beklenmedik zamanlarda gelirler… Bugünün de enerjisi biraz karışık, biraz hareketli ama dolunay zamanları, ortaya çıkışları, döngülerin tamamlanmasını ve kapanışları getirir. Sizde hayatınızda ne bitmeli, neyi sil baştan kurmalısınız bir düşünün bakalım… Güzel bir gün dilerim..

Günün mesajı: her bitiş bir yeni başlangıcı getirir, önemli olan neden bittiğini anlamak ve akışta kalabilmektir…

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir