Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

23

Ağustos 2021

0

YORUMLAR

Güneş Başak Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

basak burcunda yeni ay 2

Güneş Başak Burcunda, Başak burcu zamanı başladı!

Güneş 23 Ağustos’a girdiğimiz dakikalarda Başak burcuna geçiş yaptı. Mars ve Merkür’de Başak burcunda ilerlediğinden artık yoğun olarak Başak etkisini hissedeceğiz. Bizi daha dışa dönük yapan, eğlenmeye, gezmeye ve harekete iten Aslan etkisinden sonra Başak burcu zamanı tam bir hasat vaktini, çalışma, üretme ve ektiğimizin sonuçlarını alma vaktini anlatacak.

Güneş Başak Burcuna geçtikten kısa bir süre sonra 7 Eylül’de bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek. Tam bir çalışma, üretme ve yoğun şekilde işlere odaklanma vaktindeyiz ve Karında ile Ağustos böceğinin hikayesi gibi hepimiz bugüne kadar emek verdiğimiz şeylerin karşılığını alacağız veya yapmayanlar olarak karşılıksız kalacak bazı şeyler. Dönem toprak elementi aktif olan bir dönem, yatırım yapma, toprakla ilgilenme ve çalışarak üretme dönemi. Etkilerini yeni ay yaklaştıkça da yazacağım. Başak burçlarının doğum günlerini kutluyorum ve hemen Başak burcunun özelliklerine bir bakalım diyorum:

BAŞAK BURCU: 23 Ağustos – 22 Eylül

Toprak Elementi – Gezegeni Merkür

Planlı, detaycı, çalışkan, hizmet etmeyi seven, titiz, mükemmeliyetçi, mantıklı ve ayağı yere basan bir burçtur Başak. Toprak grubu burcu olan Başak, dünyevi burçlardandır, maddiyatı sever ve çalışarak kazanmak ister. Genel olarak dışarıdan neşeli, eğlenceli ve arkadaş canlısı gözüken Başaklar, aynı zamanda düzenli çalışmayı sever, sistematiktir, detaylı hesap – kitap tutar, yardım etmeyi sever ve destek işlerinde son derece başarılıdır.

Başak burcu iyi bir çalışan olurken çok iyi bir yönetici olamayabilir çünkü detaylarda boğulmaya eğilimlidir ve resmin tümünü kaçırabilir. Zor beğenen Başaklar bazen fazla eleştirel olabilirler. Fazla detaycılığın ve titizliğin verdiği gerginlik onları (ve dolayısı ile etrafındaki kişileri) yıpratabilir. Hayatta mutlaka titiz oldukları bir konu vardır, bu kişisel hijyenleri olabilir, iş yerlerinde masa – dosya düzeni olabilir veya evdeki gardırobu. Başak burçları her şeyi detaylı incelerler ve düzenli olmasını isterler.

Başak burçları çok fazla ön planda olma derdinde değildir, işlerini yapmak ve hizmet etmek onlar için yeterlidir. Kuralcıdırlar ve kurallara uymak onlar için önemlidir. İyi bir araştırmacıdırlar.

**Her Burca olduğu gibi Başaklar içinde doğum günü ayları süresince danışmanlıklar 100 tl indirimli.

#güneş başak burcunda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir