Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

24

Haziran 2022

0

YORUMLAR

Venüs İkizler Burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

Venus ikizler burcunda

Venüs İkizler Burcunda! Etkileri neler?

Aşkın, ilişkilerin, güzelliğin gezegeni Venüs, iletişimin, ikiliklerin, muhabbetin burcu İkizlere geçti! Venüs Boğa burcunda iken bizi hem biraz tembelliğe itti hem de güzelliklere ve keyfe ayrı bir düşkün olduk! Şimdi İkizler burcuna geçmesi ile birlikte ilişkilerde iletişim artıyor, kendimizi ifade etmek istiyoruz ve hayatımızda, yanımızda birileri olsun istiyoruz. Venüs bu alanda 18 Temmuz tarihine kadar kalacak ve sonrasında Yengeç burcuna geçecek!

Ayrıca İkizler burcu çiftlikle alakalı olduğundan iki kişi arasında kalmak, iki kısmetin aynı anda gelmesi ve ikilemler dolayısı ile ne yapacağını bilememek söz konusu olabilir. Tabiiki Venüs sadece ilişkilerle alakalı değil, aynı zamanda parasal konuları da anlatır, bu yüzden parasal konular için girişimler, konuşmalar yapmak, birebir yapılan işler, danışmanlıklardan para kazanmak  söz konusu olabilir. Şimdi kısaca yükselene göre bakalım bu etki nasıl işliyormuş?

Yükselen Koç; İletişim, eğitim, kısa seyahatler alanında güzel gelişmeler ve hızlanmalar görebilirsiniz. Kardeşinizden ya da bir yakınınızdan alacağınız destek ve güzel konuşmalar söz konusu.

Yükselen Boğa: Parasal konular bu dönemde odağınız olacak, nasıl kazanırım, nasıl daha bolluk – bereketi hayatımıza çekerim sorusu kafanızda olacak. Yolunuza parasal konularda gelecek güzel gelişmelere açıksınız.

Yükselen İkizler: Venüsün burcunuza geçmesi kendinizle ilgilenmeniz gereken bir dönemi anlatıyor, eğitimler almak, görünüşünüzde değişiklik yapmak, güzellik – bakım konuları ve kendinizle ilgili kararlar almak bu dönemde söz konusu olacak.

Yükselen Yengeç: Sizin için sağlık konularında bir iyileşme, ailenizden gelecek bazı haberlerle ve konularla ilgilenmek söz konusu olacak. Hayatınızda sizi engelleyen konularla ilgili şifa çalışmaları yapmak bu dönemde son derece iyi gelecektir.

Yükselen Aslan: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle harika zamanlar geçirebilirsiniz. Yeni insanlar tanımak, güzel etkinliklere katılmak keyfinizi yerine getirecek. Hatta bu çevreden biri ile hoş bir tanışma olabilir!

Yükselen Başak; Kariyer konularında güzel gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yine bir süredir görüştüğünüz birisi ile de güzel vakitler geçirebilirsiniz ve arkadaşlarınızla tanıştırmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Terazi: Burcunuzun yöneticisi Venüs’ün İkizler burcunda ilerlemesi size güzel kapılar açacak, özellikle yabancılardan ve uzaklardan yana fırsatlar getirecek. Yurtdışı seyahatine gidebilir ya da planlayabilirsiniz bu dönemde. Katılacağınız bir eğitimde gelişiminize son derece katkı sağlayabilir.

Yükselen Akrep: Parasal konularda fırsatlar güzel gelişmeler karşınıza çıkacak, ortak yapılan işler, başkalarından ya da ailenizden gelecek parasal destekler söz konusu olacak. Ortak para kazanımı ve bankalarla ilgili konularda güzel gelişmeler mümkün.

Yükselen Yay: İkili ilişkiler, evlilik konuları gündemde olacak. Aklınız karışabilir ve iki kişi arasında kalabilirsiniz bu dönemde. Birşeyleri zorlamayın ve kendinize zaman tanıyın. Bir evlilik teklifi karşısında şaşırabilirsiniz!

Yükselen Oğlak: İş ortamınızda ve çevrenizde güzel durumlar ve gelişmeler söz konusu. İş yerinden biri ile aşk yaşamanız da söz konusu olabilir. Yine daha güzel bir işe geçmeniz veya çalıştığınız yerden daha keyif almaya başlamanız mümkün. Sağlık konularında da iyileşmeler olabilir.

Yükselen Kova: Havada aşk kokusu var sevgili Kovalar. Birisi ile son derece muhabbetli, sohbetli bir zaman dilimi yaşamanız mümkün. Kafanıza göre sizi zihinsel olarak etkileyecek birisi de karşınıza çıkabilir. Bazı Kovalar için bu bir çocuk haberi ya da çocukları ile ilgili güzel –  mutlu bir dönemin habercisi olabilir.

Yükselen Balık: Aileniz ve gayrimenkul konularında bazı güzel gelişmeler ve fırsatlar söz konusu. Alım – satım işi planlıyorsanız bu dönemde güzel teklifler alabilir, güzel paralar elde edebilirsiniz. Yine güzel bir eve taşınmanız ya da ailenizden bazı güzel haberler almanız söz konusu.

#Venüs İkizler Burcunda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir