Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

18

Aralık 2022

0

YORUMLAR

Ocak Ayı Astrolojik Etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

Ocak ayi astrolojik etkileri

Ocak Ayı Astrolojik Etkileri!

Ocak ayına ve 2023 yılına 2 gezegen gerilemesi ile başlıyoruz! Mars gerilemesi Ekim sonundan bu yana devam etmekte ve İkizler burcunda olan bu gerileme 14 Ocak’ta sona ermekte (hızını alması 1-2 hafta daha sürebilir)

Aralık ayının sonunda ise Merkür Oğlak gerilemesi başladı ve bu gerileme de 19 Ocak tarihine kadar devam edecek. Bu 2 gezegen gerilemesi etkisinde olmak ise bizi ilerlemekte zorlayacak ve daha çok eski konuları gündemimize getirecek!

Gezegenler Ocak ayında yavaş yavaş Kova burcuna geçmeye başlayacaklar, önce Venüs 3 Ocak sabah saatlerinde Kova burcuna geçiş yapacak!

7 Ocak sabah saatlerinde ise Yengeç burcunun 16.derecesinde bir dolunay yaşayacağız, daha çok güvende hissetme duygumuzu tetikleyecek, geçmişimiz, ailemiz, köklerimiz, ülkemiz ve çocuklarımız ile ilgili konuları ve ortaya çıkışları gündeme getirecek bir dolunay olacak…

14 Ocakta yaklaşık 2,5 aylık gerilemesini bitiren Mars İkizler burcunda düz hareketine sonunda başlayacak! Etkisini hissetmemiz 1-2 haftamızı daha alacak olsa da Mars’ın düze dönmesi yavaş yavaş işlerin hızlanacağını ve hareketleneceğini gösterecek!

18-19 Ocak tarihlerinde gökyüzünde Güneş ile Plüton’un kavuşması ise kendimizde ve özümüzde yapmamız gereken büyük değişimlerin neler olduğunu bize gösterecek. Bu etki kolayda olabilir biraz zorluklarla da gelebilir. Korkularımızla yüzleşmemiz gerekmesi, kendimizle ilgili bir konuyu bırakma, yıkılıp yeniden yapılanma gerekliliği getirmesi mümkün! 19 Ocakta Merkür sonunda düz hereketine dönecek ve işler yoluna girmeye başlayacak!

20 Ocak öğlen saatlerinde Güneş’te Kova burcuna geçecek ve Kova burcu etkisi gökyüzünde yükselecek ve hepimiz hayata ve yaşadıklarımıza daha farklı bakacağız ve bir yenilenme isteğinde olacağız. Son 3 ayda öğrendiklerimizi şimdi hayatımıza uygulama vakti diyecek gökyüzü ki 21 Ocak gece yarısında Kova burcunun 01 derecesinde bir de yeni ay yaşayacağız ve yeni başlangıçlara hazır olacağız… Yenice düzen dönen Merkür ve hızını almaya başlayan Mars’ı düşünürsek artık hızlanma ve yepyeni adımlar atma vakti olacak.

22-23 Ocakta gökyüzünde aktif olacak Venüs – Satürn kavuşumu parasal konular, yatırımlar ve parasal konularda önemli ve uzun vadeli adımlar atma, kararlar alma dönemini gündemimize getirecek!

27 Ocak sabah saatlerinde Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçecek ve gökyüzünde ilahi aşk ve sevgi enerjisi aktive olacak. Parasal konularda dikkatli olmayı gerektiren bu etki ilişkiler, evlilik ve sevgi konuları için ise iyi olacak… Hepimize sevmek, sevilmek ve koşulsuz sevgiyi hissetmek iyi gelecek!

30 ve 31 Ocak ise önemli işlerimizi, girişimlerimizi yapmak ve adımlar atmak için güzel etkiler içeren 2 günlük süreç olacak… Ocak ayının hepinize daha çok farkındalık ve sevgi getirmesi dileği ile…

#Ocak Ayı Astrolojik Etkileri

2023 Yılı Burç Yorumlarını okumadı iseniz linkler burada;

Koç Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Boğa Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

İkizler Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Yengeç Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Aslan Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Başak Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Terazi Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Akrep Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Yay Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Oğlak Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Kova Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

Balık Burcu 2023 Yılı Yorumu için tıklayınız…

#Ocak Ayı Astrolojik Etkileri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir