Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

30

Eylül 2023

0

YORUMLAR

EKİM AYI BURÇ YORUMLARI!

Yazar , Kategori Astroloji

ekim ayi

Ekim Ayı Burç Yorumları Geldi!

Ekim ayına Koç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz! Bu dolunay yaşanacak Koç – Terazi tutulmalarını da tetiklediğinden aslında alma – verme dengesi ve ilişkiler, adalet konularını etkileyecek! Ekim ayı tutulmalar yüzünden önemli, hızlı gelişmelere açık bir ay olacak! Ayın en ön planda olan burçları ise Teraziler, Koçlar, Yengeç ve Oğlaklar olacak… Beni neler bekliyor derseniz önce yükselen sonra burç bazında yorumları okuyabilirsiniz!

EKİM AYI BURÇ YORUMLARI!

Koç & Yükselen  Koç Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de burcunuzda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Beklediğiniz haberlerin gelebileceği, sonuçların alınacağı ve hayatınızda gitmek istediğiniz yön ile ilgili gelişmelerin olacağı bir dolunay dönemi olacak.

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş tam sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular aktif olacak!Odağınız daha çok karşı tarafta olurken, iletişim, uzlaşma ve görüşmeler aktif olacak bu dönemde!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş size güzel etkilerle gelecek çünkü burç yöneticiniz kuvvetli olduğu alanda olacağından elinizi kuvvetlendirecek! Ortak para, yatırımlar ve bankalarla ilgili konularda güzel gelişmeler gelebilecek. Mücadeleniz de daha çok bu alanda olacak!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin karşıt burcunuzda olacak bu tutulma ve yeni ay size ikili ilişkiler alanında başlangıçlar getirecek. Bir ortaklık kararı, yeni bir ilişki başlangıcı veya evlilik ile ilgili konular gündeme gelebilir!

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin ortak para yatırımlar alanınıza daha çok iletişim ve odak getirecek! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık para konuları ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler odağınıza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma size beklediğiniz parasal konularla ilgili gelişmeleri getirecek!

Boğa & Yükselen Boğa Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Biraz kapalı bir alanda olacağından bu dolunay, bilmediğiniz, gizli – saklı bazı konuları gündeme getirebilir! Sağlık konuları ile ilgili bazı konularda bugünlerde aktif olabilecek!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olurken, bu alanda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak!  

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin aşk, iş, hobiler üretme alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde biraz daha detaylı düşünme, planlama ve parasal konulara odaklanma zamanı olacak…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin tam karşıt alanınızda olacağından, ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular, evlilik konularında mücadeleniz yoğun olacak. Birileri ile arayı bulmak ve dengeyi kurmak için uğraşacaksınız!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem sağlık konularında hem de iş konularında yeni adımlar atmak için iyi bir dönem olacak…

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine karşıt alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık ikili ilişkiler konuları ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler odağınıza gelecek!

28 Ekim akşamında burcunuzda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin burcunuzda olacağından beklediğiniz haberleri ve gelişmeleri getirebilecek! Kendiniz ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar verebilirsiniz ve birşeyleri geride bırakmanız gerekebilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

İkizler & Yükselen İkizler Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin hayalleriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dolunay olacak. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili bazı gelişmeler olabilir ve ilginizi isteyebilir. Birilerinin artık hayatınızdan çıkması da gerekebilir!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin aşk, çocuklar, sanatsal konunlar ve projeler alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olurken, bu alanda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak!  

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde evin içinde veya aile ile daha güzel bir dönemi ve ilişkileri anlatabilecek bu geçiş!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak. Bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak ve bazı iş alanında yoğun tempolu bir dönemi getirebilecek!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin aşk, çocuklar, projeler alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem sağlık konularında hem de iş konularında yeni adımlar atmak için iyi bir dönem olacak…

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine iş, çalışma alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık iş ve sağlık konuları ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizden bir önceki burçta olacağından gizli – saklı bazı konular bu dolunay ile ortaya çıkabilecek. Sağlık konuları ile ilgili bazı gelişmeler de bu dolunayın konuları arasında olabilecek! Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Yengeç & Yükselen Yengeç Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin kariyeriniz ile ilgili gelişmelerin ve beklediğiniz haberlerin gelebileceği bir dolunay olacak. İş alanında önemli gelişmeler, kariyeriniz ile ilgili pozitif bir haber, gelişme ve daha görünür olacağınız bir dönem olması mümkün!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından odağınız daha çok bu konularda olurken, bu alanda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak!  

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin iletişim, imzalar, seyahatler, iş anlaşmaları alanınıza güzel etkiler getirecek! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde hem iletişim açısından hem de iş ve iş anlaşmaları – bağlantıları alanında güzel etkiler getirecek!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin aşk, çocuklar, projeler ve sanatsal konuları anlatan alanınızda olacak. Bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak ve hem çocuklarla ilgili konularda hem de çalıştığınız proje veya iş alanında yoğun bir dönem olacak. Kendi işinizi yapmak istiyorsanız veya hobi gibi yaptığınız bir şey varsa bu dönemde onun için mücadeleye geçmekte mümkün!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin ev, aile, alım- satım konularını anlatan alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem projeler ile ilgili hem de hobiniz olan bir konu ile ilgili yepyeni bir başlangıç için iyi bir dönem!  

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine aşk, çocuklar hobiler, projeler ve sanatsal konular alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda olacağından bu konular ile ilgili önemli gelişmeler olabilecek. Yine bir dönemin, bir arkadaşlığın veya projenin bitişini de anlatabilir bu etki. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Aslan & Yükselen Aslan Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin için yaptığınız başvurular varsa onlardan haberlerin gelebileceği, sonuçlanmalar olacak bir dolunay dönemi olacak. Hukuksal konular varsa onlarla ilgili gelişmeler de mümkün bu dönemde. Bir seyahat gerekliliği, uzaklardan gelecek haberler veya yurtdışı ile ilgili konularda bu dönemde aktif olabilecek…

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler, işbirlikleri alanınızda olacağından bu konularda yoğun görüşmeler ve iletişim olabilecek…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün! Venüs Başak burcunda aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde bu dönemde hem parasal konularda güzel gelişmeler hem de güzel şeyler için para harcamak mümkün olabilecek…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacak. Bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak ve aile, alım – satım, köklenme konularında girişimler yapabileceksiniz.

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin iletişim, sözleşmeler, işbirlikleri, seyahatler konularını anlatan alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem yeni bir işe başlamak mümkün olacak hem de önemli bir evrağa imza atma durumu olabilecek. Bir eğitime başlamak ve yeni şeyler öğrenmek içinde güzel bir yeni ay olacak… 

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin kariyer, görünür olma, evliliğiniz ve statünüz alanında olacağından bu konular ile ilgili önemli gelişmeler olabilecek. Yine bir projenin, bir işin veya pozisyonun bitişini de anlatabilir bu etki. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Başak & Yükselen Başak Burcu

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin için ortak para konularında haberlerin gelebileceği, yatırımlardan dönüşler alabileceğiniz bir dönem olacak… Aile ile ilgili bazı parasal konularda söz konusu olabilir bu dolunay ile…

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda yoğun görüşmeler ve iletişim olabilecek… Parasal konularda beklediğiniz haberler ve gelişmeler bu dönemde gelebilir…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs burcunuza geçecek, bu geçiş sizin hayatınıza güzellikler, sevgi ve güzel gelişmeler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin içinde bu dönemde hem parasal konularda güzel gelişmeler hem de güzel şeyler için para harcamak mümkün olabilecek…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin iletişim, seyahatler, işbirlikleri, sözleşmeler konularınızı hareketlendirecek ve bu konularda yoğun bir mücadele dönemini anlatacak.

14 Ekim akşamında Terazi burcunda yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Yine sizin parasal konularını anlatan alanınızda olacak bu tutulma ve yeni ay size bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek. Hem yeni bir işe başlamak veya yeni bir para kaynağı yaratmak bu dönemde mümkün olabilecek…

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin iletişim, işbirlikleri, seyahatler konularını anlatan alanınızda olacağından Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular alanınızı aktive edecek. Bu konularda beklediğiniz haberler ve sonuçlar gelebilir, yine bir davanın, bir işin veya işbirliğinin sonuçlanmasını da getirebilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Terazi & Yükselen Terazi Burcu:

Teraziler sizin için önemli bir aya başlıyoruz, Ekim ayı sizin ayınız olacak. Doğum günü ayınızda sürprizler arka arkaya gelebilir! İlk sürprizde benden olsun ve doğum gününüze özel %20 indirimli danışmanlık bana ulaşanlar için ay boyunca geçerli olacak…

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin tam karşıt alanınızda olacak bu dolunay ile ikili ilişkiler ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular ve durumlar aktif olacak… Evlilik ile ilgili bir karar veya birisi ile yollarınızı ayırma kararı bu dönemde gündeme gelebilir!

5 Ekimde Merkür burcunuza geçecek ve bu geçiş sizin için iletişimi aktive edecek! Hayatınızda bir hızlanma, birçok görüşme, işbirliği ve işlerle ilgili gelişmeler bu dönemde olabilecek!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizden bir önceki burçta olduğundan para ve aşk konularını biraz daha saklı tutmanız söz konusu olabilecek… Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek! Sizin için bu dönem hızlı ilerleme değil biraz daha plan yapma ve bekleme zamanı olacak…

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak. Parasal konularda hızlı gelişmeler olabilecek ve girişimler yapabileceğiniz bir dönem olacak… Para konularında adımlar atmak için iyi bir dönem başlayacak ama yeni ay sonrasında harekete geçmek daha doğru olacak!

14 Ekim akşamında burcunuzda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin burcunuzda olacak bu tutulma hayatınız ile ilgili yepyeni kararlar almanızı, başlangıçlar yapmanızı getirebilecek. Bu yüzden de bu yeni aya kadar hayatınızdan neler, kimler ve hangi düşünceler gitmeli iyi düşünün ve hayatınıza yeni neler gelsin istersiniz buna odaklanın! Bu yeni ay sonrasında yeni bir başvuru yapmak ve harekete geçmek için iyi bir dönem olacak!

22 Ekim sabahında Merkür Akrep burcuna geçecek, bu geçiş sizin parasal alanınızı hareketlendirecek, Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Para konularında iletişim iyice aktif olacak. Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık bu konular ile ilgili güzel gelişmeler ve haberler yolunuza gelecek!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin ortak para, yatırımlar, ailenin parası ve miraslar konularınızı aktive edecek. Bu konularda beklediğiniz haberler ve sonuçlar gelebilir, yine bir davanın, bir yatırımdan dönüş almayı da getirebilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Akrep & Yükselen Akrep burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak!  Sağlık konularında gelişmeler yaşanabilir!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin biraz kapalı alanınızda olacağından biraz daha içsel bir dönemi anlatacak! İçinizde bazı şeyleri planlamak, düşünmek veya kapalı kapılar ardında birşeyleri konuşmak – planlamak için iyi iken henüz dışarıya bu konuları ve düşünceleri açmaya hazır değilsiniz!

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin sosyal çevre, arkdaşlar, hayaller alanınızı aktive edeceğinden bu konularda güzel gelişmeler ve daha sevgi dolu iletişim halinde olmanız mümkün! Bir aşk arayışınız varsa arkadaş çevrenizden birisi ile tanışabilirsiniz… Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek!

12 Ekim sabahında Mars burcunuza geçecek ve burç yöneticinizin burcunuza geçişi size iyi gelecek! Bu geçiş ile hayatınız hızlanacak, hayatınız ile ilgili birçok konuda harekete geçmek isteyeceksiniz (bireysel harita analizi bu durumu değerlendirmek için daha uygun olacaktır) önemli girişimleri Güneş burcunuza geçtikten sonra ve ayın ikinci yarısında yapabileceksiniz…

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizden bir önceki burçta olacak bu tutulma ile hem ilişkiler konularında hem de hayatınız ile ilgili bazı konularda ortaya çıkışlar olabilir. Bu beklenmedik ve öngörülmedik bazı durumlar ve konularla ilgili olabilecek. Sizden saklanan bir konunun veya sağlıkla ilgili bir durumun ortaya çıkışı da olabilir…   

22 Ekim sabahında Merkür de burcunuza geçecek ve hayatınız, iletişiminiz iyice hızlanacak. Mars geçişinden sonra bu etki ile daha uzlaşmacı olacaksınız ve birilerini ikna etmeye çalışabileceksiniz! Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve artık sizin döneminiz başlayacak, elinizdeki önemli konularla ilgili ilerlemek için daha iyi bir dönem olacak…

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin tam karşıt alanınızda olacağından, ikili ilişkiler, evliliğiniz, ortak para, veya beraber iş yaptığınız kişilerle ilgili konularınızı aktive edecek. Bu konularda beklediğiniz haberler ve sonuçlar gelebilir. Birisi ile ilişkinizi gözden geçirmek veya hayatınızdan çıkarmakta söz konusu olabilecek… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Yay & Yükselen Yay Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin aşk, çocuklar, hobiler, eğlence, keyif ve proje bazında yapılan işler konularınızı anlatan alanda olacak bu dolunay etkisi ile bu konularda gelişmeler yaşamak ve haberler almak söz konusu olabilecek. İş konularında beklediğiniz bazı haberler de gelebilir bu etki ile birlikte! Yine ben demek ve ben ne istiyorum, ne yöne gidiyorum sorularını sormak için de iyi bir dolunay dönemi olacak!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin sosyal çevre, hayaller, umutlar alanınızda olacağından bu konularda iletişim, görüşmeler ve sosyallik etkisi yüksek olacak… 

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin haritanızın yüksek bir alanında olacağından işiniz, kariyeriniz ve görünür olduğunuz alanla ilgili güzel gelişmeler olabilecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, sizin kariyer alanınıza ise güzel etkiler getirecek!

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizden bir önceki burçta olduğundan biraz daha kapalı bir alanda aktif olacak. Sağlık konuları ile ilgilenmek ve biraz daha kimsenin görmediği – bilmediği bir mücadele içinde olmak mümkün!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin sosyal çevre, arkadaşlar, hayaller – umutlar alanınızda olacak bu yeni ay ile hep hayal ettiğiniz hayat yolunda adımlar atabilirsiniz. (Yükseleniniz Yay burcunuz Terazi ise bu tutulma sizi daha çok etkiler) Yeni bir sosyal çevre veya hep hayal ettiğiniz bir şey için yapılacak başvuru bu dönemde söz konusu olabilecek…

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine biraz kapalı bir alanda olacağından içsel düşüncelerde olmanız, daha planlarınıza odaklanmanız mümkün olacak. Aklınız bazı sağlıkla ilgili konularda da olabilir… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve sizin için biraz yavaşlama dönemi olacak. Burcunuza Güneş gelmeden önceki bu dönem daha çok kapanış yapma ve eskilerle vedalaşmayı anlatacak sonrasında ise yepyeni döngüler başlayacak!

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak. Bu dolunay ile iş konuları ile ilgili gelişmeler, sonuçlar almak, projelerin bitişi gibi konular aktif olacak.. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Oğlak & Yükselen Oğlak Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz haberler gelebilir. Bu ev konusu ile ilgili bir gelişme veya bir alım – satım yapmak istiyorsanız onun sonucunu görmek olabilir. Yine hayatınız ile ilgili köklü bir karar ve gelişme de söz konusu olabilecek…

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin kariyer, görünür olduğunuz alan, işiniz ile ilgili konuları anlatan alanda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular ve eğitimler alanınıza güzel etkiler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, uzaklardan güzel haberler ve hatta aşk getirebilecek. Yine hukuksal bir konunuz varsa bu davadan bir para gelişi olabilir…  

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin sosyal çevre, kulüpler, gruplar ve hayaller alanınızı aktive edecek!  Bir amaç veya yardım uğruna harekete geçebilirsiniz yine sosyal çevrenizde bir hareketlilik olabilir!

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin kariyer konularınızda yeni bir başlangıç getirebilecek bu etki ile önemli bir başlangıç yapabilirsiniz… Yeni bir adım atmak, iş kurmak veya yeni bir kariyere başlamak bu dönemde mümkün!  

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine sizin sosyal çevre, hayaller alanınıza hareket getirecek… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve bu alana iyice güzel etkiler saçacak. Yeni bir projeye başlamak, içinde bulunduğunuz grupta ön plana çıkmak veya güzel destekler almanın mümkün olacağı bir dönem…

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin aşk, çocuklar, sosyallik, eğlence, proje bazında yapılan işler alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Kova & Yükselen Kova BURCU:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin iletişim, kardeşler – akrabalar, iş bağlantıları alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz haberler gelebilir. Bu bir anlaşması veya beklediğiniz önemli bir haberin gelmesi de olabilir!  

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular, hukuksal konular ve eğitimler alanınızda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin ortak para, finans, yatırımlar, miraslarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, yine sizi parasal konularda güzel gelişmeler ve karlı işler getirebilecek! 

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin haritanızın yüksek bir alanında olacağından görünür olduğunuz alanda, kariyerinizde hızlı gelişmeler ve mücadeleli bir dönem getirecek!  Kariyeriniz ile ilgili önemli bir gelişme ve yoğun bir tempo söz konusu olabilir…  

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular ve hukuksal alanınızda yeni başlangıçlar getirebilecek bu etki ile önemli bir adım atabilirsiniz…

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine sizin kariyer, statü, evlilik alanınıza hareket getirecek… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve bu alana iyice güzel etkiler saçacak. Kariyerinizde yeni bir dönem ve önemli, güzel başlangıçlar mümkün bu dönemde…

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin ev, aile, alım – satım konuları anlatan alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim!

Balık & Yükselen Balık Burcu:

Ekim ayına 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşen dolunayın etkisinde başlıyoruz! Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz haberler gelebilir. Bu bir para girişi veya para ile alakalı bir konuda yaşanacak gelişmelerde olabilir!

5 Ekimde Merkür Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş sizin ortak para, finans, yatırımlar, miraslarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda iletişim ve görüşmeler yoğun olacak…

9 Ekim sabah saatlerinde Venüs Başak burcuna geçecek, bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, evlilik ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konularda güzel gelişmeler getirecek. Venüs Başak burcunda para, aşk ve ilişkiler konularına daha mantıkla yaklaşma verecek, yine bu dönemde yeni bir aşk başlangıcı veya evlilik kararı da gündemde olabilir! 

12 Ekim sabahında Mars Akrep burcuna geçecek ve bu geçiş sizin haritanızın uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular ve hukuksal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda yoğun tempolu ve biraz mücadeleli bir dönem olacak! 

14 Ekim akşamında Terazi burcunda bir yeni ay ve Güneş tutulması olacak! Sizin ortak para, miraslar, yatırımlar ve bankalarla ile ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda yeni başlangıçlar getirebilecek bu etki ile önemli bir adım atabilirsiniz… Yine bir yatırım yapmak veya bir şey satın almakta söz konusu olabilir!

22 Ekim sabahında Merkür de Akrep burcuna geçecek ve yine sizin uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konuları alanınıza geçecek ve bu konularda iletişiminiz ve görüşmeleriniz yoğun olacak… Hemen arkasından 23 Ekim akşam saatlerinde Güneş Akrep burcuna geçecek ve bu alana iyice güzel etkiler saçacak.

28 Ekim akşamında Boğa burcunda Jüpiter katkılı bir Ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin iletişim, işbirlikleri, sözleşmeler, seyahatler ve başvurular konularını anlatan alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler yaşama ve sonuç alma etkisi yüksek olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim! Balık Burcu Ekim Ayı Yorumunu buradan izleyebilirsiniz!

Danışmanlık & Bireysel seanslar için: guliz@gulizkinaastroloji.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir