Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

30

Ocak 2024

0

YORUMLAR

Şubat Ayı Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

subat 006

Şubat Ayı Burç Yorumları!

Şubat ayına Güneş Kova burcunda başlıyoruz fakat diğer gezegenler Oğlak burcunda toplaşmış olduğundan Oğlak etkisini de hissedeceğiz ve çalışma, üretme, azmetme modu ön planda olacak! Aslan Burcunda yaşadığımız dolunayın etkileri ise ayın ilk 10 gününde devam edecek ve sonuç alma etkisi yüksek olacak… Aslan Dolunayının genel & burçlara etkilerini burada bulabilirsiniz!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak!

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor!

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak!

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir…

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Şubat Ayı Burç Yorumları

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Koçlar için hayaller, umutlar alanında olacak, yine arkadaş çevrenizde iletişimin yüksek olduğu bir dönem. Görüşmeler, konuşmalar yoğun ve birilerinden fikir almak isteyebilirsiniz!

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu yeni ay yine yeni bir projeye başlamak, yeni bir gruba, derneğe katılmak veya arkadaşlarla kararlar alarak yeni birşeylere başlamak için iyi olacak. Hep hayal ettiğiniz birşeye de adım atabilirsiniz bu yeni ay ile….

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin için organizasyonlar ve etkinlikler açısından yoğun bir dönem olacak, arkadaşlarla bir seyahat veya bir araya gelmenizi gerektirecek etkinlikler ön planda olacak…

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Sizin için ana tema ise parasal konular olacak ve bu alanda yaşanacak genel olarak iyi etkiler. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Özellikle arkadaş çevrenizde veya beraber çalıştığınız, size destek veren kişilerle ilgili konularda bir değişim ve farkındalık getirebilir!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Sizin içinde tam bir yavaşlama, içe dönme, hatta yalnız kalma isteğinin yoğun olacağı bir dönem olacak. Güneş burcunuza geçene kadar biraz yavaş tempoda ilerlemek mantıklı olacak…

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine Koçlar için bir önceki gezegen olduğundan bu dönemde kendinize, düşüncelerinize odaklanın ama fikirlerinizi dışarısı ile paylaşmayın…

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından iş alanında bir sonlanma veya sonuç görme etkisi yüksek olurken sağlık konularına biraz dikkat etmek gerekecek…

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Aslan dolunayının etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Boğaların kariyer alanındaolacağından kariyer, görünür olmak ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak için iyi bir dönem. Görüşmeler, konuşmalar yoğun olacak özellikle kariyer ve iş alanında…

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu yeni ay iş, kariyer ve evlilik konularını anlatan alanda olacağından özellikle yükseleni Boğa olanların iş konularında güzel gelişmeler yaşama zamanı olacak! Bu dönemde yeni bir işe başlamak, kariyerinizde yeni bir pozisyona geçiş yapmak veya sizin için önemli bir projeye başlamak mümkün olacak!

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin için kariyer ve iş konularında temponun yükseleceği, yoğun ve koşturmalı bir dönem olacak!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Sizin burcunuzda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Özellikle kariyer alanında güzel bir gelişme  veya yaptığınız işlerin parasal karşılığını almak mümkün. Yine iş alanında patron figüründeki kişilerle görüşmek için de iyi bir etki olacak!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Sizin içinde tam bir yavaşlama, sosyalliğe vakit ayırma, yaratıcılığınızı kullanma, yeni projelerle ilgilenme vakti olacak…

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine Boğalar için sosyal alanda yoğun iletişimin olacağı arkadaş buluşmaları, görüşmeleri ve etkinlikler için iyi bir dönem olacak!

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin aşk, çocuklar, projeler, hobiler ve eğlence alanınızda olacağından iş alanında bir sonlanma veya sonuç görme etkisi yüksek olurken, çocuklarınız ile ilgili bazı gelişmeler de olabilir. Yine üzerinde çalıştığınız bir projeyi veya işi sunabilirsiniz!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Aslan dolunayının etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen İkizlerin uzaklar, eğitimler, seyahatler,alanındaolacağından bu konularda görüşmeler ve iletişim yoğun olacak!

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu yeni yine uzaklar, seyahatler, eğitimler, hukuksal konular alanınızda olacak. Bu hem hayata bakış açınızı yenilemeniz anlamına gelebilir hem de yeni bir adım atmak, başvuru yapmak, sınava girmek veya yurtdışına gitmek için başvuru yapmak anlamına gelebilir. Bazı eğitim konuları içinde girişim yapmak için iyi bir dönem!

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin için uzaklar, seyahatler, görüşmeler, internet üzerinden yapılan işler için hareketli bir dönem olacak. Bir seyahat veya hukuksal konularda girişimler bu dönemde mümkün!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim * #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Özellikle beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden gelecek sürprizli bazı durumlar olabilir. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Özellikle hukuksal alanda güzel bir gelişme  veya bir seyahate gitmek, başvurularla ilgili konularda gelişmeler yaşamak mümkün. Bir seyahat veya katılacağınız bir eğitim size ve hayatınıza güzellikler getirebilir!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın ise tepe noktası aydınlanacak, bu size kariyer konularında güzel gelişmeler getirebilir, yine kendinizi göstermek için iyi bir dönem. Enerjinizin yüksek olacağı günler olacak sadece dikkat etmek gereken kararsızlıklar ve iki arada kalmak olacak! Hem ilişkiler hem de kariyeriniz açısından iyi bir dönem!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine İkizler kariyer alanında iletişimin yoğun olacağı iyi ve iletişimi bol bir dönem olacak!

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından bu dönemde bir alım – satım konusu veya eviniz – ailenizle ilgili bir konu ön planda olabilir, beklediğiniz haberler de gelebilir!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Özellikle kariyer, yükselme ve kendinizi, hayatta gittiğiniz yolu sorgulama ve kararlar almak için iyi bir dönem olacak! İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Aslan dolunayının etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Yengeçlerin ortak para, yatırımlar, miraslar, bankalar ve borsa ile ilgili konular alanında olacağından bu konularda iletişim yoğun olacak! Yine birilerinden bu konularda fikir almak isteyebilirsiniz!

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki yine ortak para, yatırımlar, miraslar ve bankalarla ilgili konular alanınızda olacak. Bu parasal konularda yeni bir adım atmak, başvuru yapmak, ortak bir işe girmek anlamına gelebilir. Ailenin parası ve miraslarla ilgili konularda da bazı konuşmalar ve gelişmeler olabilir!

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin için parasal konularda gelişmeler elde etmek için bir girişim ve mücadele dönemi olacak!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim J

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Özellikle sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan gelecek sürprizli bazı durumlar olabilir. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Özellikle parasal konularda güzel gelişmeler yaşamak mümkün bu dönemde. Bazı önemli gelişmeler ve destekler de gündemde olabilir!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konular alanı aktive olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden ne bildiğinizi, bakış açınızı güncellemek için iyi bir dönem. Yine bir sınav – eğitim konularında güzel gelişmeler olabilir veya bir seyahat planı gündemde olabilir!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine yükselen Yengeçler için uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konular ön planda olacak!

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin iletişim alanınızı aktive edeceğinden beklediğiniz bir başvuru veya sınav sonucu gelebilir! Haberleşme, sonuç alma, kısa bir seyahat yapma etkisi de aktif olacak!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına burcunuzda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Aslanların tam karşıt alanında olduğundan ilişkiler, evlilik, ortaklık ve birebir yapılan işler alanında konuşmalar, görüşmeler ve iletişim yoğun olacak…

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki yine ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular, bir ilişki, evliliğiniz ile ilgili konuları gündeme getirdi ve bu konularda yeni başlangıçlar aktif olacak. Birisi ile çalışmaya başlamak, ilişkinizde dinamiklerin değişmesi ve bazı yeni kararlar alınması mümkün!

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin karşıt alanınıza olacağından bu geçiş, ilişkiler konularında hızlanma olacak, özellikle danışmanlık konularında çalışanlar için yoğun bir dönem olabilir. Bir kısım Aslanlar ise ilişkilerde dengeyi tutturmak için uğraşacak ve mücadele edecek!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Sizin kariyer alanınızda olacağından bu etkileşim bu konularda sürprizli gelişmeler olabilir. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Özellikle ilişkilerle ilgili konularda bu geçiş ve sonrasındaki birkaç gün dikkatli olunmalı ama sonrasındaki günlerde bu konularda güzel gelişmeler yaşamak mümkün bu dönemde. Bazı önemli gelişmeler ve destekler de gündemde olabilir özellikle karşı taraftan!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın ortak para, yatırımlar, borsa ve bankalarla ilgili konular alanı aktive olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden parasal konularda güzel gelişmeler olabilir veya bir yatırımın sonucunu görebilirsiniz!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine yükselen Aslanlar için ortak para, yatırımlar, borsa ve bankalarla ilgili konular ön planda olacak!

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin para ve varlıklar alanınızı aktive edeceğinden beklediğiniz bir para veya işin sonucu gelebilir! Her tür para konusunda önemli gelişmeler ve haberler gündemde olacak!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Aslan burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde! Sağlık konularında bazı durumlar yaşamanız ve enerjinizin düşük olması da mümkün ilk 10 günlük süreçte!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Başakların iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında olacağından  iş alanında konuşmalar, görüşmeler ve iletişim yoğun olacak…

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki yine iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında bazı yeni gelişmeler ve adımlar için iyi olacak!  Yeni bir işe başlamak, iş yerinde bazı değişimler mümkün bu dönemde!

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin iş, çalışma, üretme, sağlık ve evin düzeni alanınıza olacağından bu geçiş ile bu konularında hızlanma olacak. İş yerinde yoğun ve tempolu bir dönem başlayabilir!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Sizin için uzaklardan, yoldan gelecek bir haber veya birisi ön planda olabilir. Bir başvuru sonucu da gelebilir ve bu konularda sürprizli gelişmeler olabilir. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Özellikle işle ilgili konularda bu geçiş ve sonrasındaki birkaç gün dikkatli olunmalı ama sonrasındaki günlerde bu konularda güzel gelişmeler yaşamak mümkün bu dönemde. Bazı önemli gelişmeler ve destekler de gündemde olabilir özellikle karşı taraftan!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın karşıt alanına olacağından bu geçiş, ikili ilişkiler, ortaklıklar konuları aktive olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında güzel gelişmeler olabilir ve güzel destekler alabilirsiniz!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine yükselen Başaklar için ikili ilişkiler konularında iletişim yoğun olacak.

24 Şubat öğlen saatlerinde burcunuzda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin burcunuzda olduğundan (veya yükseleninizde) hayatınız ve kendiniz ile ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Eylül ayında konuştuğunuz bazı konularla ilgili gelişmeler ve hayatınızla ilgili yön değiştirici bir karar gündemde olabilir!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! – #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Aslan burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcunda geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Terazilerin aşk, çocuklar, projeler ve hobiler alanına hareket getirecek. Bu konularda konuşmalar, görüşmeler ve iletişim yoğun olacak…

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki yeni bir işe veya projeye başlamak olabilir, evden çalışacağınız bir iş veya hobi edinmek için başlanacak bir kurs aktif olabilir… Çocuklarınız ile ilgili konularda da bazı başlangıçlar ve kararlar söz konusu olabilir!

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin aşk, çocuklar, projeler ve hobiler alanınıza olacağından bu geçiş ile bu konularında hızlanma olacak. İş konuları hızlanabilir veya çocuklarınız ile ilgili konularda bazı şeylerle ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk konuları da bu etkilerle gündeminizde olacak!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Sizin için parasal konular ön planda olabilir. Bir işin sonucu da gelebilir ve bu konularda sürprizli gelişmeler olabilir. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Terazilerin burç yöneticisi olduğundan bu günlere özellikle dikkat edin, dönüşüm teması aktif olacağından önemli gelişmeler ve olaylar bugünlerde oalbilir… Özellikle iş, projeler, çocuklar ve aşkla ilgili konularda bu geçiş ve sonrasındaki birkaç gün dikkatli olunmalı ama sonrasındaki günlerde bu konularda güzel gelişmeler yaşamak mümkün bu dönemde. Bazı önemli gelişmeler ve destekler de gündemde olabilir özellikle başka birileri tarafından!

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın iş, çalışma, üretme ve sağlık alanı aktif olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden odağınız iş ve sağlık konularında olacak ve bu alanda güzel gelişmeler olabilir ve güzel destekler alabilirsiniz!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine yükselen Teraziler için iş alanında ve iş yerinde iletişim yoğun olacak.

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizden bir önceki burçta olduğundan  sizin için biraz düşük enerjiler devrede. Sağlık konuları aktif olabilir ve beklenmedik bazı haberler ve gelişmeler olabilir. Birilerinin gerçek yüzünü görebilirsiniz ve sizden gizlenen bazı konular ön planda olabilir!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Aslan burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcuna geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Akreplerin ev, aile, alım – satım konuları ile ilgili alanda olacağından bu konularda konuşmalar, görüşmeler ve iletişim yoğun olacak… Aklınız evinizde ve ailenizle ilgili bazı konularda ve onları çözmekte olacak!

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki eviniz ve aileniz içinde yeni bir kararı getirebilir. Yine bir alım – satım konusu veya evle ilgili bir konu da gündemde olabilir! Evde bir tadilat, yenileme veya eşya değişimi için iyi bir dönem…

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine sizin ev, aile konularını hareketlendirecek bu etki ile bir taşınma, aile içinde bir karar ve birazda agresyon aktif olabilir…

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Sizin için ikili ilişkiler ön planda olabilir. Bir ilişkinin sonucu da gelebilir ve bu konularda sürprizli gelişmeler olabilir. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Ev, aile, anne – baba veya eşle ilgili konularda bu geçiş ve sonrasındaki birkaç gün dikkatli olunmalı gerginlikler olabilir ama sonrasındaki günlerde bu konularda güzel gelişmeler yaşamak mümkün bu dönemde.

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın aşk, çocuklar, projeler ve aşk alanı aktif olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden odağınız yeni projelerde, hobilerde, çocuklarla ilgili konularda konularında olabilecek ve bu alanda güzel gelişmeler olabilir ve güzel destekler alabilirsiniz!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine yükselen Akrepler için çocuklarla ilgili konularda odak olabilir, bekarlar için aşk konularında iletişim yoğun olabilir veya bir proje üzerinde çalışabilirsiniz!

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre alanınızda olacağından çok istediğiniz ve hayal ettiğiniz bir şey yolunuza gelebilir. Sosyal çevrenizden gelecek bazı haberler ve destekler de söz konusu olabilir!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile! #Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayına Aslan burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcuna geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Yay’ların iletişim, seyahatler, işbirlikleri, eğitimler ve sözleşmeler alanında olacağından bu konularda konuşmalar, görüşmeler ve iletişim yoğun olacak…

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki iletişim, yeni bir işe başlama, bir sözleşme imzalama veya bir eğitime başlama getirebilir. Yine hayata bakış açınızda bir yenilenme, yeni fikirler ve projeler üretmeniz de mümkün olacak bu yeni ay ve sonrasındaki günlerde…

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine iletişim alanınızda olacak bu geçiş ile bu konularda görüşmelerde hareketlilik olacak ve bu etki ile kısa bir seyahat yapmanız da mümkün olabilir! 

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Sizin için iş, sağlık alanınızda sürprizli gelişmeler olabilir. (tabiiki bireysel haritaya bağlı olarak farklı etkiler oluşabilir)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! İletişim, iş birlikleri, eğitimler, seyahatler, kardeşler – kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularda güzel gelişmeler getirebilecek bu geçiş…

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın aşk, çocuklar, projeler ve aşk alanı aktif olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden odağınız ev, aile, yaşadığınız yer ve alım – satım konularında olacak, güzel gelişmelere açıksınız!

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine yükselen Yaylar için odağınızda ev, aile, yerleşim ve alım – satım konuları olacak. Bu konularda iletişim ve konuşmalar aktif olacak!

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz…

Bu etki sizin kariyer, işiniz, hayatta görünür olduğunuz konularla ilgili alanı anlattığından, beklediğiniz bir haber ve gelişme bu dönemde gelebilir. Hayatta gittiğiniz yön – yol ile ilgili gelişmeler ve kararlar, hatta bir yön değişikliği gerekliliği gündemde olabilecek özellikle yükseleni Yay olanlar için!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! #Şubat Ayı Burç Yorumları Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile!

Şubat ayına Aslan burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcuna geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki yükselen Kovaların parasal konuları anlatan alanında olacağından bu konularda konuşmalar, görüşmeler ve iletişim yoğun olacak…

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki yine para konularını anlatan alanda olacak ve bu konularda sürprizli gelişmeler olabilecek…

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Yine parasal konuları anlatan alanı etkileyecek bu geçiş ile mücadeleniz bu alanda olacak… Görüşmeler ve konuşmalar da bu konularda yoğun olacak… 

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Sizin aşk ve çocuklar konularında güzel gelişmeler ve sürprizler yaşamanız mümkün! (tabiiki en doğru yorum bireysel haritanızdan yapılır)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Yine Yükselen Oğlaklar için parasal konular ön planda olurken bu konularda hem güzel gelişmeler elde edebilirsiniz hem de güzel şeyler için para harcamakta söz konusu olabilir…

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın iletişim, işbirlikleri, seyahatler ve eğitimler alanı aktif olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden odağınız iletişim, görüşmeler, işbirlikleri, eğitimler, kısa seyahatler ve kardeşler – kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularda olacak…

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine yükselen Oğlaklar için odak, iletişim, görüşmeler, işbirlikleri ve eğitimler konularında olacak… Yeni fikirler üretmek ve projeler yaratmak için iyi bir dönem…

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin başvurulardan sonuç almanıza sebep olabilir. Yine bir projeyi sunmak ve üzerinde çalıştığınız bir konuyu açıklamak için de iyi bir dönem. Bir hukuksal konunun sonucunu görmek, bir başvuru sonucu, yurtdışı ile ilgili konularda gelişmeler, eğitimlerle ilgili sonuçlar almak bu dönemde mümkün!

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! #Şubat Ayı Burç Yorumları Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile!

Şubat ayına Aslan burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür burcunuza geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki sizin burcunuzda olacağından iletişiminiz yoğun olacak aynı şekilde zihniniz de… Beklediğiniz haberlerin gelebileceği görüşmesi ve konuşması bol bir dönem olacak…

10 Şubat gece yarısında burcunuzda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki hayatınızın her alanı ile ilgili yepyeni kararlar almak ve güzel başlangıçlar yapmak için etki ediyor… Yeni bir iş, görünüm, beslenme ve bazı kararlar ön planda olacak… Hayata yepyeni bir gözle bakma ve değişim zamanı…

13 Şubatta Mars burcunuza geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Mars’ı burcunuzda ağırlamak ile hayatınız iyice hareketlenecek hem burcu hem de yükseleni Kova olanlar için hayatlarında bir hızlanma dönemi olacak. Kendiniz, görünüşünüz ve hayatta yapmak istedikleriniz için hareket zamanı!

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! Sizin ev, aile konularında güzel gelişmeler ve sürprizler yaşamanız mümkün! (tabiiki en doğru yorum bireysel haritanızdan yapılır)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de burcunuza geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Bu geçiş sizi rahatlatan ve keyif getiren bir etki olacak, hem kendinizi daha iyi hissedeceksiniz hem de hayatınızda daha çok güzellik ve sevgi olacak…

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş Balık burcuna geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Haritanızın parasal konuları anlatan alanı aktif olacak bu dönemde. Genel olarak Güneş geçtiği yeri parlatır ve güzel destek verir, bu yüzden odağınızda parasal konular ve bu konularda gelişmeler elde etmek olacak…

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Yine sizin için biraz daha odağınız parasal konularda olurken bu konularda bazı görüşmeler, konuşmalar yapabilirsiniz…

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin ortak para, finans, yatırımlar, bankalarla ilgili konular ve ortak işler alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler elde etme ve sonuç alma etkisi yüksek olacak…

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#Şubat Ayı Burç Yorumları

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile!

Şubat ayına Aslan burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak ve birşeyleri tamamlamak için iyi etkiler devrede ayın ilk 10 gününde!

5 Şubat sabaha karşı saatlerde Merkür Kova burcuna geçecek ve hayata, olaylara daha farklı bakmaya başlayacağız ve çözümler beklemediğimiz yerlerden gelecek. Orijinal fikirler üretmek için güzel bir dönem olacak. Merkür Kova burcunda 23 Şubat’a kadar kalacak! Bu etki sizden bir önceki burçta olacağından biraz daha kapalı kapılar ardında konuşmalar yapmak ve kimseye açıklamak istemediğiniz bazı konular üzerine düşünmek mümkün olacak… Odağınız dışarıda değil ve içeri de olacak…

10 Şubat gece yarısında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, Uranüs kontaklı bu yeni ay yenilenmek, bir anda beklenmedik kararlar almak için iyi etkiler içeriyor! Sizin için ise bu etki hayatınızın her alanı ile ilgili yepyeni kararlar almak ve güzel başlangıçlar yapmak için etki ediyor… Sizin için ise bu etki (yükselen Balık) daha içsel bir etkiyi ve zamanı anlatacak. Kendi içinizde bir yenilenme kararı ve değişim kararları olabilir. Sağlığınız ile ilgili konularda da bir doktoru görmeniz gerekebilir…

13 Şubatta Mars Kova burcuna geçecek ve artık yenilenmek, değişim için harekete geçeceğiz ve özgürlük teması iyice yükselecek! Mars’ın bu alanda bulunması yine bir operasyon geçirme gerekliliğini getirebilir yine içsel agresyon da yaratabilecek bir etki! Daha çok kendi içinizde planlamalar yapma dönemi olacak, yapmak istediğiniz çok şey olabilir ama henüz harekete geçmeye hazır değilsiniz… 

13-14 Şubat Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile biraz gerginlik, değişim – dönüşüm teması yüksek günler olacak, dikkatli olmak lazım, yüksek dozlu ve beklenmedik enerjiler hakim!

14 Şubat Sevgililer gününde Koç burcu etkisi devrede ve kader yolu etkileşimi var, yani kadersel & sürprizli etkiler aktif! Yani sevgilisi olanın son dakika olmayabilir veya sevgilisi olmayan son dakika golü ile sevgiliyle günü geçirebilir! Benim de her yıl olduğu gibi sevgililer gününe özel bir sürprizim olacak takipte kalın. Genel olarak bu etkileri Instagram üzerinden paylaşıyorum henüz takip etmeyenleri gülizkinaastroloji sayfama beklerim – #Şubat Ayı Burç Yorumları

15 Şubat sürprizli ve beklenmedik gelişmelere açık, iyicil etkiler içeren bir gün olacak! Boğa burcunda olacağından bu etkiler, güzel bir haber almak veya gelişme olması bu dönemde mümkün! (tabiiki en doğru yorum bireysel haritanızdan yapılır)

16 Şubat akşam saatlerinde Venüs de Kova burcuna geçerek her gezegenin yaptığı gibi ilk iş olarak Plüton ile kavuşum yapacak, bu kavuşum etkisi hem ilişkiler hem de para konularında dönüşüm temasını getirirken biraz zorlanmalı etkiler de devrede olabilir! Bu geçiş sizin için yine içsel alanda olacağından bir şifalanma dönemini getirebilir, bazı kişiler içinde birisi ile aşk yaşamaları ama henüz gizli tutma isteği olabilir… kendi korkularınız ile yüzleşmek içinde iyi bir dönem olacak…

19 Şubat sabah saatlerinde Güneş burcunuza geçecek ve hepimiz için biraz daha yavaşlama, hissetme, birşeyleri bırakma ve yeniye başlamadan önce arınma zamanı başlayacak! Sizin döneminiz başlıyor, artık kendinize odaklanmak ve hayatınızla ilgili konularda daha rahat ilerlemek mümkün! Doğum gününüz kutlu olsun %20 indirimli danışmanlık hakkı doğum günü süreniz boyunca geçerli olacak…

23 Şubat sabah saatlerinde iletişimi ve zihni anlatan Merkür Kova burcundan Balık burcuna geçiş yapacak. Zihin iyice yavaşlayabilir bu dönemde kalp sesini dinlemek ise harika olur! Kararsızlıklar ve ikilemler bu dönemin konusu iken iç sesinizi dinleyerek karar vermek doğru sonuçlar getirir… Sizin için ise hayatınızda iletişim iyice artacak, konuşmalar, görüşmeler yapmak ve daha dışa dönmek mümkün olacak…

24 Şubat öğlen saatlerinde Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay sırasında Güneş ile Satürn kavuşacağından biraz zorlu etkilerle gelecek ve değişim teması ön planda olacak. Zihin ile kalp arasında kalabilirsiniz, bazı kararlar ve düzen değişimi teması bu dolunay ile aktif olurken Eylül 2023’te başladığınız bir işin sonucunu görebilirsiniz… Bu etki sizin karşıt burcunuzda olacağından bir ilişkinin gidişatı ile ilgili bir karar (bu ayrılık veya uzun vadeli devam kararı olabilir) yine bir ortak iş yaptığınız kişi ile ilgili gelişmeler ve kararlar gündemde olabilir. Akıl ile duygular arasında kalabilirsiniz…

28 Şubatta enteresan bir etkileşim var Güneş, Satürn ve Merkür Balık burcunda kavuşum halinde olacak, yani aklınızda uzun dönemli bazı kararlar ve değişimler olabilir. İçten gelerek yapılacak niyetler için iyi bir gün, enteresan gelişmeler olabilir! Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Güzel gelişmeler olan bir ay olması dileği ile!

#Şubat Ayı Burç Yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir