Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

20

Mart 2024

0

YORUMLAR

Nisan Ayında Neler Var?

Yazar , Kategori Astroloji

Nisan Ayi

Nisan Ayında Neler Var?

Nisan ayı yılın en bomba ayı olmaya aday, hem bireysel anlamda hem de Türkiye açısından önemli & kritik bir ay olacak!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak için iyi bir dönemdeyiz ki zaten bir de Merkür gerilemesi yaşayacağız bu ay!

Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bir’e bütüne dua etmek için harika bir gün! Dileklerinize de hayal ederek odaklanabilirsiniz!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, para ve ilişkiler konularını anlatan Venüs bu alanda çok rahat etmediği bir durumda olacağından bu konularda dikkat etmek lazım, özellikle girişimler yaparken! Venüs’ünüz hangi burçta ve ne anlatıyor bilmek isterseniz detaylar burada!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak,  kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. (yeni ay zamanlarında ne yapılır derseniz detaylar burada) Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu hem bireysel anlamda sert gelişmeler, kazalar ve bazı sıkıntı olayları getirebilir hem de ülkemiz ve gittiği yönle ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir! (burçlara etkilerini aylık burç yorumları yazımda bireysel etkisi ile anlatacağım) Koç – Terazi tutulmaları neler anlatıyor, dönemleri neler derseniz detaylar burada! #Nisan ayında neler var?

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. İşte bu kavuşum herkese farklı yansıyacak kimine gerginlikler, kazalar ve sıkıntılar olarak kimine ise uzun vadeli girişimler, işler olarak. Bu yüzden hem bireysel haritanız hem de yaptığınız işler (hayırlı işler, iyilik, iyi niyet gibi) bu etkiyi şekillendirecek!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarakta yansıyabilecek! Etkileri yine burç yorumları yazımda gelecek! #Nisan ayında neler var?

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler herkesin haritasına göre devreye giriyor!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Bu geçiş hem daha sabit ve keyfimize düşkün olacağımızı anlatır hem de para, yatırımlar konularının ön plana çıkacağını! 20 Nisan akşamı ve 21 Nisan sabah saatleri bu açıdan en önemli zamanlar olacak!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu tutulma ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Tam detaylı etkiyi haritanızdan okuyarak bulabiliriz, bu geçişleri pozitif kullanmak için ne yapmalıyım derseniz seanslar için iletişime geçebilirsiniz! guliz@gulizkinaastrroloji.com #Nisan ayında neler var?

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Güzel gelişmeler olan bir ay olmasını dilerim! Burçlara yorumlar bu yazıdan sonra 1 hafta içinde gelecek!

2024 Yılı Burç yorumunuzu merak ediyorsanız detaylar burada! #Nisan ayında neler var?

Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#Nisan ayında neler var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir