Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

24

Ağustos 2024

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

Haziran Ayi Burc Yorumlari 1

Haftalık Burç Yorumları! 26 Ağustos – 1 Eylül Haftası!

Haftalık Burç Yorumlarında Neler var?

Yeni haftaya Merhaba! Kapanış yapmak için güzel bir hafta olacak, dolunay sonrası Başak yeni ayına doğru giderken kapanışlar, bitişler aklımızda olacak. Merkür Aslan gerilemesi bu hafta sona eriyor ve artık hepimiz daha rahat bir nefes alacağız. Güzel haber ise Perşembe gününde Venüs’ün Terazi burcuna geçişi olacak hem aşk hem de para konularında yılın en güzel dönemindeyiz!

Pazartesi gününe İkizler burcu etkisi devrede başlıyoruz, iletişim aktif olurken iyice yavaşlamış Merkür’ü düşünürsek aklımız karışık olabilir! Görüşmeler, bilgi paylaşımı ve ikili ilişkiler açısından önemli günler olacak. Salı gününde de bu etki devam ederken Ay – Jüpiter kavuşumu ile güzel gelişmeler ve iyicil etkiler devrede olacak!

Çarşamba gününde Yengeç etkisi ile daha duygusal etkiler devreye giriyor. Ailemiz, ülkemiz ve duygusal konular ön planda olacak. Çocuklarımız veya genel olarak çocuklarla ilgili konular da ön planda olabilir! Bu etki Perşembe gününde de devam edecek, aileniz ile ilgilenmeniz gerekebilir! Perşembe öğleden sonra Venüs Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş ile hepimizin hayatına sevgi ve iyilik gelecek! Cuma günü Merkür artık düz hareketine geçecek ama hızını alması biraz sürecek!

Haftasonunda Aslan enerjisi aktif, dışarılarda olmak, keyifli ve eğlenceli aktivitelere katılmak için güzel günler olacak. Güzel bir hafta olmasını dilerim!

Haftalık burç yorumları

Eylül Ayı Burç Yorumlarını Burada bulabilirsiniz!

Yorumları önce yükseleninize sonra burcunuza göre okuyunuz!

Haftalık Burç Yorumları;

Koç & Yükselen Koç: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile iletişim daha ön planda olacak, kısa bir seyahat yapabilirsiniz, arkadaş görüşmeleri veya kardeş – kuzenlerle aktiviteler yapmak, buluşmak içinde iyi günler olacak! Salı gününde de İkizler etkisi devam edereken, güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler olurken eviniz ve aileniz ile ilgili konular da ilginizi isteyecek. Bir aile yemeği veya buluşması içinde iyi günlerdesiniz! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş hepimize iyi gelecek, para, ilişkiler ve sevgi konularını anlatan Venüs Terazi burcunda mutlu olduğu yerde olunca bize de güzellikler getirecek.

Haftasonunda Aslan burcu etkisi devrede tam bir eğlence, aktivitelere katılma günü, bugün aklınızda aşk ve ilişkiler olabilir. Yine hobilere vakit ayırmak, konsere gitmek ve arkadaş buluşmaları içinde harika bir haftasonu olacak! Güzel bir hafta olsun! Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya İkizler burcu etkisi ile iletişim yoğun başlıyoruz, parasal konular ön planda, para harcama odaklı günler olabilir! Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir! Haftalık burç yorumları

Çarşamba gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler olurken iletişim, kardeşler ve akrabalarla ile ilgili konular da ilginizi isteyecek. Bazı önemli haberler ve görüşmeler de gündemde olabilir bugünlerde. Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş hepimize iyi gelecek, para, ilişkiler ve sevgi konularını anlatan Venüs Terazi burcunda mutlu olduğu yerde olunca bize de güzellikler getirecek.

Haftasonunda Aslan burcu etkisi devrede tam bir eğlence, aktivitelere katılma gününü anlatırken sizin için eviniz ve ailenizle ilgili konualar ön planda olacak. Güzel bir aile yemeği için iyi bir haftasonu olacak… Güzel bir hafta olsun. Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz enerjiniz yükselecek! Bugünlerde iletişim yoğun olurken bazı beklediğiniz ve geciken haberler gelebilir! Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter burcunuzda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler olurken sizin için parasal konular ön planda olacak! Bu konularda gelişmeler ve görüşmeler olabilir. Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve artık sizin işleriniz de ilerlemeye başlayacak! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş hepimize iyi gelecek, para, ilişkiler ve sevgi konularını anlatan Venüs Terazi burcunda mutlu olduğu yerde olunca bize de güzellikler getirecek.

Haftasonunda Aslan burcu etkisi devrede olurken hızlı bir haftasonu bizi bekleyecek. Sizin içinde kısa bir seyahat veya bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak mümkün olacak. Haftasonunda kardeşler – kuzenlerle görüşme ve buluşmalar içinde iyi etkiler var. Güzel bir hafta olsun! İkizler burcu 2024 Yılı Yorumu için tıklayınız!

#haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, bazı önemli haberler gündeme gelebilir ve yine iletişim, konuşmalar da yoğun olabilir… Bugünlerde iletişim yoğun olurken siz biraz içe çekilmek ve sağlık konuları ile ilgilenmek isteyebilirsiniz! Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter, İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay burcunuza geçecek ve kendinizi iyi hissettiğiniz günler olacak. Sağlığınıza ve kendinize odaklanmak için iyi günler enerjiniz yüksek olacak… Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş hepimize iyi gelecek, para, ilişkiler ve sevgi konularını anlatan Venüs Terazi burcunda mutlu olduğu yerde olunca bize de güzellikler getirecek.

Haftasonunda Aslan burcu etkisi devrede olurken hızlı bir haftasonu bizi bekleyecek. Sizin içinde parasal konular ön planda olacak ama daha çok para harcama odağı yoğun olabilir… Güzel bir hafta olmasını dilerim. Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya İkizler burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile iletişim ön planda olurken sosyalleşmek ve grup aktiviteleri için iyi günler olacak! Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve sizin için biraz düşük enerjiler aktif olacak durumları zorlamayın. Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek sizin burcunuzda olduğunu düşünürsek bu gerilemenin size güzel bir nefes aldıraca! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş hepimize iyi gelecek, para, ilişkiler ve sevgi konularını anlatan Venüs Terazi burcunda mutlu olduğu yerde olunca bize de güzellikler getirecek.

Haftasonunda Ay burcunuza geçecek ve enerjiniz yükselecek kendinizi iyi hissettiğiniz günler olacak. Kendinize odaklanmak, bakım, alışveriş konuları için güzel olacak! Güzel bir hafta olsun… Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Pazartesi gününde İkizler burcu etkisi devrede olacak, bu etki ile iletişim ön planda olurken, kariyeriniz ile ilgili konularda aktif olacak, önemli bazı görüşmeler yapılabilir. Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve daha duygusal etkiler devrede olacak. Aileniz, çocuklarla ilgili konular aktif olurken sizin için sosyalleşmek ve birilerinden destek almak içinde güzel etkiler devrede! Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek sizin burç yöneticinizin düze dönmesi sizi oldukça rahatlatacak! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve bu geçiş hepimize iyi gelecek, para, ilişkiler ve sevgi konularını anlatan Venüs Terazi burcunda mutlu olduğu yerde olunca bize de güzellikler getirecek, sizin için bu geçiş parasal konularda güzel etkiler getirecek!

Haftasonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve aslında hareketli etkiler devrede olacak. Keyifli aktivitelere ve arkadaşlarla yemek buluşmalarına uygun olacak bir haftasonu! Güzel ve verimli bir hafta olması dileği ile… Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda başlıyoruz, sizin için kısa bir seyahat konusu aktif olabilir, arkadaşlarınız ile bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz! Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter, İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Beklediğiniz haberler gelebilir bugünlerde, başvurulardan veya birilerinden!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve daha duygusal etkiler devrede olacak. Aileniz, çocuklarla ilgili konular aktif olurken sizin için kariyer konuları ve işle ilgili konular aktif olacak! Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs burcunuza geçecek ve burç yöneticinizi burcunuzda ağırlamak size çok çok iyi gelecek!

Haftasonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve aslında hareketli etkiler devrede olacak. Sosyalleşmek, etkinliklere katılmak ve arkadaş buluşmaları için güzel bir haftasonu! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz bu etki ile iletişim aktif olurken parasal konular sizin için ön planda olacak, beklediğiniz haberler gelebilir. Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter, İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve daha duygusal etkiler devrede olacak. Aileniz, çocuklarla ilgili konular aktif olurken sizin için başvurulardan alınacak sonuçlar, seyahatler ve yurtdışı konuları ön planda olacak! Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve aşk, para konularında güzel bir dönem başlayacak!

Haftasonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve hareketli etkiler devrede olacak. Bazı aktivitelere katılmak ve burada dikkat çekmek mümkün! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, sizin için ikili ilişkiler, birebir yapılan işler ve eşiniz, sevgiliniz ile ilgili konular aktif olacak bugünlerde… Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter, İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve daha duygusal etkiler devrede olacak. Sizin için ortak para, yatırımlar ve bankalarla ilgili konular ön planda olacak. Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve aşk, para konularında güzel bir dönem başlayacak!

Haftasonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve hareketli etkiler devrede olacak. Kısa bir seyahat gitmek veya bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak bu etki ile mümkün olacak. Yine uzaklardan birileri ziyaretinize de gelebilir! Güzel bir hafta olmasını dilerim.Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… Haftalık Burç Yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Pazartesi gününe İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, iletişim ön planda, işiniz ile ilgili konularda önemli görüşmeler olabilir! Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter, İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve daha duygusal etkiler devrede olacak. Sizin için ikili ilişkiler aktif olurken birebir bazı görüşmeler yapılabilir. Yine eşiniz veya sevdiğiniz kişi ile ilgili bazı konularda ilginizi isteyebilir! Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve aşk, para konularında güzel bir dönem başlayacak!

Haftasonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve hareketli etkiler devrede olacak. Sizin içinde etkinliklere katılmak ve dışarılarda olmak için iyi bir etki olurken parasal konularda aklınızda olacak! Güzel bir hafta olsun! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık Burç Yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, iletişim, konuşmalar, görüşmeler ön planda!Sizin için aşk ve çocuklarla ilgili konularda bugünlerde ilginizi isteyecek! Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter, İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve daha duygusal etkiler devrede olacak. Sizin için iş çalışma, görüşme konuları aktif olurken birebir bazı görüşmeler yapılabilir. Yine iş yeri ile ilgili bazı konularda aktif olabilir! Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve aşk, para konularında güzel bir dönem başlayacak!

Haftasonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve hareketli etkiler devrede olacak. Sizin karşıt alanınız aktif olacağından ikili ilişkiler, görüşmeler ve evlilik konuları ön planda olacak! Güzel bir hafta olsun… Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Pazartesi gününe İkizler burcu etkisi ile başlıyoruz, önemli bazı yatırımlar, eviniz ile ilgili konular ve alım – satım konuları ön planda olacak. Salı gününde güzel etkiler de devrede olacak Ay ile Jüpiter, Güneş ile Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, düşündüklerinizin gerçekleşeceği ve kalbinizden – aklınızdan geçenlere dikkat etmeniz gereken bir gün olacak! Niyetler gerçek olabilir!

Çarşamba gününde Ay Yengeç burcuna geçecek ve daha duygusal etkiler devrede olacak. Sizin için aşk, çocuklar, hobiler ve proje bazında yapılan işler aktif olabilir! Çarşamba gününde artık Merkür düze dönmek üzere duracak ve bizi yoran bu gerileme bitecek! Perşembe gününde Yengeç etkisi devam ederken yine daha duygusal olacağız ve ailemiz, yuvamız, ülkemizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Venüs Terazi burcuna geçecek ve aşk, para konularında güzel bir dönem başlayacak!

Haftasonunda Ay Aslan burcuna geçecek ve hareketli etkiler devrede olacak. Sizin biraz sağlık konularına dikkat etmeniz gereken günler, evin düzeni ile ilgili konular aktif olabilecek! İyi haftalar olması dileği ile! Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

2024 Yılı burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz!

#Haftalık Burç Yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir