Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

28

Aralık 2023

0

YORUMLAR

2024 Yılı Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

2024 Yili Burc Yorumlari

2024 Yılı Burç Yorumları Geldi! Hangi burca ne var?

Koç & Yükselen Koç:  

2024 yılı sizin için son derece önemli olacak, burcunuzda yaşanacak Tutulmalar ikili ilişkiler, denge, adalet, evlilik ve ortaklık konularını ön plana getirecek ve büyük değişimler yaşatacak! Yine, yeni – yeniden bir hayat, iş, ilişki siz ne isterseniz…

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi de karmanın, değişimin gezgeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Koçlar için bu etki daha çok bilinçaltı, bilinçaltınızdaki korkular, hayata kendinizi teslim edemediğiniz alanlarda olacak!

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve bu geçiş sizi parasal konularda bolluk ve berekete kavuşturacak. Jüpiter 26 Mayıs gününde İkizler burcuna geçecek ve iletişim, eğitimler, taşınma konularını gündeme getirirken bu alanı destekleyecek! 2024 yılının ikinci yarısında yepyeni kontaklar kurmak, işbirlikleri ve eğitimler için iyi bir dönem olacak!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık alanınızda olacak bu tutulma ile beklediğiniz haberler gelebilir, bir ilişkinin veya evliliğin gidişatına karar verebilirsiniz… (tabiiki bu etkilerin tam nasıl yansıyacağı bireysel haritanızdan belli olur) #2024 yılı burç yorumları

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkürburcunuzda gerileme yapacak, bu etki ile eski konular gündemde olurken yeniye ilerlemek ve adım atmak için iyi bir ay olmayacak!

8 Nisan’da ise burcunuzda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek çünkü bu tutulma ile aynı zamanda bir Merkür gerilemesi de devrede olacak. Ben dediğiniz ve diyemediğiniz alanlar ve ortayı bulamadığınız konular ön planda olurken eskilere dayanarak yeni kararlar alacaksınız ama harekete geçmeye hazır olmayacaksınız!

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size özellikle parasal konularda güzel haberler ve gelişmeler getirebilecek!  (özellikle eski ve gecikmiş konularla ilgili olabilir)

30 Nisan’da burç yöneticiniz Mars burcunuza geçiş yapacak ve burada 9 Haziran tarihine kadar kalacak!  Yavaş geçen bir aydan sonra hayatınız son derece hızlanacak ve işlere yetişemeyeceksiniz!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağınız bu sefer Başak burcunda olacak ve özellikle yükselen Koçların hem iş hem de sağlık alanında olacak… BU gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve işin içine, çocuklar ve aşk konuları da girecek. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak!

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Koçlar için biraz kapalı bir alanda olacağından bilmediğiniz bazı konular gündeme gelebilir ve birşeylerle vedalaşmanız ve kapanış yapmanız gerekebilir!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma yine sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler konularında önemli kararlar ve başlangıçlar getirecek. Bir ilişki ile ilgili karar, evlilik – ortaklık kararı ön planda olabilir bu dönemde!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Seyahatler ve hukuksal konular alanında dikkatli olmak lazım bazı eski konuları getirebilir… #2024 yılı burç yorumları

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu gerileme sizin burç yöneticiniz olduğundan çok dikkat etmeniz gereken ve önemli kararlar, girişimler yapmamanız gereken bir dönemi anlatacak!

Yıl sizin için önemli bir yıl burcunuzda tutulmalar her zaman olmuyor, önemli değişim ve dönüşümler olacak hayatınızda ve tabiiki aslolan parmak iziniz gibi size özel haritanız. Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz!

Koç Burcu 2024 Yılı Yorumunu izlemek isterseniz link burada! #2024 yılı burç yorumları

2024 yılında hangi burca şans hangi alanda derseniz yazım burada!

Boğa & Yükselen Boğa:

Burcunuzdan geçen Uranüs sizi yenilemeye devam ediyor, bir yandan da şans gezegeni Jüpiter yılın ilk yarısında size destek verecek, önemli değişimler sizi bekliyor bakalım yılın genelinde nasıl etkiler var?

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi de karmanın, değişimin gezgeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Boğalar için bu etki daha çok hayaller, umutlar, sosyal çevre alanında olacak. Bazı kişiler hayatınızdan çıkabilir ve yepyeni çevrelere girebilirsiniz…

Jüpiter burcunuzda ilerlemeye devam edecek ve bu geçiş sizin hayatınıza iyilik, şans ve bilgelik saçacak. Jüpiter 26 Mayıs gününde İkizler burcuna geçecek ve yükselen Boğalar için parasal alanda bir genişleme ve fırsatlar zamanı başlayacak!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin iş, çalışma, üretme, sağlık alanınızda olacak bu tutulma ile bu konularda hızlı gelişmeler, sonuç alma etkisi ve ortaya çıkışlar olabilir!

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki biraz kapalı bir alanınızdan geçeceğinden ilerlemek için iyi bir dönem olmazken kendi içinizde planlar yapmanız ve kapalı kapılar ardında konuşmalar yapmanız için ise iyi bir dönem olacak. Nisan ayı genel olarak eskilerin üzerinden geçme ve kapanış ayı olacak…

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak.

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu burcunuzda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… (özellikle eski ve gecikmiş konularla ilgili olabilir)

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak ve özellikle yükselen Boğaların projeler, çocuklar, hobiler ve aşk alanında olacak… Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve işin içine, ev, aile, alım – satım konuları da girecek. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak! #2024 yılı burç yorumları

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Boğalar için hayaller, umutlar, sosyal çevre alanında gelişmeler ve bazı aydınlanmalar yaşatacak bir tutulma olacak. Bu etki ile bir dönemin bitişi, birilerinin hayatınızdan çıkması ve yeni çevrelere girmek mümkün olacak!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma yine sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından bu konularda kararlar ve başlangıçlar getirecek. Bir iş değişikliği veya sektör değişikliği olabilir bu tutulma ve sonrasındaki 3 aylık süreçte! (evet tutulmaların etkisi diğer yeni ay ve dolunaylardan uzun sürüyor)

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin ortak para, yatırımlar ve miraslar alanınızda olacak bu gerileme bu konularda eski bazı konuları da gündeme getirebilir!

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu gerileme sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından hayatınızın temel bazı konularında yavaşlama ve üzerinden geçme vakti olacak!

Boğalar için yenilenme dönemi devam edecek ve artık başka konularda devreye girecek, unutmayın şanslı yılınızdasınız. Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Boğa aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! #2024 yılı burç yorumları

Boğa Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

 İkizler & Yükselen İkizler: Hayatı değişecek burçlardansınız! Burcunuzdan şans gezegeni geçecek ve yılın ikinci yarısında şans, genişleme ve bilgeleşme dönemi başlayacak!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi de karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen İkizler için bu etki hayatın çok temel alanında olacağından büyük değişim süreci size yepyeni bir hayat verebilecek! (Bu etkiler 30-40’lı yaşlara geldiğinde çok daha geniş & yüksek etkiler sizi) #2024 yılı burç yorumları

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve şans daha çok beklenmedik yerlerden gelecek. Bu etki ayrıca yükseleni İkizler olanlar için bir iyileşme ve farkındalık sürecini de anlatacak! En önemli dönem ise sizin için; Jüpiter’in 26 Mayıs’ta burcunuza geçişi ile başlayacak ve hem burcu hem de yükseleni İkizler olanlar için çok yüksek etki yapacak. Hayata bakış açınızın değişeceği, şanslı gelişmeler yaşayacağınız 1 yıllık süreç başlayacak ve şöyle anlatayım 12 yılda bir gelen bir şans bu!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin aşk, hobiler, çocuklarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu tutulma ile yeni bir projeye başlamak, sevdiğiniz bir hobiyi iş olarak yapmaya başlamak, sanatsal konularda bir başlangıç yapmak veya adım atmak mümkün olacak! Yine bir bebek sahibi olmak için atılacak adımlar veya bekar olanlar için kalıcı bir aşk başlangıcı da mümkün! Siz ne gibi güzellikler hayatınıza gelsin istersiniz?

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar, dernekler alanınızda olacak ve eski bazı kişilerle tekrar bir araya gelmeniz veya ertelediğiniz hayallerinizi gözden geçirmeniz için iyi bir dönem olacak. Nisan ayı genel olarak eskilerin üzerinden geçme ve kapanış ayı diyebilirim…

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine hayalleriniz yolunda adımlar atmanız için bazı şeyleri geride bırakmanın önemine vurgu yapacak bu tutulma! #2024 yılı burç yorumları

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden olabilecek bu etki, özellikle eski ve gecikmiş konularla ilgili olabilir. Bu yıl ne dilediğinize çok dikkat edin gerçek olabilir özellikle Nisan – Mayıs ayları sizin için çok önemli!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak ve özellikle yükselen İkizlerin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanında olacak… Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve işin içine iletişim, seyahatler ve işbirlikleri konuları da girecek. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak! Sizin burç yöneticiniz olduğundan sizi daha geniş etkileyecek, eğer bireysel haritanızda Merkür’ünüz geri durumda ise tabiiki yorum değişir!

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen İkizler için kariyer, iş, evlilik ve hayatınızda gittiğiniz yön ile ilgili alanda olacak. Bu tutulma ile bir yön değişimi ve hayatınız ile ilgili önemli bir karar veya bir dönemin bitişi olabilecek!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma yine sizin aşk, çocuklar, projeler ve hobiler alanınızda olacağından bu konularda kararlar ve başlangıçlar getirecek. Bir işe veya projeye başlama olabilir bu tutulma ve sonrasındaki 3 aylık süreçte! (evet tutulmaların etkisi diğer yeni ay ve dolunaylardan uzun sürüyor)

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin karşıt alanınızda olacak bu gerileme ile ikili ilişkiler, birebir çalıştığınız kişilerle ilgili konular ve evlilik – ilişkiler alanında bazı eski konuların tekrar gündeme gelmesi mümkün olacak. Yeni bir işe veya ortaklığa başlamak için ise iyi bir dönem olmayacak!

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki sizin iletişim alanınızda başlayacak ve sonrasında parasal konuları anlatan alanınızda devam edecek!

İkizler burcu için yepyeni bir hayatın başlayabileceği bir yıl. Köklü değişimler mümkün! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her İkizler burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! #2024 yılı burç yorumları

İkizler Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

Yengeç & Yükselen Yengeç: İnançlarınız ve hayata bakış açınız değişiyor!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi de karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Yengeçler için bu etki inançlarda büyük bir değişim yaratmak üzere çalışacak ve bu geçiş bittiğinde hayata bakış açınız komple değişmiş olacak! Yine yurtdışı ile ilgili bazı konular, yeni eğitimler almak ve yaşadığınız yeri değiştirmekte getirebileceği etkiler arasında!

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve şans daha çok beklenmedik yerlerden gelecek. Bu etki ayrıca yükseleni Yengeç olanların hayaller, umutlar, sosyal çevre alanında olacağından hayallerinizin gerçek olması ve yeni çevrelere girmek mümkün yılın ilk yarısında!  Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcunda geçecek ve burada 1 yıl kalacak bu sizin için yine içsel değişim, şifalanma ve biraz daha hayatı derinlemesine sorgulama zamanı olacak…

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin haritanızın – özellikle yükseleniniz Yengeç ise – köklü bir alanında olacağından bu tutulmalar hayatınız ile ilgili büyük değişim yaratacak etkiler de beraberinde gelecek. Beklenen haberler gelebilir, yaşadığınız yerle ilgili bir değişim veya alım – satım söz konusu olabilir…

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin kariyer, görünür olma ve statü alanınızda olacak ve eski bazı kişilerle tekrar bir araya gelmeniz veya işleri gözden geçirmeniz mümkün olabilecek bu dönemde. Nisan ayı genel olarak eskilerin üzerinden geçme ve kapanış ayı diyebilirim… #2024 yılı burç yorumları

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine kariyeriniz, işiniz v e evliliğiniz ile ilgili konularda bazı eski kararlar ve olaylara istinaden yeni kararlar alınabilir veya birşeyleri gözden geçirme gerekliliği olabilir…

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi. Çevrenizden ve arkadaşlarınızdan gelecek destekler veya size iyi gelecek yepyeni çevrelere girmek mümkün olacak… Bu yıl ne dilediğinize çok dikkat edin gerçek olabilir özellikle Nisan – Mayıs ayları sizin için çok önemli!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak ve özellikle yükselen Yengeçlerin iletişim, işbirlikleri, seyahatler ve eğitim – öğretim alanında olacak…  Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve işin içine parasal konular da girecek. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Yengeçlerin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konular, hukuksal konular, eğitimler alanında olacak ve sonuç alma etkisi, kapanış yapma etkisi yüksek olacak. Bir başvurunun veya hukuksal konunun sonucunu görebilir, bir dönem kapanışı olabilir.

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma ile yepyeni bir başlangıç hayatınıza girebilir, bu yeni bir ev alma ve taşınma olabileceği gibi, yeni bir işe başlama da içinde olabilir!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak bu gerileme eski bazı konuları gündeme getirebilir. Sağlık konularına dikkat etmek gerekecek bu gerilemede iş konularında bazı hatalar olabilir veya eski konuların üzerinden geçmek gerekebilir!

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde burcunuzda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki sizin parasal konuları anlatan alanınızda başlayarak burcunuzda devam edeceğinden yeniye adım atmanın zor olacağı eski konuların üzerinden geçmek gereken bir zaman dilimi olacak…

Yükselen Yengeçler için köklü değişimler mümkün 2024 yılında! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Yengeç burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim!

Yengeç Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız… #2024 yılı burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Şehir, ülke değiştirme ve parasal konular ön planda!

Hareketli bir yıl sizi bekliyor sevgili Aslanlar ya çok gezeceksiniz ya da şehir – ülke değiştireceksiniz… Parasal konular ve yatırımlar da yılın önemli konuları arasında!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi de karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Aslanlar için bu etki ortak para, yatırımlar, ortak işler ve miraslar alanında olacak o yüzden de bu yıl parayı iyi kullanmalı ve yatırım yapmalısınız!

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Aslan olanların tepe noktasından geçeceğinden tam bir parlama yılı olacak. Hem kariyerinizde güzel gelişmeler elde edebilirsiniz hem de evlilik veya ilişkinizle ilgili…  Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcunda geçecek ve burada 1 yıl kalacak bu sizin için hayallerinize adım atmak için fırsatlar sağlayacak…  

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin haritanızın – özellikle yükseleniniz Aslan ise – iletişim, işbirlikleri, yer değiştirme ve bir iş ile ilgili gelişmeleri görme alanında olacağından eski bir işin sonuçlanması mümkün bu dönemde…

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin hukuksal konular, başvurular, yurtdışı ile ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda eski bazı konular gündeme gelebilir.

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine uzaklar, seyahatler, eğitimler ve yurtdışı ile ilgili konularda eski ile bir kapanış yaparak yeniye başlamak mümkün olacak! #2024 yılı burç yorumları

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi. BU etki sizin haritanızın tepe noktasında olacağından görünür olmak, yaptığınız işte veya bir işle yükselmek, daha görünür olmak mümkün… Çok şanslı bir gelişme yaşayabilir veya istediğiniz bir işe – pozisyona kavuşabilirsiniz…

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak ve özellikle yükselen Aslanların parasal konuları anlatan alanında olacağından bu konularda girişim yapmamaya dikkat etmek lazım. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra burcunuzda devam edecek ve sizi yoğun olarak etkileyecek, tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Aslanların ortak para, yatırımlar, miraslar ve bankalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacak ve beklediğiniz parasal sonuçlar gelebilecek!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma ile yepyeni bir başlangıç hayatınıza girebilir, bu bir işe başlama, iş birliği yapma veya bir eğitim konusu ile ilgili olabilir. Yaşadığınız yerden uzaklaşmak veya yeni bir yere taşınmakta mümkün!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin aşk, çocuklar, projeler ve hobiler alanınızda olacak bu tutulma ile konular eskiden olurken yeniye adım atmak için iyi bir dönem olmayacak!

6 Aralık’ta Mars burcunuzda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki sizin burcunuzda da olacağından sizin ekstra dikkatli olmanız gereken, ilerlemenin zor olacağı bir dönem olacak! Mars aksiyon demek olduğundan aksiyon almak yerine biraz pasif kalmak gereken bir dönem Aslanlara biraz zor gelebilir!

Aslanlar için biraz daha yeni bilgilere kendilerini açma ve değişim zamanı! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Aslan burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim!

Aslan Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız… #2024 yılı burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Evlenebilirsiniz & parasal konularda önemli gelişmeler olabilir!

Güzel haberler olan bir yıl sevgili Başaklar, hayatınızın ana alanlarında değişim mümkün! Şimdi detaylara bakalım;

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi de karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Başaklar için bu etki tam karşıt alanda olacağından başrolde ikili ilişkiler, evlilik ve hatta ortaklık konuları olacak. Bu yıl bu konularda büyük ve önemli değişimler olabilecek!

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Başak olanların uzaklar, seyahatler, öğrenme ve değişim alanında olacak. Mayıs ayına kadar olan süreçte hayata bakış açınızda değişimler olabilecek bir dönem olacak.  Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek ve burada 1 yıl kalacak bu sizin için çok daha önemli ve parlak bir alanda olacak. Bu yüzden yükselme, zenginleşme, iyi bir iş ile parlama mümkün bu yılda!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin haritanızın parasal alanında olacağından beklediğiniz parasal sonuçları bu dönemde görebilirsiniz… Bir haber alma veya önceden attığınız bir adımın sonucunu görmek mümkün!

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin ortak para, yatırımlar ve dönüşüm alanınızda olacağından bu konularda ilerlemek yerine eski konuları çözmek daha mantıklı olacak…

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine parasal konularda eski bazı konularda gelişmeler bu tutulma ile gündeme gelebilir ve gelişmeler elde edebilirsiniz… #2024 yılı burç yorumları

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi mümkün bu dönemde. Bu etki ile bir başvuru ile ilgili bir gelişme, bir sınav sonucunu almak, yurtdışı ile ilgili bir konuda gelişme yaşamak ve hatta bir taşınma konusunda şanslı gelişmeler yaşamak mümkün!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer burcunuzda olacak bu yüzden de sizin için oldukça kuvvetli etki edecek. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Başakların karşıt alanında olacağından evlilik, ortaklık veya mutsuz bir evliliğiniz var ise ayrılık konuları gündemde olacak!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma ile parasal konularda yeni adımlar atma, yeni bir işe başlama veya iş kurma etkisi yüksek olacak…

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından eski konular tekrar gündeme gelebilir ve kapanış yapma gerekliliği olabilir!

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki sizin biraz dikkatli olmanızı gerektirecek çünkü arkadan çevrilen ve haberiniz olmayan işleri gündeme getirebilir!

Başaklar için evlilik, ortaklık ve şanslı gelişmeler vakti! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Başak burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim!

Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #2024 yılı burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Hayatınız değişiyor, büyük dönüşüm başlıyor!

Sizin yılınız sevgili Teraziler, ne dilerseniz o olabilir ama değişim başrolde olduğundan değişime direnmemek önemli! Tutulmalar burcunuzda olacağından hayatınızın ana alanlarında değişim ve yenilenme mümkün!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Teraziler için bu etki iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında olacağından bu konularda biraz sizi sınayabilir ve değişim getirebilir!

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Terazi olanların ortak para, yatırımlar ve miraslar alanında olacak bu konularda genişleme ve şans getirebilecek. Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek ve burada 1 yıl kalacak bu sizin için daha çok öğrenme, eğitimler, hukuksal konular ve yurtdışı ile ilgili konularda güzel gelişmeler elde etmenizi sağlayacak!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin burcunuzda olacağından bu tutulma ile bir sonuçlanma, hayatınız ile ilgili önemli bir karar gündeme gelebilir. Tabiiki bireysel harita ve oradaki hikaye belirleyicidir ama bu etkiden en çok Eylül sonu, Ekim başı doğan Teraziler etkilenecek!

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkilerde eski bazı konuların gündeme gelmesi ve onları çözme gerekliliği ön planda olacak! #2024 yılı burç yorumları

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine konular ikili ilişkiler ile alakalı olacak ve bu dönemde bir farkındalık yaratabilecekken bir ilişkinin sonlanması veya gidişatına karar verilmesi de mümkün!

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi mümkün bu dönemde. Bu etki ile parasal konularda güzel bir gelişme, bir miras konusu ile ilgili şanslı bir durum söz konusu olabilecek!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak bu yüzden de etkisi kuvvetli bir gerileme kafanız birşeylere takılabilecek. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Terazilerin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında olacağından bu konularda bazı gelişmeler olabilir!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma burcunuzda olduğundan eğer son 1 yıl içinde değiştirmek istediğiniz alanlarda bir adım atamadı iseniz bu tutulma ile yepyeni birşeylere karar vermek ve başlamak mümkün! Ne demişler evren hareketi alkışlar e sizde adım atın mutlaka herşeyi karşı taraftan beklemeyin!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin iletişim alanınızda olacak bu gerileme ile eski konular ve kişiler gündeme gelebilir. İletişimde karışıklıklar ve yanlış anlaşmalar olabilir özellikle bu dönemde seyahat etmeniz gerekirse gecikme ve aksaklıklar olabilir!

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki ilerleme dönemi yerine durumu koruma dönemini anlatacak, ikili ilişkiler alanında eski konuların ve kişilerin gündeme gelmesi mümkün!

Teraziler için büyük değişim etkisi var! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Terazi burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim! #2024 yılı burç yorumları

Terazi Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

Akrep & Yükselen Akrep: İçsel değişim & dönüşüm süreci olacak, aşk ve çocuklar konuları ön planda!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz önemli etkilerinden birisi karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Akrepler için bu etki aşk, çocuklar ve projeler alanında olacağından bu konularda sorumluluk alma ve değişim etkisi aktif olacak… Bebek sahibi olmak isteyenler veya kendi işini kurmak isteyenler için iyi bir yıl ama tabiiki aslolan bireysel haritadır…

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Akrep olanların karşıt alanında devam edecek bu etki, ikili ilişkiler alanında yenilenme, evlilik veya mutsuz bir ilişkiden kopmak için iyi bir etkidir. Başkalarından iyilik görmek ve destek almak için de güzel bir etki! Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek ve burada 1 yıl kalacak bu sizin için ortak para ve yatırımlar alanında şanslar devam edecek!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizden bir önceki burçta olacak bu tutulma biraz bazı korkuları ve gizli saklı korkuları aktive edebilir. İçsel değişimi tetikleyecek ve hayatınızdan bazı şeyleri çıkaracak bir tutulma!  

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bu alanlarda eski bazı konuların gündeme gelmesi ve onları çözme gerekliliği ön planda olacak! #2024 yılı burç yorumları

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine konular iş, iş yeri, sağlık ve evin düzeni ile ilgili alanlarda olacak….

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi mümkün bu dönemde. Bu etki karşıt alanınızda olacağından bir ilişki ile ilgili sürpriz bir gelişme ve karar getirebilir!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak bu yüzden de etkisi kuvvetli bir gerileme kafanız birşeylere takılabilecek. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise 25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Akreplerin aşk, çocuklar, projeler ve hobiler alanında olacağından bu konularda bazı gelişmeler ve sonuçlanmalar olabilir!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma yine özellikle yükseleni Akrep olanlar için bir önceki burçta olacağından içsel kararlar ve başlangıç yapma isteği olacak… Hayatınızdan birilerini çıkarmak ve yepyeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu gerileme ile eski parasal konular ve işler gündeme gelebilir. Yeni parasal konularda adım atmak için ise iyi bir dönem olmayacak!

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki ilerleme dönemi yerine durumu koruma dönemini anlatacak, hem iş hem de hayalleriniz ile ilgili eski konuları gündeme almak için iyi iken yeni adımlar atmamak gereken bir dönem olacak!

Akrepler için içsel değişim etkisi var! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Akrep burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim! #2024 yılı burç yorumları

Akrep Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

Yay & Yükselen Yay: Hayaller, umutlar & aşk konuları ön planda! Köklenme zamanı!

Yaylar için değişim daha kolay olacak bu yıl. Keyifli, yeni aktivitelere vakit ayıracağınız ve hayallerinize odaklanacağınız bir yıl olacak!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz etkilerinden birisi karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Yay’lar için bu etki ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanda olacak. O yüzden bu yıl bir ev – yer değişimi, bir ev satın alma, iş kurma, hatta evlenme söz konusu olabilecek!

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Yay olanların iş, çalışma, üretme alanında devam edecek bu etki, daha iyi yerde veya şartlarda bir işe geçmek ve şifalanmak için iyi etkiler getiriyor. Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek ve burada 1 yıl kalacak ve bu sizin tam karşıt alanınızda olacağından şanslı bir evlilik, güzel bir ortaklık veya danışmanlık gibi işler yapıyorsanız bu konularda bir bolluk – bereket olabilecek! #2024 yılı burç yorumları

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre alanınızda olacak bu tutulma ile bir çevre değişimi, hayatınızdaki bazı arkadaşlarınızın artık sizinle aynı enerjide olmadıkları için hayatınızdan çıkması mümkün bu dönemde!    

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin aşk, çocuklar, hobiler alanınızda olacağından eski bir iş veya aşk konusu tekrar gündeme gelebilir!

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine konular aşk, çocuklar, projeler, hobiler ve hobi gibi yapılan işler olacak!

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi mümkün bu dönemde. Bu etki iş, çalışma, üretme alanınızda olacağından bir iş ile ilgili sürpriz bir gelişme ve haber getirebilir!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak bu yüzden de etkisi kuvvetli bir gerileme kafanız birşeylere takılabilecek. Sizinkariyer alanınızda olacak bu gerileme ile eski konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Yay’ların ev, aile, alım – satım alanında olacağından bu konularda bazı gelişmeler ve sonuçlanmalar olabilir!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma yine özellikle yükseleni Yay olanlar için hayaller, umutlar, sosyal çevre alanında olacağından bir arkadaş çevresinden kopmanız, yepyeni bir çevreye, bir dernek veya organizasyon işine girmeniz mümkün! Çok hayal ettiğiniz birşeye adım atmak için güzel bir dönem olacak…

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme burcunuzda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin burcunuzda olduğundan tam bir yavaşlayıp, hayatı ve yılı gözden geçirme zamanı olacak. Muhtemelen bu tarihe geldiğinizde hayatınızda köklü değişimler olmuş olacak…  

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki ilerleme dönemi yerine durumu koruma dönemini anlatacak, hem yurtdışı, başvurular, uzaklar konularında hem de parasal konularda yavaşlama ve ilerlememe vakti!

Yaylar hayalleri yolunda atarsa müthiş değişimler başlayacak! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Yay burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim!

Yay Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

Oğlak & Yükselen Oğlak: Köklü değişim vakti! İş, ev değişikliği mümkün!

Özellikle yükseleniniz Oğlak ise kemerleri bağlayın, değişim sizinle!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz etkilerinden birisi karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Oğlaklar için bu etki iletişim, öğrenme, işbirlikleri, yakın akrabalar, kuzenler, komşularla ilgili alanda oluyor. Bu konularda hem bir öğrenme, hem değişim hem de zaman zaman zorlanma olabilir…

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Oğlak olanların aşk, çocuklar, projeler, hobiler alanında devam edecek bu etki, bu konularda size şanslar, genişleme, değişim ve öğrenme fırsatı getirecek. Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek ve burada 1 yıl kalacak ve bu sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından bu dönemden sonra iş alanında bazı değişimler ve şanslı gelişmeler olabilecek!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin kariyer, görünür olma, hayatta gittiğiniz, yön ve yol ile ilgili alan olduğundan bu konularda bir sonuçlanma, farkındalık ve ortaya çıkışlar olabilecek!    

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacağından bu konularda dikkatli ilerlemek lazım. Ev ve aile konuları ile ilgili eski bazı konular tekrar gündeme gelebilir!

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine konular ev, aile, yaşadığınız yer ve alım – satım ile ilgili olacak ama hemen hareket etmeyin!

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi mümkün bu dönemde. Bu etki sizin aşk, çocuklar, projeler ve hobiler alanınızda olacak, bu konularda sürpriz ve güzel gelişmeler getirebilir!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak bu yüzden de etkisi kuvvetli bir gerileme kafanız birşeylere takılabilecek. Sizin uzaklar, seyahatler, hukuksal konular ve eğitimler alanınızda olacak bu gerileme ile eski konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak. #2024 yılı burç yorumları

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Oğlakların iletişim alanında olacağından bu konularda bazı gelişmeler ve sonuçlanmalar olabilir! Beklediğiniz bir haber, bir işbirliğinin sonucu olabilir ve birşeylere imza atmak gündemde olabilir…

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma yine özellikle yükseleni Oğlak olanlar için haritalarının tepe noktalarında olacağından yepyeni kararlar ve bu kararlarla yeni bir işe, pozisyona veya ilişkiye başlamak mümkün olacak!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizden bir önceki burçta olacağından sağlık konularına dikkat etmek lazım, bazı bilmediğiniz konular ve durumlar olabilir…

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki ilerleme dönemi yerine durumu koruma dönemini anlatacak, hem parasal konularda hem de ikili ilişkiler konularında dikkatli olmak gereken, durumu koruyup, yeni adım atmamak gereken bir dönem olacak!

Oğlaklar kendilerini yepyeni bir hayat yolu çizebilirler. Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Oğlak burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim!

Oğlak Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

Kova & Yükselen Kova: Yurtdışı, seyahatler, eğitimler ve parasal konular ön planda! 

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz etkilerinden birisi karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda Balık burcundan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Özellikle yükselen Kova’lar için bu etki parasal konuları anlatan alanda oluyor. Bu konularda hem bir öğrenme, hem değişim hem de zaman zaman zorlanma olabilir… Bu dönemde yeni para kazanma yöntemleri olabileceği gibi parayı kullanmak ve yatırım yapmak açısından da değerlidir…  

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Kova olanların ev, aile, alım – satım alanından geçmeye devam edecek, bu konularda size şanslar, genişleme, değişim ve öğrenme fırsatı getirecek. Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek ve burada 1 yıl kalacak ve bu sizin aşk, çocuklar, hobiler, proje bazında yapılan işler alanınızda olacağından bu dönemden sonra bu konularda değişimler ve şanslı gelişmeler olabilecek! #2024 yılı burç yorumları

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin uzaklar, seyahatler, hukuksal konular, yurtdışı ile ilgili konular alanınızda olacak bu tutulma ile bazı haberler ve sonuçlar gelebilir! #2024 yılı burç yorumları

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki iletişim, işbirlikleri ve seyahatler alanınızda olacağından bu konularda dikkatli ilerlemek lazım.

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine konular iletişim, kardeşler, işbirlikleri, sözleşmeler ve seyahatlerle ilgili olacak ama daha çok eski konular olabilir!

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi mümkün bu dönemde. Bu etki sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacağından bu konularda şanslı ve sürprizli gelişmeler olabilir!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak bu yüzden de etkisi kuvvetli bir gerileme kafanız birşeylere takılabilecek. Sizin ortak para, yatırımlar, bankalar ve miraslar alanınızda olacak bu gerileme ile eski konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu yükselen Kovaların parasal konuları anlatan alanında olacağından bu konularda bazı gelişmeler ve sonuçlanmalar olabilir! Beklediğiniz bir haber, bir işin sonucu olabilir ve elinize para girişi olabilir…

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma yine özellikle yükseleni Kova olanlar için haritalarının uzaklar, seyahatler, yurtdışı ve eğitim konuları alanında olacak. Bu konularda yeni bir başlangıç bir şehir – ülke değişimi söz konusu olabilir!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin hayaller, sosyal çevre alanınızda olacak bu gerileme eski arkadaşlarla buluşmak veya ertelediğiniz işleri, konuları tekrar ele almak için iyi olacak!

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki ilerleme dönemi yerine durumu koruma dönemini anlatacak, hem ikili ilişkiler konularında hem de iş konularında dikkatli olmak gereken, durumu koruyup, yeni adım atmamak gereken bir dönem olacak!

Kovalar hem parasal konularda hem de yaşadıkları yerle ilgili konularda değişimler yaşamaya açıklar! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Kova burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim! #2024 yılı burç yorumları

Kova Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

Balık & Yükselen Balık: Parasal konularda önemli gelişmeler, hayatınızda büyük değişimler yılı!

Burcunuzdan Satürn geçişi 30 yılda 1 olur, bu da sizi yeniden yapılandırır ve hayatınızda birçok konuyu yeniler, değiştirir, o yüzden de önemli bir dönemdesiniz!

Her yılın önemli ve yakından takip ettiğimiz etkilerinden birisi karmanın, değişimin gezegeni büyük öğretmen Satürn’dür bu yılda burcunuzdan geçişi devam edecek! Satürn geçtiği noktada bizi sınar, değiştirir, eskiyi yıkar, yeniyi getirir. Bu etki tüm Balıklar için büyük bir değişim vaktini anlatıyor, bu hem kendinizde hem de hayatınızda yaşayacağınız değişim olacak! Bu yüzden de bu değişim bittiğinde hayatınızda birçok şey aynı kalmayabilir! #2024 yılı burç yorumları

Jüpiter Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek ve yükseleni Balık olanların iletişim, kardeşler, işbirlikleri ve seyahatler alanından geçmeye devam edecek, bu konularda size şanslar, genişleme, değişim ve öğrenme fırsatı getirecek. Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek ve burada 1 yıl kalacak ve bu sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacağından bu konularda çeşitli şanslar getirebilir!

25 Mart’ta Terazi burcunda bir ay tutulması yaşayacağız 05 derece Terazi burcunda olacak bu tutulma bir de dolunay olduğundan özellikle Ekim 2023 döneminde başlanan bir işin sonucunu gösterebilir. Sizin ortak para, yatırımlar, miraslar ve bankalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda sonuç alma ve gelişmeler yaşama etkisi yüksek olacak!

1-26 Nisan arasında iletişim gezegenimiz Merkür Koç burcunda gerileme yapacak, bu etki sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda dikkatli ilerlemek lazım. Eski parasal konular veya alacaklar gündemde olabilir!

8 Nisan’da ise Koç burcunda bir güneş tutulması yaşayacağız kiron katkılı bu tutulmaya dikkat etmek lazım, bu dönemde bazı kararlar alacaksınız ama bu kararlar eskiyi kapatma gereğini de beraberinde getirecek. Kendinize güvenmediğiniz, bazı eski anılar ve acılar yüzünden kendinizi tam ortaya koyamadığınız hatta güvensizlik yaşadığınız alanları fark etmek için önemli bir dönem olacak. Yine konular parasal konularla ilgili olacak ama daha çok eski konular olabilir!

18-22 Nisan’da özel bir kavuşum olacak gökyüzünde Jüpiter – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve bu iyicil, sürprizli kavuşum size hayatınız ile ilgili sürprizli ve önemli gelişmeler getirebilecek… Hayalleriniz yolunda adımlar attıysanız çok hayal ettiğiniz birşeyin gündeme gelmesi mümkün bu dönemde. Bu etki sizin iletişimalanınızda olacağından çok istediğiniz bir şey olabilir veya güzel bir haber gelebilir. Hem kardeşler hem de iş konularında şanslı ve sürprizli gelişmeler olabilir!

4 Ağustos’ta bir Merkür gerilemesi daha yaşayacağız bu sefer Başak burcunda olacak bu yüzden de etkisi kuvvetli bir gerileme kafanız birşeylere takılabilecek. Sizin karşıt alanınızda olacak bu gerileme ile ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında eski konuların gündeme gelmesi mümkün. Bu gerileme 15 Ağustos’tan sonra Aslan burcunda devam edecek ve tam bir durumu koruma ve eski işleri çözme zamanı. Merkür gerilemesi 29 Ağustos tarihinde son bulacak.

18 Eylül’de ise25 derece Balık burcunda bir ay tutulması (dolunay) yaşayacağız bu serisinin ilki olacak ve 2025 yılında artık Balık – Başak tutulmaları devreye girecek. Bu tutulma burcunuzda olacağından beklediğiniz bir haber, bir işin sonucu gelebilir, hayatınız ile ilgili bir dönemi kapatmak mümkün!

2 Ekim’de 10 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız ve bu tutulma Mart ayında olan tutulmaya benzer olacak ama bu sefer yeni başlangıç ve adım atma etkisi yüksek olacak… Bu tutulma yine özellikle yükseleni Balık olanlar için ortak para, finans, yatırımlar konularını alanında olacak. Bu konularda yeni bir başlangıç bir ortaklık veya yatırım yapmak söz konusu olabilir!

26 Kasım’da yine bir Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz yılı. Bu gerileme Yay burcunda olacak ve 16 Aralık tarihine kadar devam edecek. Sizin kariyer alanınızda olacak bu gerileme eski bazı konuları gündeme getirebilir, ilerlemek için ise iyi olmayacak! #2024 yılı burç yorumları

6 Aralık’ta Mars Aslan burcunda gerilemeye başlayacak ve bu gerileme 6 Ocak tarihinde Yengeç burcunda devam ederek 24 Şubata kadar sürecek! Bu etki ilerleme dönemi yerine durumu koruma dönemini anlatacak, hem iş konularında, hem de aşk, çocuklar, projeler konularında dikkatli olmak gereken, durumu koruyup, yeni adım atmamak gereken bir dönem olacak!

Balıklar büyük değişime hazır mısınız? Yeni bir ben vakti! Tabiiki bunlar genel yorumlar, herkesin kendine özel haritası var, yoksa her Balık burcu aynı şeyi yaşardı değil mi? Bireysel hikayenizi öğrenmek, neyi neden yaşadığınızı anlamlandırmak ve yılın sizin için getireceklerini tam olarak bilmek isterseniz gkina07@gmail.com adresinden danışmanlık için ulaşabilirsiniz! İyi bir yıl olmasını dilerim!

Balık Burcu 2024 yılı yorumunu izlemek için tıklayınız…

#2024 yılı burç yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir