Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

1

Eylül 2024

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

eylul

Haftalık Burç Yorumları! 2- 8 Eylül Haftası!

Yeni haftaya & Eylül ayına merhaba! Başak yeni ayı ile başlayacağımız içinde tutulma olan bir aya başladık, Eylül ayı burç yorumlarını video olarak burada bulabilirsiniz! Yazım için buraya tıklayınız!

Bu hafta güzel etkilerle 7 günlük bir whatsapp çalışma grubu olacak, yeni ay etkisi ile niyetlerimize, dileklerimize odaklanacağız, toplu dualari, meditasyonlar, niyetler ve olumlamalar yapacağız katılmak isterseniz gkina07@gmail.com

Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, gece yarısından sonra da bu alanda bir yeni ay yaşayacağız! Bugün bizi işlere, güçlere, temizlik, toparlama ve düzenleme konularına odaklayacak! Aklımızda yapılacaklar, düzen konuları olurken yine güzel etkiler aktif bugünlerde. İşlerimiz, toparlamamız gereken konular, düzen ve düzensiz alanları düzene koymak bugünlerde önemli. Eskilerden arınmak lazım ki yeniye yer açalım…

Salı sabahında Başak burcunda bir yeni ay yaşayacağız, yeni ayın etkilerini burada bulabilirsiniz detaylı! Yeni ay etkisinde uyanacağımız bugünde kesinlikle aklımızda hayatımızın bir alanı ile ilgili düzen konusu olacak, bu işte, evin içinde, hayatınızda veya sağlık – diyet, beslenme alanında olabilir ki bunlar Başak burcunun konularıdır…

Çarşamba gününde Terazi burcu etkisi aktif olacak bu etki ile ilişkiler, denge ve sosyalleşme konuları ön planda olacak, güzellik konuları, arkadaş buluşmaları ve yeme – içme konuları için harika günler olacak… Salı ve Çarşamba günlerinde Mars burç değiştirmeye hazırlandığından ve İkizler burcunun son derecesinde seyredeceğinden ilişkilerde ve konuşmalarda agresyona ve bir anda patlamaya dikkat!

Perşembe gününde Terazi etkisi devam ederken aklımızda hayatımızı güzelleştirmek için neler yapabileceğimiz olacak. Ay – venüs kavuşumu güzel etkiler saçıyor olacak daha çok güzellik, sevgi ve iyi duygular ön planda olurken bunları kendinize de vermeyi unutmayın! Perşembe gününde Mars İkiziler burcundan daha duygusal davranacağı Yengeç burcuna geçecek ve mücadelemiz aile ve çocuklar konularına dönecek!

Cuma gününde de Terazi etkisi devam ederken yine ikili ilişkiler, buluşmalar, konuşmalar, uzlaşma ve anlaşma konuları ön planda! Haftasonunda Akrep etkisi devrede daha çok içe dönme, yavaşlama ve dinlenme zamanı olacak! Su kenarında vakit geçirmek, ibadet, meditasyo için güzel günler olurken pazar gününde sürprizli etkiler de devrede. Güzel ve şanslı bir hafta olmasını dilerim…. #Haftalık burç yorumları

2024 Yılı Tutulma ve Gezegen gerilemesi tarihlerini merak ediyorsanız yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

2024 yılında hangi burca şans hangi alanda derseniz en beğenilen yazım için link burada!

Şimdi Haftalık Burç Yorumlarına bakalım;

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz çalışma, üretme ve sağlık konuları ön planda olacak… Aklınızda finans, projeler, temizlik ve düzen konuları da olabilecek bu günlerde hayatınızdan birşeyleri çıkarmak isteyebilirsiniz, iş yeri ve oradaki düzenle ilgili konular ve bazı şeyleri yenileme isteği aktif!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Çarşamba gününde Başak etkisi devam ediyor, işler, sağlık, işin ve evin düzeni ile ilgili konular aktif ve aklınızda bazı yapılacaklar, başlanacaklar ve değişim konuları olacak. Ayı gökyüzünde gördüğümüzde yeni adım atma zamanı gelmiş demektir!

Perşembe gününde Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, sizin için ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları ön planda olurken birebir buluşmalar içinde iyi etkiler devrede olacak! Perşembe gününde Ay – Venüs kavuşumu da aktif olacağından daha sevgi dolu, güzel paylaşımlar ve görüşmeler yapılabilecek bir gün olacak (bireysel haritanızda aksi bir durum yoksa) haftanın bu gününü önemli işleriniz için kullanın! Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek ve artık mücadeleniz daha çok ev, aile, alım – satım ve yer değişimi gibi konularda olacak. Cuma günü de Terazi etkisi devam ederken Venüs gününde Venüs’te Terazi burcunda keyfi yerinde paylaşmaya, güzelliklere, yardım etmeye vakit ayırın!

Haftasonunda Akrep etkisi devrede daha çok içe dönme, yavaşlama ve dinlenme zamanı olacak, sizin aklınızda ise bazı parasal konular ve yatırımlar olacak! Sakin ve bol keyifli bir haftasonu olabilir. Güzel bir hafta olmasını dilerim.. Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…. #Haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Pazartesi gününde Başak burcu etkisi devrede olacak, çalışma, üretme ve sağlık konuları ön planda! Çocuklarla ilgili konularda bazı yeni adımlar olabilir, yine proje bazında yapılan veya evden çalışabileceğiniz bir iş gündemde olabilir.

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Yine çocuklar, projeler ve bunlarla alakalı yeni adımlar bugünlerde mümkün! Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Perşembe gününde Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, sizin için ise iş, çalışma – üretme ve sağlık konuları ön planda olurken birebir buluşmalar içinde iyi etkiler devrede olacak! Perşembe gününde Ay – Venüs kavuşumu da aktif olacağından daha sevgi dolu, güzel paylaşımlar ve görüşmeler yapılabilecek bir gün olacak (bireysel haritanızda aksi bir durum yoksa) haftanın bu gününü önemli işleriniz için kullanın!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek ve artık mücadeleniz daha çok iletişim, eğitim, görüşmeler alanında olurken kısa bazı seyahatler yapmanız gerekebilir! Cuma günü de Terazi etkisi devam ederken Venüs gününde Venüs’te Terazi burcunda keyfi yerinde paylaşmaya, güzelliklere, yardım etmeye vakit ayırın!

Haftasonunda Akrep etkisi devrede daha çok içe dönme, yavaşlama ve dinlenme zamanı olacak, sizin için ikili ilişkiler, birebir görüşmeler veya eşiniz, sevgiliniz ile vakit geçirmek için iyi günler oalcak! Sakin ve bol keyifli bir haftasonu olabilir. Güzel bir hafta olmasını dilerim.. Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Pazartesi gününe Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olacak. Eviniz ve aileniz ile ilgili konular aktif olacak.. Evde bir yenilik yapmak, bir alım – satım konusu ile ilgilenmek ve yepyeni kararlar almak için güzel günler!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatana lanınızda olacağından bu konularda yeni adımlar bugünlerde mümkün! Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Perşembe gününde Terazi burcu etkisi devreye girecek ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak, sizin için ise aşk, çocuklar, projeler, hobiler konuları ön planda olurken birebir buluşmalar içinde iyi etkiler devrede olacak! Perşembe gününde Ay – Venüs kavuşumu da aktif olacağından daha sevgi dolu, güzel paylaşımlar ve görüşmeler yapılabilecek bir gün olacak (bireysel haritanızda aksi bir durum yoksa) haftanın bu gününü önemli işleriniz için kullanın!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek ve artık mücadeleniz daha çok parasl konularda olacak ve hızlı gelişmeler, önemli adımlar olabileecek! Cuma günü de Terazi etkisi devam ederken Venüs gününde Venüs’te Terazi burcunda keyfi yerinde paylaşmaya, güzelliklere, yardım etmeye vakit ayırın!

Haftasonunda Akrep etkisi devrede olacak biraz evin düzeni ile ilgili konular, sağlık konuları ve yapılacak işler ön planda olacak… Güzel bir hafta olmasını dilerim… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olacak. İletişim, kısa seyahatler, görüşmeler, kardeşler – kuzenlerle ilgili konular ön planda olurken, bazı eski şeylerden arınmak gerekecek!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin iletişim, görüşmeler ve işbirlikleri konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda yeni adımlar bugünlerde mümkün! Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Perşembe gününde Mars burcunuza geçecek ve artık hayatınız son derece hareketlenecek, koşturması bol hızlı gelişmeler içeren bir dönem başlayacak! Cuma günü de Terazi etkisi devam ederken Venüs gününde Venüs’te Terazi burcunda keyfi yerinde paylaşmaya, güzelliklere, yardım etmeye vakit ayırın!

Haftasonunda Akrep etkisi devrede olacak çocuklarla ilgili konular, aşk konuları ve hobilere vakit ayırmak için iyi bir haftasonu olacak… Güzel bir hafta olsun! Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yükselirken sizin için parasal konular, finans ve yatırımlar konuları aktif olacak.

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda yeni adımlar bugünlerde mümkün! Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek ve parasal konularda hızlanma, girişimler ve bir mücadele dönemi başlayacak! Perşembe gününde Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak… Cuma günü de Terazi etkisi devam ederken Venüs gününde Venüs’te Terazi burcunda keyfi yerinde paylaşmaya, güzelliklere, yardım etmeye vakit ayırın!

Haftasonunda Akrep etkisi ile ev, aile ve aileyle ilgilenme konuları devrede olacak, biraz evde zaman geçirmek iyi gelebilir. Güzel bir hafta olmasını dilerim… Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Sizin için önemli bir haftaya başlıyoruz, pazartesi gününde ay burcunuzda olacak ve Salı sabahında burcunuzda bir yeni ay yaşanacak, bu yeni ay hayatınıza yeni bir düzen getirmek, kendinizle ve hayatınızla ilgili kararlar almak için iyi olacak. Yılın sizin için en iyi dönemi başlıyor!

Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek ve sosyal çevrede yoğun bir dönem başlayacal, birçok görüşme yapmak veya etkinliğe katılmak mümkün! Perşembe gününde Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak… Bugünlerde parasal konular ön planda olurken güzel gelişmelere ve haberlere de açık olacaksınız! Cuma günü de Terazi etkisi devam ederken Venüs gününde Venüs’te Terazi burcunda keyfi yerinde paylaşmaya, güzelliklere, yardım etmeye vakit ayırın!

Haftasonunda Akrep etkisi ile biraz daha yavaş enerjiler devrede sizin için kısa bir seyahat, bir etkinliğe katılmak, kardeşler – küzenlerle ilgili konular ön planda olacak… Güzel bir hafta olsun! Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Ay Başak burcunda başlıyoruz sizin için briaz yavaş bir başlangıç olacak. Durumları zorlamayın! Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizden bir önceki burçta olan bu yeni ay hem sağlık konularını gündeme getirebilecek hem de içsel bazı kararlar almanızı sağlayabilecek, uygulamayı Ekim ayına bırakmanız iyi olur. Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek ve kariyer konularında hızlı gelişmeler olabilecek. Perşembe gününde Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak, kendinizi iyi hissedeceksiniz ve güzel haberler gelebilecek… Cuma günü de Ay burcunuzda ilerleycek ve Venüs gününde Venüs’te burcunuzda son derecek keyifli bir gün olacak, yardım etmeye vakit ayırın!

Haftasonunda Akrep etkisi ile biraz daha yavaş ve derin etkiler devrede, parasal konular odağınızda olacak daha çok harcama odağında olabilirsiniz… Güzel bir hafta olsun! Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, sizin için sosyalleşmek, arkadaş buluşmaları ve etkinliklere katılmak mümkün.

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin hayaller, sosyal çevre, dernekler – kulüpler alanınızda olacak bu yeni ay ile hayaliniz olan birşeye adım atabilirsiniz… Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek yurtdışı, seyahatler ve eğitimlerke ilgili konularda hızlı gelişmeler olabilecek. Perşembe gününde Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak, gizli bir aşk veya hayranlık olabilir. Sağlık konularına dikkat! Cuma günü de Ay Terazi burcunda ilerleycek ve Venüs gününde Venüs Tearzi burcunda son derecek keyifli bir gün olacak, yardım etmeye, paylaşmaya ve güzelliklere vakit ayırın!

Haftasonunda Ay burcunuza geçecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz, kendinize ve işlerinize vakit ayırmak için iyi etkiler varken yine güzellik – bakım konuları içinde iyi bir haftasonu olacak… İçe çekilmek, dinlenmek, masaj ve sakin aktiviteler için güzel bir haftasonu olacak! Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olmasını dilerim… Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… Haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme, düzenleme, toparlama konuları aktif olurken biraz daha görünür olmak ve hayatınız – işiniz ile ilgili konularda bazı şeylerin aklınızda olması mümkün!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin kariyer, hayatta gittiğiniz yön ve yol ile ilgili yeni adımlar atmanız, kararlar vermeniz için güzel bir yeni ay olacak… Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin özellikle ikili ilişkiler alanınızda olacağından bazı konuşmalarda kopmalar veya gerginlikler olabilir!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek sizin ortak para, yatırımlar ve dönüşüm alanınız aktif olacak… Perşembe gününde Terazi burcu etkisi aktif, sosyal çevre ve arkadaş buluşmaları ön planda, yine Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak, güzel bir haber veya gelişme olabilir. Cuma gününde de Ay Terazi burcunda ilerleycek ve Venüs gününde Venüs Tearzi burcunda son derecek keyifli bir gün olacak, yardım etmeye, paylaşmaya ve güzelliklere vakit ayırın!

Haftasonunda Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek, şifaya odaklanmak bu dönemde söz konusu olacak! Durumları zorlamayın ve daha içsel bir haftasonu geçirin! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olurken sizin için ise kısa bir seyahat yapmak, arkadaş buluşmaları gündemde olabilecek!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin uzaklar, seyahatler, eğitimler, işbirlikleri ve hukuksal konular alanınızda olacağından bu konularda yeni başlangıçlar mümkün! Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin özellikle iş alanınızda olacağından bazı konuşmalarda kopmalar veya gerginlikler olabilir!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek sizin ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik alanınız aktif olacak… Perşembe gününde Terazi burcu etkisi aktif, kariyeriniz, işiniz ve göz önünde olmanız mümkün yine Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak, güzel bir haber veya gelişme olabilir. Cuma gününde de Ay Terazi burcunda ilerleycek ve Venüs gününde Venüs Terazi burcunda son derecek keyifli bir gün olacak, iş konularında güzel gelişmeler olabilir!

Haftasonunda Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek gerekecek sizin içinse sosyalleşmek ve aktivitelere katılmak için iyi etkiler olacak… Güzel bir hafta olsun! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz, çalışma, üretme modu yüksek olurken, sizin aklınızda parasal konular olabilecek! Bugünler sizin için yatırımlar yapmak veya bazı gelişmeleri görmek, haberleri almak için iyi olacak!

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin ortak para, iş, yatırımlar ve dönüşüm alanınızda olacağından bu yeni ay bu konularda yeni adımlar olabilir! Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin özellikle aşk ve çocuklar alanınızda olacağından bazı gerginlikler olabilir!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek sizin iş, çalışma, üretme alanınız aktif olacak… Perşembe gününde Terazi burcu etkisi aktif, uzaklar, seyahatler, eğitim ve hukuksal konuları aktif olurken Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak, güzel bir haber veya gelişme olabilir. Cuma gününde de Ay Terazi burcunda ilerleycek ve Venüs gününde Venüs Terazi burcunda son derecek keyifli bir gün olacak, iş konularında güzel gelişmeler olabilir!

Haftasonunda Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek gerekecek sizin içinse ön planda olmak, etkinliklere katılmak ve görünür olmak mümkün. Güzel bir hafta olsun! Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Haftaya Başak burcu etkisi ile başlıyoruz sizin birebir görüşmeler ve ikili ilişkilerle ilgili konularda gündeminizde olacak haftanın ilk gününde…

Salı gününde de Başak etkisi aktif olurken sabaha karşı yaşayacağımız yeni ay etkisi ile yeni adımlar atma, yeni fikirler ve yeni bir düzen isteği ön planda olacak. Sizin karşıt alanınızda olacak bu yeni ay ile yeni bir ilişkiye başlamak, bir evlilik veya ortaklık kararı gündemde olabilir! Salı ve Çarşamba gününde Mars’ın İkizler burcunun son derecelerinde ilerlemesi biraz gergin etkileri de getiriyor dikkat edin özellikle ev, aile alanınızda olacağından aile içinde gerginlikler mümkün!

Perşembe gününde Mars Yengeç burcuna geçecek sizin aşk, çocuklar, hobiler ve proje bazında yapılan işler alanınız aktif olacak… Perşembe gününde Terazi burcu etkisi ortak para, yatırımlar ve dönüşüm konuları aktif olurken Ay – Venüs kavuşumu etkisi ile güzel enerjiler de devrede olacak, güzel bir haber veya gelişme olabilir. Cuma gününde de Ay Terazi burcunda ilerleycek ve Venüs gününde Venüs Terazi burcunda son derecek keyifli bir gün olacak, para konularında güzel gelişmeler olabilir!

Haftasonunda Ay Akrep burcuna geçecek ve biraz daha yavaş ilerlemek gerekecek sizin içinse kısa bir seyahat veya yoldan birisinin gelmesi mümkün. Haftasonunda yine görüşmeler ve sosyalleşme etkisi yoğun olacak! Güzel bir hafta olsun! Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#Haftalık burç yorumları

Astroşifa nedir derseniz haritalar sizi nasıl şifalandırırı anlattığım videom burada!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir