Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

18

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Bu gecenin olumlaması ve niyeti gelsin!

Yazar , Kategori Astroloji

Bu gece dönüşüm enerjileri gece boyunca ve yarın çok aktif olacak o yüzden bu gece güzel niyetler yaparak yatalım ki güzel değişimler olsun!

Bu gece benim hayatımı daha iyi, sevgi, mutluluk ve neşe dolu bir yola yönlendirecek enerjilerin üzerimde çalışmasına ve tıkalı alanları açmasına niyet ediyorum. Hayatta bazı gerçekleri görmeme engel olan ilizyonların kalkmasına ve kendimi engellediğim alanları fark etmeye niyet ediyorum. Bilincimde ve bilinçaltımda beni negatif etkileyen korkuların, düşüncelerin ve inanışların sevgiyle şifalanmasına niyet ediyorum. Herşeyin en güzelini hakediyorum ve ben daha iyi bir hayata adım atabilirim. Şansım açılıyor ve ben şanslı olduğum alanların farkına varıyorum. Elimde olan herşey için şükrediyorum, hayatıma daha çok sevgi ve huzur çekiyorum. Ben güvendeyim, değişim güvenlidir ve kendimi pozitif değişime açıyorum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir