Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

14

Kasım 2016

0

YORUMLAR

Boğa Burcunda Süper Dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

supermoon

Pazartesi günü öğleden sonra Boğa burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunay dünyaya çok yakın gerçekleşeceği için etkisi de yüksek olacak. Etkisini önümüzdeki 10 günlük süreçte yoğun olarak hissedeceğiz ve hızlı değişimlere açık olacağız. Dolunayların etkisi önceden de hissedilir o yüzden haftasonu yaşadığınız olaylar ve gelişmeler dolunay sürecinde gelişecek olayların başlangıcı olabilir.

Hızlı gelişmeler, bitişler, değişimler ve ortaya çıkışlar bu dolunayın etkileri arasında olacak. Hiç beklemediğiniz haberler alabilir ve sarsılabilirsiniz. Yine önünüze hızla gelecek fırsatlar ve yeni başlangıçlarda bu dönemde söz konusu olabilir.

Duygularımız bu dönemde yoğun olacaktır, gergin ve sinirli olabiliriz, ani ve hızlı kararlar almaktan kaçınmak en uygunu olacaktır. Bu dolunayda yaralı olduğunuz alanlarla ilgili gelişmeler, haberler ve sizi üzecek konuların açılması söz konusu olabilir, fakat bu enerjinin içinde değişim ve dönüşüme açık olaylarda olacak. O yüzden olan şeylere ani tepkiler vermek yerine, her şeyin bir yerli yerine oturmasını bekleyin. Vazgeçmek, bırakmak ve yolumuza devam etmek bu dolunay ve sonrasındaki süreçte söz konusu olacak. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeler varsa yine bu dönemde bu projeleri tamamlayabilir, gerekli yerlere sunabilir ve projelerinize beklediğinizin üstünde ilgi görebilir ve güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Bu dolunayda dünyevi konularda inat ettiğimiz şeyleri bırakmamız, kendimizi gelişime açmamız önemli olacak. Hızlı gelişmelere açık olacağımızdan bu günlerde iyi düşünerek kararlar alın. Değişime açık, uzun zamandır görmeyi reddettiğimiz şeylerin gözönüne çıkacağı ama bir o kadarda fırsatlarla dolu zamanlardayız. Hayatınızda tutkulu olduğunuz ve önem verdiğiniz konularda gelişmeler yakalamak mümkün.

Hayrınıza olan gelişmeler yaşamanız dileği ile,

Dolunayın burçlara göre etkisi geliyor!

#dolunay #supermoon#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir