Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

15

Kasım 2016

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi!

Yazar , Kategori Astroloji

communication-skills1435139039

#Ay bu sabah #İkizler burcuna geçiş yapıyor ve zihnimizin hızlı olacağı bir güne başlıyoruz! İletişim günün ana teması, telefon konuşmaları, görüşmeler, toplantılar yoğun olacak. Etrafımızda yoğunluk olmasa bile zihnimiz son derece yoğun olacak bugün. Birçok enteresan bilgi yolumuza çıkabilir, uzun zamandır merak ettiğimiz şeylerle ilgili bilgileri önümüze gelebilir. Derinlemesine bir konuyu incelemenin zor olacağı bir gündeyiz konuları daha yüzeysel konuşuyor olacağız. Günün içinde kendimizi dinamik, aktif ve hareketli hissedeceğiz.

Akşam saatlerinde ise sakinliyoruz belki günün yorgunluğu belki de zihnin yorgunluğu dolayısı ile kafamız biraz karışık olacak Zihnimizi sakinleştirmek için #dua #meditasyon #yoga gibi aktiviteler yapabiliriz. Tabiikigün boyunca konuşmaya doyamamış kişiler için ise akşam arkadaşlarla sohbet ve programlar söz konusu olabilir.

Enerjisi yüksek bir gündeyiz, keyfini çıkarın…

Sevgiyle g.k

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir