Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

4

Ocak 2017

0

YORUMLAR

Bugünlere Dikkat! Güneş – Plüton kavuşumu

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

atos-ascent-digital-transformation-simplified

Güneş, Plüton gezegenine bugünlerde çok yakın ve 5,6 ve özellikle 7 Ocak tarihilerinde kavuşumda olacak. Kuvvetli bir dönüştürücü enerji içeren bu kavuşma aynı zamanda güç çekişmelerine açık ve biraz gergin etkilerde veriyor.

Bugünlerde özellikle otorite figürleri ile karşı karşıya gelmemeye dikkat edin. Yine otorite figüründeki ve yönetici konumundaki insanlarında baskı altında olacağı bir zaman dilimi. İşin içinde Uranüs ve hatta Ay’ın da bulunması beklenmedik gelişmeler, beklenmedik ve yersiz duygusal çıkışlara işaret ediyor. İletişim gezegenimiz Merkür’ün de geri harekette olduğunu düşünürsek istemeden söylenecek şeyler ve yanlış anlaşmalar ya da yanlış kişiye patlamak mümkün.

Peki bu enerjiyi nasıl yönetebiliriz? Bugünlerde gelen beklenmedik gelişmelere ani tepkiler vermeden sakinliğimizi korumak önemli. Biraz üzerinde düşünmeli ve değerlendirmeliyiz. Yine otorite figüründeki kişilerle konuşmalar, görüşmeler ve olumlu yaklaşımlar içinde kullanılabilir. Bireysel bazda bırakmak istediğimiz, fazla güç kullandığımız alanları bırakmak ve karanlık alanlarımız ile yüzleşip içinden geçmek için ideal. Yine de bu hafta girişimler, yeni kararlar ve başlangıçlar için çok uygun değil biraz dengesiz enerjiler mevcut. Oluşan durumları abartmamaya ve olayların karanlık yerine değil aydınlık yanına bakmaya çalışın. Güçlü pozisyonda bir kişi iseniz, gücünüzü dengesiz, yersiz ve abartılı kullanmayın çünkü elinizden alınabilir!

Sevgide kalın, sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir