Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

5

Ocak 2017

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – KOVA

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

aquarius

Sevgili yükselen Kovalar, 2017 yılında ana odağınız sosyal çevreniz, dernekler ve kulüpler ile olan işler, hayalleriniz, umutlarınız ve yurtdışı ile bağlantılı konular olacak.

Merkür bir süredir geri gidiyor ve yeni yıla da böyle giriyor olacağız. Sizin haritanızda bu gerileme hareketi bilinçaltınızı ve bazı korkularınızı anlatan alanda oluyor. Eskiden kalan bastırdığınızı düşündüğünüz korkularınız varsa bunları tetikleyecek olaylar ya da rüyalar bu dönemde gündeme gelebilir. Bilmediğiniz bazı bilgilerin yolunuza gelmesi, sizden saklanan bazı konuları öğrenmeniz de söz konusu olabilir. Bazı eski konularda gündeminize gelebilir ya da siz bazı eski konulara takılı kalabilirsiniz. 8 Ocak tarihine kadar bu konulara dikkat edin ve olabildiğince kendinizi rahatlatmaya çalışın.

Mars şu anda sizin parasal konuları anlatan alanınızda ilerliyor, aslında bir şeyler yapmak istiyorsunuz ama ilerleme kaydetmek şu ara çok zor olabilir. Parasal konularda dikkatli olmanızı öneririm hem mücadeleli etkiler varken Venüs’ün Ocak ayında buraya geçmesi ile aslında güzel etkilere de açık olacağız ama bu aynı zamanda ihtiyacımız olmayan şeylere para harcanması anlamına da gelebilir. Mars’ın ay sonunda bu alandan çıkması ile Şubat ayı kısa seyahatlere, iletişim ve yakın akrabalarla ilgili konulara ilginizi odaklayacak.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak bu hareket yine kısa seyahatler, kardeşler ve yakın akrabalar ile ilgili konuları etkileyecek. Bu dönemde yapacağınız seyahatlere dikkat edin aksaklıklar söz konusu olabilir. Venüs genel anlamda ilişkiler ile ilgili de olduğundan bu dönemde karşınıza çıkan yeni kişilere dikkat edin, kısa süreliğine gelmiş olabilirler. Eski sevgililerin gelmesi ya da araması ise Venüs geri hareketinin yaptığı başlıca etkilerden biridir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin haritanızın yurtdışı, uzaklara seyahatler, yabancılar ile yapılan işler, inançlar ve yüksek eğitim konularını anlatan alandan geçiyor. Bu konularda şans Ekim 2017’ye kadar sizinle olacak.  Jüpiter 6 Şubat – 9 Haziran arasında geri harekette olacak bu dönemde ise bazı eski şansların gündeme gelmesi mümkün olurken bazı yavaş hareket etmenizi gerektiren durumlarda olacaktır. Yani bu dönemde şansınızı özellikle yurtdışı ya da inançlar konularında zorlamayın. Fakat haritasında Jüpiter gezegeni geri harekette olanlar, bu dönemde ilerlemeler kaydetmeleri mümkündür.

Satürn gezegeni sizin arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi anlatan alandan geçiyor son 1 yıldır ve geçmeye de devam edecek.   Bazı arkadaşlarınız ile yollarınız ayrılabilir bu dönemde ya da bazı dernek ya da kulüplerde görevler alabilirsiniz. Yine hayal kurduğunuz, umutlandığınız konuları hayata geçirmek için adımlar atabilirsiniz. Biraz zorlu etkiler içerse de bu alanlarda alacağınız sorumluluklar ve atacağınız adımlar size iyi geri dönüşler yapacaktır.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar sizin hem parasal konularınızı, hem hayat hedeflerinizi hem de ikili ilişkiler ve evlilik konularınızı etkileyecek. Bu tutulmalar bazı ilişkileri kopartabilecekken bazı ilişkileri de evliliğe götürecek etkiler içerecektir. Ben –sen dengesinin hayatınızda önemli olduğu, yıllardır yapmak isteyip yapamadığınız hayallerinize odaklandığınız bir yıl olacak. Ne istediğinizi iyi tanımlayın ve ona doğru ilerleyin şans yanınızda.

Güzel ve hayrınıza olan gelişmelerin yaşanacağı, mutlu, huzurlu, bol paralı, bereketli ve sağlıklı bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir