Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Nisan 2017

0

YORUMLAR

Astroloji danışmanlığı nedir?

Yazar , Kategori Astroloji

SFPage

Yukarıda gördüğünüz bir astroloji haritasıdır ve bu haritayı okumak için iyi bir astrolog 3 yıl kadar bir eğitim alır ve bunun yanısıra çalışır bir sürü kitap okur ve seminere katılır! Çünkü bizim sizlere bir hizmet vermeden önce iyi bilgilenmemiz ve önce kendimizi geliştirmemiz en önemlisidir. Buradaki burçlar, gezegenler, gezegenlerin bulundukları evler, bulundukları burçlar ve açıları önemlidir. Hayat alanınızın her birini bir ev anlatır ve buradan da sizin hayatınızla ilgili iyi akış olan alanları, zorlu alanları ve bunları nasıl aşabileceğinizi size anlatırız. Önce kendi doğum haritanızdan başlayıp sizi, bilinçaltınızı, ailenizi, ilişkilerinizi ve bu alanlardan neler yaşayacağınızı anlatırız. Ondan sonra transit denen, şu andaki gezegen konumlarını bu haritanın üzerine koyarak ve başka teknikleri de kullanarak öngörü yapmaya çalışırız. Burada en önemli olan sizin kendinizi, kuvvetli alanlarınızı anlamanız, korkmadan haritanın üzerine gidip aşmanızdır. Aslolan siz ve sizin hayata nasıl baktığınızdır.

Bunu yazma sebebim şu, tüm astrolog arkadaşlarımla biz sizlere ışık olmak, yol olmak ve karanlık günlerde yanınızda olmak istiyoruz fakat gelen “geleceğimde ne var” sorularının ne yazık ki 1 cümlelik yanıtı yok ve biz  içgüdü ile birşey söylemiyoruz. O yüzden bir haritanın oluşturulması için doğum tarihi, yeri ve net saati gerekiyor. Bu bilgilerle yukarıda gördüğünüz gibi bir harita çıkıyor ve okuması 1 – 1,5 saat arası sürüyor. Tabii burada sizin hap bilgi beklemenizi anlıyorum ve şunu yap geçer diyebilsek çok iyi olurdu ama olmuyor işte! Herşey dönüp dolaşıp size geliyor ve çözümler sizde yatıyor!

Sevgilim ile evlenir miyim gibi bir sorunun yanıtı, iki haritanın önce ayrı ayrı analiz edilmesini içeriyor (çünkü sizin haritanız evlilik konularında ne söylüyor kaç evlilik veriyor önce ona bakılıyor) sonra iki kişinin sinastri haritasından uyumuna bakıyor ve yorumlarımızı söylüyoruz.

O yüzden mesajla gelen, ne zaman evlenirim, bu kişi beni aldatıyor mu (sadece isim bilgisi vererek) sorularına yanıt vermemiz mümkün olmuyor ve  sebeplerini açıklıyorum her seferinde ama bu sefer genel bir mesajla izah etme gereği duydum!   Astrolojinin ne olduğunun net anlaşılmadığı aşikar o yüzden böyle bir yazı ile açıklamaya çalışıyorum. Umuyorum bu yazım astrolojiyi takip edenler ve anlamaya çalışanlar için yardımcı olur ve daha rahat takip edebilirsiniz. Sevgiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir