Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Nisan 2017

0

YORUMLAR

Satürn geri harekete geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Sabır Sınavı başlıyor, Satürn geri harekete geçiyor!

Karmanın Lordu, geldiği her alanda bizi türlü türlü testlere tabi tutan huysuz ihtiyarımız Satürn 6 Nisanda geri harekete geçiyor olacak. Bu da demek oluyor ki bizi bugüne kadar hangi alanlarda sınav ettiyse onların bir üzerinden geçeceğiz eğer başaramadığımız alanlar varsa da sınavdan kalmamak için tekrarlar yapacağız.

Satürn bir süredir (1 yıldan fazla) Yay burcunda ilerliyor, o yüzden en çok zorlanan, değişim yaşayan burç Yaylar aslında ama tabiî ki her burç bu etkiyi ayrı bir hayat alanında alıyor çünkü haritalarınızda denk gelen ev konularında sizleri test ediyor. Yaylar için ise bu sınav daha çok hayatlarında sorumluluk almaları, her gelen sınavdan iyi niyetle pes etmeden ve sabırla geçmeye çalışmaları şeklinde oluyor. Yine Yay burcundan geçen Satürn genel anlamda yayıncılık, yurtdışı ile ilgili konular, hukuksal ve haklarla ilgili konular ve inançlarla ilgili konularda zorlanmalara işaret ediyor ki bir süredir bunları zaten yaşıyoruz.

Satürn kısıtlama, azaltma, sabrı sınama, zorlama ve korkularınız ile yüzleşmekle alakalıdır. Bazılarınız parasal konularda sınanıyor, bazılarınız ailenizle veya kariyerinizle. Kimileri işini kaybetti, kimileri hayata olan inancını, kimileri ise türlü türlü korku ile yüzleşiyor. Bu yılın konsepti neydi bir hatırlayalım; sıkı sıkı tutunduğun şeylerin değişmesine izin ver, farklı bakış açılarına yer ver ve içindeki gücü bul. O yüzden her ne alanda sınanıyor iseniz bu alanda aynı zamanda büyük hediyeler saklı demektir.

Bir yükselen Yay burcu olarak bende bu kısıtlamalara, zorluklara ve korkular ile yüzleşmeye maruz kalıyorum ama bakış açınızda bunların sanal bir sınav olduğunu düşünüp evrenden ve yaradandan zarar gelmeyeceğini bilip, akışta adım adım ilerlediğinizde ise büyük açılımlar oluyor. O yüzden korkmayın, kaçmayın ve korkularınızın üzerine gidin, korku sanal bir beyin yanılsamasıdır ve korkularınızla yüzleştiğinizde o korku sizi bırakır gider ve siz kendinizi daha güçlü hissedersiniz.

Satürn yaklaşık Ağustos sonuna kadar geri gidiyor olacak, şimdi sınav konularında anlatılanları anlamış mısınız bir bakma zamanı! Kendinizi geliştirmek ve hayatınızda bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız önce KENDİNİZDEN işe başlayın, ancak kendinizde yapacağınız değişimle hayat değişir bırakın başkaları ile uğraşmayı!

Satürn’ün iyi tarafı ise sizi bu sınavlardan geçirdikten sonra (niyetiniz ve yaptıklarınıza bağlı olarak) eğer niyetinizi iyi tuttuysanız, sorumluluklarınızı aldıysanız ve var gücünüz ile çalıştıysanız size güzel bir hediye bırakıp gidecektir. O yüzden KARMA yaratmayın, yani aslında ettiğini bulma dünyası mantığı; elinize fırsat geçse bile birilerinin canını yakmayın, size verilen kaynakları ya da yetkileri kötüye kullanmayın, bencillik yapıp etrafınızda başka kimse yokmuş gibi her şeyi kendinize yontmayın! Kendi haklarınızı koruyun ama bir o kadar başkalarının haklarını da koruyun, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri yapmayın ve en önemlisi sorumluluklarınızdan kaçmayın. Yaptığınız şeylerin iyi ya da kötü sorumluluğunu alın. Eğer önümüzdeki aylarda bir konu özellikle önünüze geliyorsa bir bakın bakalım o alanda neleri yanlış yapmışsınız. Haydi bakalım herkese bu sınavlarda başarılar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir