Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

22

Aralık 2017

0

YORUMLAR

Başak Burcu 2018 Yılı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK: İçinizdeki gücü keşfedeceğiniz önemli bir yıldasınız!

Başak burçları bu yıl daha içsel şeyler yaşıyor olacaklar, kendileri ve kendilerine inançları sorgulanıyor olacak. Önünüzde bazı durumlar ve engeller çıkabilir hayatta, genelde bu durumları zihni ile çözmeye alışık olan Başaklar bir çözüm yolu bulamayıp umutsuzluğa kapılabilirler, hatta bu durum kendilerine olan inançlarını bile sarsabilir. Zaman zaman istediğim şey olmayacak, hiçbirşey yolunda gitmiyor diyebilirler ama aslında her şey olması gerektiği gibi oluyor sevgili Başaklar! Hayata inancınızın sorgulanacağı bir yıl aynı zamanda kendi içinizdeki gücü bulmanız içinde önemli bir yıl. Liderliği ele alıp, cesaretle kuvvetli olduğunuzu bildiğiniz alanlarda yapmak istediğiniz işlere girişin, hayat önünüze zamanı geldiğinde gerekli kapıları açıyor olacak. Şubat ve Ağustos ayları sizin bu alanlarda test edilebileceğiniz zamanlar olacak, yine bu yıl bazı sağlık konuları da gündeme gelebilir.

Şans gezegeni Jüpiter sizin akrabalar, kısa seyahatler ve anlaşmaları anlatan alanınızdan geçiyor olacak. Bu yılın destek alanı kardeşleriniz ve kardeş gibi yakın olduğunuz arkadaşlarınız tarafından olacak. Yine birçok kısa seyahat yapmanız ve bu seyahatlerde tanıştığınız kişilerin hayatınıza ve işinize katkısı olması da söz konusu olacak. Ayrıca sizin için önemli olan bir sözleşme de bu yıl imzalanabilir. Özellikle Nisan – Mayıs ayları iş alanında yaşanacak gelişmeler açısından önemli olacak.

Yılın hem zorlu hem de fırsatlara açık alanı ise hobi olarak yapılan işler, sanatsal işler ve aşk alanı olacak. Bu yıl hayatınıza kalıcı olacak bir ilişki girebilir, bunun için özellikle 19 Şubat –  19 Mart arası önemli bir dönem olacak. Yine eğer evli iseniz ve bir çocuk istiyorsanız bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz. Yine çocuklarının yoğun eğitim programı dolayısı ile bu alana odaklanması gereken Başaklarda olacak. Hobi olarak yaptığınız veya çok önemsemediğiniz bir iş sizin için ana iş alanı olabilir bu yıl. Birisi sizden bir şey yapmanızı rica edebilir ve yaptığınız bu işin beğenilmesi sonucu başka birçok talep gelebilir. Bu tür fırsatlara açık olun, özellikle Ocak ayı bu tür fırsatlar açısından önemli olacak.

Burç yöneticiniz Merkür bu yıl 3 kez geri harekette olacak, biliyorsunuz bu dönemde yeni işler ve girişimler yapmak çok tavsiye edilmezken elinizdeki işlerin üstünden geçmek veya kaçmış olarak düşündüğünüz fırsatların geri gelmesi de söz konusu olabiliyor. Dikkatli olmanız gereken bu dönemler, 22 Mart  – 15 Nisan, 26 Temmuz  – 19 Ağustos, 17 Kasım  – 6 Aralık arası olacak. Yine Venüs’ün geri harekette olacağı 5 Ekim – 16 Kasım arası da ilişkiler açısından dikkatli olmak gereken bir dönem olacak. İlişkilerde bazı çözülmesi gereken konuların gündeme gelebileceği, eskiden olan sorunların üzerinden geçilebileceği bir dönem olacak, yeni ilişkiler başlanması ve evlilik ise bu dönemde tavsiye edilmez! Şanslı gelişmelerin yaşandığı ve hayata inancınızın arttığı güzel bir yıl olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir