Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

22

Aralık 2017

0

YORUMLAR

Merkür düze dönüyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Bir süredir Yay burcunda geri hareket eden Merkür yarın durağan hale geçiyor ve düz hareketine başlıyor. Daha önce yazdığım üzere Merkür zihnimizi, iletişimimizi, her türlü yazışmaları, teknolojiyi ve ticareti temsil eder, bu konularda bazı aksaklıklar, yanlış anlaşmalar yaşanmış olabilir son dönemde ve bir şeylerin üzerinden geçmiş olabiliriz şimdi ise ilerleme vakti geliyor. Zaman içerisinde hızını kazanacak Merkür tekrar işlerimizde ilerleme kaydetmemiz için bize yardımcı olacak. Son zamanlarda teknolojik aletlerde bazı sorunlar yaşamış olabilirsiniz ayrıca zihniniz sürekli eskilere sizi çekmiş olabilir ve bazı iç hesaplaşmalar yapmış olabilirsiniz. Şimdi ise ilerleme vakti, bu geri hareketten tabii ki en çok etkilenen İkizler ve Başak burçları oldu ama burcunda geri hareket yaptığından Yay burçları için de bazı sorunlar ve eski konular gündeme gelmiş olabilir.

Gezegenlerin geri –  ileri hareketleri her burcu etkiler, aynen dolunay olduğu zamanda burcuna bakmaksızın tüm insanların etkilenmesi gibi. Bu dönemde yapılan anlaşmalara ve imzalanan sözleşmelere dikkat etmek gerekir hatalar olması ve sonradan üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir